Négy éves a Jónás Vera Experiment - szülinapi koncert a Dürer Kertben

2015. szeptember 11.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A mindig aktív, valamin mindig munkálkodó, valamire mindig készülő Jónás Vera szeptember 18-án ingyenes szülinapi koncertre várja rajongóit, barátait. Az új lemezre készülő énekesnő számára a szülinapok mindig alkalmasak az eddig elért sikerek áttekintésére és jövőbeli tervek felvázolására.

Négy éves a Jónás Vera Experiment - szülinapi koncert a Dürer Kertben

Jónás Vera a magyar könnyűzene mára már jól ismert, karakteres singer-songwritere. Kifogyhatatlannak tűnő energiát eddig is megosztotta az itthoni és külföldi fellépések között, ez idén nyáron még inkább így volt. A gitáros-énekesnő épp csak visszatért Japánból, többször fellépett a nyár folyamán Ausztriában is, augusztus közepén pedig Kolozsvárra utazott, ahová a 2014 augusztusa óta működő Street Studio projektjét vitte el. Ennek lényege, hogy az utca emberét hívja teljesen véletlenszerű örömzenélésre és az így kialakult zenei anyagokat rögzíti. Vera ezekkel az élményekkel telítve vág neki az ősznek, hogy együtt ünnepelhessük vele a Jónás Vera Experiment negyedik születésnapját.


Vera folyamatosan megújul, meglep minket valamivel, ugyanakkor a dalok lényege, legbelső hangsúlya valahogy mégis mindig megmarad: ez a báj és csibészség az, amit a Jónás Vera Experiment rajongói leginkább szeretnek. Ne feledkezzünk meg a Verával színpadra álló zenészekről sem, hiszen elismert muzsikusként tartják őket számon. A dobos G. Szabó Hunor, The Qualitons nevű formációjának frontemberként is ismert. Rajta kívül még a rengeteg különböző zenekarban feltűnő Fenyvesi Márton gitáros és Csizmás András basszusgitáros alkotják a Jónás Vera Experiment különös világát.


Veráék természetesen készülnek meglepetéssel: a Game című albumról jól ismert dalok mellett hallhatunk néhány friss szerzeményt is, hiszen a zenekar új albumot vesz fel az ősz folyamán, és az interaktív Street Studio is jelen lesz a közönség nagy örömére.


Időpont: 2015. szeptember 18. 20.00
Helyszín: Dürer Kert, kerthelyiség (XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Jegyár: ingyenes


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek