Ne aggyad az agyadat! Tudósok és Ricsárdgír a Hajón

2013/11/04  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A szaxofont feltaláló halhatatlan Tudós és szexista, Adolphe Sax előtt tiszteleg 199. születésnapján a Tudósok és a Ricsárdgír alkalmi koncertje, amelyen vj-k és dj-k, pionyírok és nyugdíjasok, munkások és menedzserek fognak együtt csárdásozni a koponyabeszakító szociális funkra. Az est vendége a bécsi szaxofonmágus Walter Hollinetz.

Ne aggyad az agyadat! Tudósok és Ricsárdgír a Hajón

A Tudósok napjaink legkedvesebb szuper-gruppja: a mikrofonnál kegyetlen írónk és festőnk, a zenekar-alapító drMáriás énekel és fúj, jobbján Tövisházi Ambrus, a Péterfy Bori and Love Band kitűnő vezetője játszik billentyűs hangszereken, balján a Brains kiváló basszusgitárosa, Endrei Dávid nyomja a szédítő futamokat, míg a doboknál Jeli Gergely, a Duna-kanyar legjobb dobosa zúzza a bőröket.



Általánosan elfogadott igazság, hogy a csajok szeretik azokat a srácokat, akiknek van zenekara. Pont úgy, mint azokat, akiknek jó humoruk van. Kombinálva a kissé fura garázsrockot egy kőkemény adag komédiával, a Budapesti négyes ( vö. Ricsárdgír) lehet hogy bebizonyította, hogy ők az egyik legrafkósabb banda a világon. Azt vágtuk le az anyagaikból, hogy eléggé rajta vannak a csajozás témán, mert tele van velük az összes videoklipjük, mi pedig őszintén reméljük, hogy bejönnek ezek a húzásaik.

 

 


Képtár

  • Ne aggyad az agyadat! Tudósok és Ricsárdgír a Hajón kép 20989
  • Ne aggyad az agyadat! Tudósok és Ricsárdgír a Hajón kép 20990
 

 

Szólj hozzá!


A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek