On the road again: északon kezd a Deep Purple

2014. február 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Útnak indult a Deep Purple So What? elnevezésű koncertturnéja, jelenleg a skandináv városokat látogatják végig, hogy utána rögtön Kelet-Európa felé vegyék az irányt. Február 17-én a BudapestArénában mi is részesei lehetünk a nagy bulinak.

On the road again: északon kezd a Deep Purple

A budapesti tervezett kapunyitás 19 órakor lesz, előzenekarként az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Ivan & The Parazol kezdi majd az estét 20 órakor, a Deep Purple várható színpadra lépése 21 óra magasságában lesz.

A közel 2 órás koncert alatt szinte az összes nagy Deep Purple-sláger felhangzik az újabb dalok mellett, így bizonyára a régebbi és az újabb rajongók is elégedetten távoznak majd a show után. 

A színpad közel 300 négyzetméterét teljesen bejátssza a banda, a plusz látványról pedig az óriási kivetítő oszlopok gondoskodnak majd. A show alatt nem használnak pirotechnikai elemeket, azonban a fénytechnikájukat bármelyik ifjú sztár is megirigyelhetné. 

A 30 fős utazó stábnak 38 magyar technikai szakember fog segédkezni, hogy reggel 8-tól kora délutánig minden a helyére kerüljön a budapesti koncerthez is. A teljes technikai felszerelést a banda viszi magával a turnén, hogy ugyanabban az élményben lehessen része minden rajongójuknak az egész világon. 

A koncertre nem lehet bevinni profi fényképezőgépet és videókamerát, valamint lézerpontozókat sem – ezt a bejáratoknál ellenőrizni fogják. 

Ahogy az várható is volt, a zenekarnak nincsenek extrém kivánságai. Kényelmes kanapékat és ülőhelyeket kértek csupán az öltözőbe, kiegészítve némi sörrel, gyümölcslevekkel, üditővel és ásványvizzel, illetve friss gyümölcsökkel. Minden városban helyi ételeket fogyasztanak, nem utazik velük saját szakács. Hozzánk Katowicéből érkeznek majd, hogy rögtön a koncert után tovább is utazzanak a másnapi belgrádi koncert miatt.

 


Képtár

  • On the road again: északon kezd a Deep Purple kép 26096
  • On the road again: északon kezd a Deep Purple kép 26097
  • On the road again: északon kezd a Deep Purple kép 26098
  • On the road again: északon kezd a Deep Purple kép 26099
 

 

Szólj hozzá!


Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztiválok, amelyek a legtöbbet kínálnak a legkedvezőbb áron

A ShopAlike csapata elkészítette a 2018-as európai zenei fesztiválok rangsorolását, ezzel is segítve a fesztivál rajongónak kitalálni, melyik rendezvény felel meg leginkább az igényüknek – és persze pénztárcájuknak is. Mi kiegészítettük a felsorolást a legfontosabb adatokkal és a tavalyi hangulatvideókkal.

Pünkösdi királyság a Várban és a Várkert Bazárban

Hagyományőrző és búcsújáró szokások, családi és népzenei koncertek, kézműves foglalkozások, mesterségbemutatók és gasztronómiai programok a Várban,
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek