Nagy a boldogság Ossianéknál: baba született, a lemez dupla platina, szombaton meg koncert lesz

2019/09/13  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A dupla platinalemezé vált A Reményhozó album bemutatóját tartja szeptember 14-én – most szombaton – az OSSIAN éves budapesti nagykoncertjének keretein belül, méghozzá különleges látvánnyal és pirotechnikával.

Nagy a boldogság Ossianéknál: baba született, a lemez dupla platina, szombaton meg koncert lesz

De nemcsak az új albumot és annak sikeres menetelését ünneplik meg szombaton, hanem az Ossian család legifjabbik tagját, a dobos Kálozi Gergely kislányát is, aki szerdán jött a világra:

GRATULÁLUNK!

Ami meg a Reményhozót illeti:  már az előrendelések alapján arany, majd a megjelenés napjára platina, ezt követően pedig mindössze 3 hónap leforgása alatt dupla platinalemezzé érett, a MAHASZ top 40 eladási listájának élbolyából pedig az első hét óta kirobbanthatatlan.

Paksi Endre a következőket mondta a holnapi koncerttel kapcsolatban:

"A Barba Negra Trackes bulira nagyon lelkesen készülünk, és természetesen az utána következő önálló turnéra is. Jó érzés látni, hogy a régi dalaink mellett az új album is ennyire sikeres lett, nem váltunk nosztalgia zenekarrá. Nagy fénnyel, nagy hanggal és nagy energiákkal várunk mindenkit!"

Paksi Endre egy interjúban azt is elárulta, hogy azért bírja ilyen jól a tempót, mert lassan másfél éve alaposan megváltoztatta az életmódját.

"Életem egyik legjobb döntése volt, soha nem éreztem magam ilyen jól! Minden olyan kisebb-nagyobb problémám, amiről régebben meggyőztem magam, hogy „ez a korral jár” – magas vérnyomás, fáradékonyság stb. – nyomtalanul eltűnt. Ma már tisztán látom, hogy az emberek többségét a mindennapi hajsza mellett a nagy élelmiszergyártó cégek által ömlesztett, ízfokozós-adalékanyagos szemét teszi tönkre, amit aztán a nagy gyógyszergyártó cégek által ömlesztett „csodaszerekkel” próbálnak rendbe rakni. Ha száz százalékosan nem is lehet ebből az ördögi körből kiszállni, amennyire lehet, én megpróbálok egészségesen élni. Lemondtam a gyorskajákról, a szénhidrátokról, cukrokról és tejtermékekről, cserében viszont annyi energiát és jó közérzetet kaptam, hogy nekem abszolút megéri."

Akkor most megint visszaugrunk a koncertre: az estét egy külföldi fellépő is színesíti - a lengyel Crystal Viper csapata nagy örömmel fogadta a felkérést, hogy a legendás zenekar társaságában játsszanak Budapesten. A Crystal Viper tavaly, az Egyek Vagyunk címmel megjelent, Paksi Endre hatvanadik születésnapjára teljes titoktartásban készült feldolgozáslemezen is szerepelt az Ítéletnap című dallal, melynek különlegessége, hogy a banda énekesnője, Marta Gabriel magyarul énekelte fel a klasszikus Ossian szerzeményt. A lengyel csapat legfrissebb anyagával idén novemberben jelentkezik Tales of Fire and Ice címmel. 

 

Ossian, új album, A Reményhozó, Barba Negra Track, dupla platina, Crystral Viper

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek