Nincs vége a világnak: jótékonysági koncert a Millenárison

2012/12/13  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2012. december 21-én a Millenárison „Határtalan dal” címmel jótékonysági koncert kerül megrendezésre neves hazai művészek részvételével. A koncert bevételével a szervezők az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló családokért végzett munkáját kívánják támogatni.

Nincs vége a világnak: jótékonysági koncert a Millenárison

A dal alapötlete Méry Pétert dicséri, aki maga is sokat élt külföldön, főleg az Egyesült Államokban, és soha nem szűnt meg magyarnak lenni. Amikor felkérte a dalban közreműködő hazai előadókat, csupán az lebegett a szeme előtt, hogy ezzel a produkcióval felhívja a figyelmet a összefogásra, és arra, hogy bárhol is éljünk a világban, mi magyarok mindenhol és minden körülmények között támogassuk egymást. Az eredeti dalt olyan művészek adták elő, mint  Varga Miklós, Balázs Fecó, Keresztes Ildikó, Király Viktor, Bódi Guszti, Kefir, Matisz Flóra, Tamás Gábor, Dér Heni, Szikora Róbert és Kovács Nóra, akik közül sokakat a Millenárison is láthatunk majd.

A dalt eddig már számtalan koncerten adták elő az említett előadók határon innen és túl,  természetesen, nem csak ezt a szerzeményt, de sajátjaikat is hallhatta a nagyszámú közönség.

Nem lesz ez másképpen december 21-én a Millenárison sem, ahol amellett, hogy eléneklik a Határtalan Dalt, a saját jól ismert slágereik is elhangzanak a Fight Club Ragadics zenekar kíséretében, sőt kihasználva a briliáns névsort, igazi zenei különlegességeket hallhatunk majd.

A koncert egy jótékonysági esemény, hiszen az előadók ingyen lépnek fel és a belépőjegyek árát is az arra rászorulóknak ajánlják fel a szervezők. Nem véletlen, hogy az este az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve kerül megrendezésre, akiknek segítségével biztosak lehetünk abban, hogy az összegyűlt összeget olyanok kapják, akik valóban rászorulnak. Ennek köszönhető az is, hogy a koncerten  nemcsak a felsorolt énekesek, hanem a hazai művész, társadalmi és politikai élet vezető és jeles képviselői közül is sokan jelen lesznek, ezzel is kifejezve támogatásukat és egyetértésüket a dal és koncert üzenetével kapcsolatban.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek