Nyárra várva: a Park már leigazolt pár külföldi nagyágyút

2017/03/14  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Hatodik szezonját nyitja Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park, ahol idén olyan külföldi nevek kerültek a koncertnaptárba, mint Marilyn Manson, a Good Charlotte, a Simple Plan Parov Stelar, a Scooter – és DJ BoBo. Most újabb nevet jelentettek be: jön a Foster The People.

Nyárra várva: a Park már leigazolt pár külföldi nagyágyút

Először érkezik Budapestre a Foster The People, akiknek Pumped Up Kicks című slágerük a mai napig az indie-diszkók egyik elmaradhatatlan darabja. Róluk itt írunk.

Az electro-swing császárai, a Parov Stelar május 13-án, vadonatúj, The Burning Spider Tour című show-jával térnek vissza Budapestre, akik csakis itt lépnek fel 2017-ben a fővárosban. Nincs nyár indítás a Scooter nélkül, akikkel úgy tűnik, nem tudnak betelni a magyar rajongók, így május 27-én a legendás formáció diktálja az ütemet.És ha már a nagy visszatérőknél járunk, az ifjú Marley fiú, Damian Jr. Gong Marley is visszatér hozzánk, aki június 20-án remélhetőleg már Stony Hill címen beharangozott negyedik nagylemezének dalaival érkezik.

Június a punk-rock rajongók hónapja! Akik a 2000-es években voltak tinédzserek, bizonyára a szívükhöz kaptak, amikor meghallották, hogy a Simple Plan és a Good Charlotte is fellép a Parkban ezen a nyáron. A Simple Plan Kanada egyik legmenőbb pop-punk formációja, akik a No Pads, No Helmets...Just Balls című lemezükkel törtek be a toplistákra, a lemez 15. évfordulója alkalmából pedig ismét turnéra indulnak régi és új slágereikkel. Pierre Bouvier és csapata június 13-án érkezik Budapestre, olyan remek zenekarok társaságában, mint a Four Year Strong, a Milestones és Mallory Knox.

Pár nappal utánuk már a Good Charlotte slágereitől lesz hangos a Park, mint a Girls & Boys, az Anthem, a Young and the Hopeless vagy a Hold On. A marylandi srácok szinte a kezdetektől fogva, változatlan formában zenélnek együtt, június 17-én pedig a már jól ismert dalok mellett a tavaly megjelent új lemezük számai i s felcsendülnek. A Madden-ikrek előtt a Pierce The Veil (US), a Sleeping With Sirens (US), az Issues (UK) és még további vendégek teszik kerekké a már-már minifesztivállá alakult estét.

Az év egyik legnagyobb bejelentése Marilyn Manson koncertje, aki 12 év után tér vissza Budapestre új albumával. Az egyelőre SAY10 munkacím alatt futó lemezt július 20-án mi is élőben hallhatjuk.

Bár a nyár vége még szerencsére nagyon messze van, a DJ BoBo rajongók bizonyára már alig várják a szeptember 26-ot, amikor is a legendás popsztár 25 éves jubileumi turnéján tér vissza.


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek