Nem viccelünk: tényleg 25 ezer forintba kerül egy Margaret Island koncertjegy

2020/07/07  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Bocsi, hazudtunk: csak 24.990 az ára. Cserébe viszont nem mindennapi élmény jár.

Fotó: tflotta.hu

Este hétkor ugyanis a naplemente túrára indulnak a koncertre vágyók egy (több) luxusvitorláson (egy hajóra 8 és 12 ember tud felszállni, de nem tudjuk hányat állítanak a zene szolgálatába), hogy felfedezzék a Balaton keleti medencéjének legszebb helyett, miközben válogatott borokat kóstolhatnak. Állítólag kaja is van.

Nyolc órakor a Margaret Island belecsap a húrokba a Balaton közepén, majd este kilencre már vissza is tér a hajó a kikötőbe.

Ha valaki úgy érzi, a saját hajójával odacsapódna a koncerthajóhoz, annak – kerekítve – 30 ezer forintba kerül az event, amit nem értünk, a mi logikánk szerint pont kevesebbe kéne kerülnie, de mivel ez nem a mi pénztárcánkhoz szabott esemény, sokat nem is tűnődünk rajta, mindazonáltal jó szórakozást a résztvevőknek, küldjetek fotót!

És integessetek, ha elhagytok valakit!

Ami pedig az immáron hagyományos balatoni kompkoncerteket illeti:

A WOW Hungary Komp#18 – Bagossy Brothers Company 2020. június 19-ére meghirdetett koncertje a vírusintézkedések miatt az eredeti időpontban nem tartható meg, de a szervezőknek sikerült a már régóta telt házaskoncertnek új időpontot találniunk. 

Az új időpont 2020. szeptember 17.

Szerepel még a programkínálatban Horváth Tamás (szeptember 4-én ), szeptember 5-én pedig a Follow the Flow hajózik be a menetrend szerint – vélhetően ezek az időpontok nem változnak.

 

 

 

 

Margaret Island, lusuxvitorlás, Balaton

 

 

Szólj hozzá!


HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai...

A 2020-as után a világjárvány miatt másodszor is lefújják az angliai Donington Parkban meg (nem) rendezett, a jellemzően a rock és a metál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Ezentúl minden szeptemberben lesz Siklósi Örs-emlékkoncert

"Szeptemberben született, ezért abban a hónapban minden évben szeretnénk rá emlékezni egy-egy koncert kíséretében" – mondta el a Blikknek Marosi Nikolett, a fiatalon elhunyt zenész menedzsere és barátja.

Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

A koncertek között a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek