Menopauza 1170x180

Nem szokványbuli lesz!

2017/02/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Megnövelt küzdőtér, középre helyezett színpad és minden, amit a szem és a fül megkíván az Arénában, fogalmazta meg röviden az arénás nagykoncert lényegét a Tankcsapda.

Nem szokványbuli lesz!

Az arénás fellépésre három külföldi koncerttel készülnek, Graz, Pozsony, és Salzburg után április 28-án érkeznek a Budapest Sportarénába.

 

„Technikailag elég nehéz megvalósítani a körszínpados megoldást. – árulta el a részleteket Sidlovics ’Sidi’ Gábor gitáros. Viszont rockzenekari szempontból az a hozadéka, hogy az Arénában így meg tudjuk csinálni a lehető legnagyobb küzdőteret a mozgatható széksoroknak köszönhetően.”

A zenekar lemezeladásban és több százezres koncert-látogatottságával is a legsikeresebb hazai előadók táborát erősíti, dalaikon generációk nőttek és nőnek fel a mai napig is.

„Szerintem a zenekart azért szeretik ennyien, mert bár az elmúlt két és fél évtizedben rengeteget változtunk, de sohasem akartunk se kevesebbnek, se többnek látszani annál, mint amik vagyunk.” – mondta a Lukács László frontember.

 

 

 


 

 


 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek