Október végi fesztiválhangulat a Barba Negrában

2015/10/20  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Még ebben a zord időjárásban is vissza lehet hozni a fesztiválhangulatot, legalábbis a Barba Negra Music Club mindent megtesz, hogy gondoskodjon a forró éjszakákról a következő két hétben is.

Október végi fesztiválhangulat a Barba Negrában

Október 22-én máris egy nagy közönség-kedvenc bulibanda, a FISH! tesz erre kísérletet, minden bizonnyal pozitív eredménnyel. Másnap szintén hatalmas mulatás várható, amikor is új lemezével a kalózhajójában evez az újbudai klubba a PADDY AND THE RATS. 24-én aztán a sötétebb műfajok veszik át a terepet, és a MOONSPELL-lel a főszerepben egy igazi mini-fesztivál kerül megrendezésre, ahol turnétársaik, a DAGOBA és a JADED STAR, hazai frontról pedig a NEVERGREEN, a DE FACTO és a GYÖNGYVÉR is színpadra lép. Hasonló hangulat várható vasárnap is, amikor a német POWERWOLF zárja a hetet az ORDEN OGAN és a CIVIL WAR társaságában.

Lemezbemutatóból a jövő hétre is jut: Csak a zene... című friss korongjával érkezik az ISMERŐS ARCOK október 30-án. A halloween-t aztán WELLHELLO-módra ünnepeljük, ami ugyan már egy ideje telt házas buli, a srácok azonban gondoltak a lemaradókra, és november elsején ismét a Barba Negra Music Club deszkáin szórakoztatják a nagyérdeműt.


OKTÓBER 22.

FISH!, KIES



OKTÓBER 23.

PADDY AND THE RATS - LHB LEMEZBEMUTATÓ, THE O'REILLY'S AND THE PADDYHATS (D)



OKTÓBER 24.

MONNSPELL (P), DAGOBA (FR), JADED STAR (GR), NEVERGREEN, DE FACTO, GYÖNGYVÉR



OKTÓBER 25.

POWERWOLF (D), ORDEN OGAN (D), CIVIL WAR (SE)



OKTÓBER 30.

ISMERŐS ARCOK - „CSAK A ZENE...” LEMEZBEMUTATÓ KONCERT, SZABÓ LESLIE BAND



OKTÓBER 31.

WELLHELLO -WEEN, SIRVIVE – _SOLD OUT!_

NOVEMBER 1.

WELLHELLO-WEEN, SIRVIVE RÁADÁS KONCERT



 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek