Nonstop szülinap lesz a Barba Negra Track új évada

2019/04/06  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Már nincs egy hónap, és nyit a Barba Negra Track. A szeptember közepéig tartó programsorozatban, idén közel 200 zenei produkció várható: Budapest egyik legnagyobb nyári szabadtéri szórakozóhelye idén számtalan jubileumi programtól lesz hangos.

Fotó: Barba Negra Track
Május 3-án a Tankcsapda 30 éves jubileumi, majd másnap a Kowalsky meg a Vega lemezbemutató nagykoncertjével nyit a Track.
A bivalyerős nyitás után, idén a legnagyobb hangsúlyt több nagy jubileumi program kapja! A Sex Action és a Zorall frontembere Szendrey Zsolt (Szasza) 55. születésnapját együtt ünnepli majd összes zenekara, Kukovecz Gábor 60. életéve kapcsán különleges ünnepi műsorral készül a Pokolgép, szintén kiemelt program lesz a Lord két tagjának, Pohl Misinek és Erős Attilának egybeeső 65. születésnapja. 20 éves lett a Fish!, negyedévszázados lett a Junkies, az idén 40 éve alakult Dinamit pedig 37 év után újra eredeti felállásban fog színpadra állni, ami az idei nyár egyik legnagyobb hazai látványossága lesz.
A jubileumok mellett, kiemelt esemény lesz a Ganxsta Zolee és a Kartel Helldorado showja, a Sportarénában hatalmas sikert aratott Hooligans, valamint Hobo koncertjének szabadtéri ráadása, és lemezbemutatót tart az Ossian is.
A nemzetközi felhozatalban találunk jó pár olyan előadót, akik egyáltalán nem voltak, vagy csak ritkán érkeznek Magyarországra. Az első külföldi showt a Tobias Sammet vezette Avantasia hozza el Moonglow című új albumának bemutatójával, május 6-án. Júniusban szintén jubileumot ünnepelhetünk a kontinens alternatív rockzenei vonulatának talán legfontosabb zenekarával. A belga dEUS 20 éves kultuszalbumuk, a 'The Ideal Crash' turnéja keretében látogat el a Barba Negra Track-be.
Pár név még a külföldi fellépők közül: Dropkick Murphys, Whitesnake, Skunk Anansie, Steel Panther, Avantasia, Testament, Amon Amarth, Powerwolf, Richie Kotzen.
Barna Negra Track, évadnyitás, Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega, Dropkick Murphys, Amon Amarth, Whitesnake, Powerwolf, Richie Kotzen, Steel Panther, Meshuggah, Testament

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek