Nem viccelünk: tényleg 25 ezer forintba kerül egy Margaret Island koncertjegy

2020/07/07  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Bocsi, hazudtunk: csak 24.990 az ára. Cserébe viszont nem mindennapi élmény jár.

Fotó: tflotta.hu

Este hétkor ugyanis a naplemente túrára indulnak a koncertre vágyók egy (több) luxusvitorláson (egy hajóra 8 és 12 ember tud felszállni, de nem tudjuk hányat állítanak a zene szolgálatába), hogy felfedezzék a Balaton keleti medencéjének legszebb helyett, miközben válogatott borokat kóstolhatnak. Állítólag kaja is van.

Nyolc órakor a Margaret Island belecsap a húrokba a Balaton közepén, majd este kilencre már vissza is tér a hajó a kikötőbe.

Ha valaki úgy érzi, a saját hajójával odacsapódna a koncerthajóhoz, annak – kerekítve – 30 ezer forintba kerül az event, amit nem értünk, a mi logikánk szerint pont kevesebbe kéne kerülnie, de mivel ez nem a mi pénztárcánkhoz szabott esemény, sokat nem is tűnődünk rajta, mindazonáltal jó szórakozást a résztvevőknek, küldjetek fotót!

És integessetek, ha elhagytok valakit!

Ami pedig az immáron hagyományos balatoni kompkoncerteket illeti:

A WOW Hungary Komp#18 – Bagossy Brothers Company 2020. június 19-ére meghirdetett koncertje a vírusintézkedések miatt az eredeti időpontban nem tartható meg, de a szervezőknek sikerült a már régóta telt házaskoncertnek új időpontot találniunk. 

Az új időpont 2020. szeptember 17.

Szerepel még a programkínálatban Horváth Tamás (szeptember 4-én ), szeptember 5-én pedig a Follow the Flow hajózik be a menetrend szerint – vélhetően ezek az időpontok nem változnak.

 

 

 

 

Margaret Island, lusuxvitorlás, Balaton

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek