Négy éves a Jónás Vera Experiment - szülinapi koncert a Dürer Kertben

2015. szeptember 11.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A mindig aktív, valamin mindig munkálkodó, valamire mindig készülő Jónás Vera szeptember 18-án ingyenes szülinapi koncertre várja rajongóit, barátait. Az új lemezre készülő énekesnő számára a szülinapok mindig alkalmasak az eddig elért sikerek áttekintésére és jövőbeli tervek felvázolására.

Négy éves a Jónás Vera Experiment - szülinapi koncert a Dürer Kertben

Jónás Vera a magyar könnyűzene mára már jól ismert, karakteres singer-songwritere. Kifogyhatatlannak tűnő energiát eddig is megosztotta az itthoni és külföldi fellépések között, ez idén nyáron még inkább így volt. A gitáros-énekesnő épp csak visszatért Japánból, többször fellépett a nyár folyamán Ausztriában is, augusztus közepén pedig Kolozsvárra utazott, ahová a 2014 augusztusa óta működő Street Studio projektjét vitte el. Ennek lényege, hogy az utca emberét hívja teljesen véletlenszerű örömzenélésre és az így kialakult zenei anyagokat rögzíti. Vera ezekkel az élményekkel telítve vág neki az ősznek, hogy együtt ünnepelhessük vele a Jónás Vera Experiment negyedik születésnapját.


Vera folyamatosan megújul, meglep minket valamivel, ugyanakkor a dalok lényege, legbelső hangsúlya valahogy mégis mindig megmarad: ez a báj és csibészség az, amit a Jónás Vera Experiment rajongói leginkább szeretnek. Ne feledkezzünk meg a Verával színpadra álló zenészekről sem, hiszen elismert muzsikusként tartják őket számon. A dobos G. Szabó Hunor, The Qualitons nevű formációjának frontemberként is ismert. Rajta kívül még a rengeteg különböző zenekarban feltűnő Fenyvesi Márton gitáros és Csizmás András basszusgitáros alkotják a Jónás Vera Experiment különös világát.


Veráék természetesen készülnek meglepetéssel: a Game című albumról jól ismert dalok mellett hallhatunk néhány friss szerzeményt is, hiszen a zenekar új albumot vesz fel az ősz folyamán, és az interaktív Street Studio is jelen lesz a közönség nagy örömére.


Időpont: 2015. szeptember 18. 20.00
Helyszín: Dürer Kert, kerthelyiség (XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Jegyár: ingyenes


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek