Év koncertje - szavazás

On the road again: északon kezd a Deep Purple

2014. február 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Útnak indult a Deep Purple So What? elnevezésű koncertturnéja, jelenleg a skandináv városokat látogatják végig, hogy utána rögtön Kelet-Európa felé vegyék az irányt. Február 17-én a BudapestArénában mi is részesei lehetünk a nagy bulinak.

On the road again: északon kezd a Deep Purple

A budapesti tervezett kapunyitás 19 órakor lesz, előzenekarként az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Ivan & The Parazol kezdi majd az estét 20 órakor, a Deep Purple várható színpadra lépése 21 óra magasságában lesz.

A közel 2 órás koncert alatt szinte az összes nagy Deep Purple-sláger felhangzik az újabb dalok mellett, így bizonyára a régebbi és az újabb rajongók is elégedetten távoznak majd a show után. 

A színpad közel 300 négyzetméterét teljesen bejátssza a banda, a plusz látványról pedig az óriási kivetítő oszlopok gondoskodnak majd. A show alatt nem használnak pirotechnikai elemeket, azonban a fénytechnikájukat bármelyik ifjú sztár is megirigyelhetné. 

A 30 fős utazó stábnak 38 magyar technikai szakember fog segédkezni, hogy reggel 8-tól kora délutánig minden a helyére kerüljön a budapesti koncerthez is. A teljes technikai felszerelést a banda viszi magával a turnén, hogy ugyanabban az élményben lehessen része minden rajongójuknak az egész világon. 

A koncertre nem lehet bevinni profi fényképezőgépet és videókamerát, valamint lézerpontozókat sem – ezt a bejáratoknál ellenőrizni fogják. 

Ahogy az várható is volt, a zenekarnak nincsenek extrém kivánságai. Kényelmes kanapékat és ülőhelyeket kértek csupán az öltözőbe, kiegészítve némi sörrel, gyümölcslevekkel, üditővel és ásványvizzel, illetve friss gyümölcsökkel. Minden városban helyi ételeket fogyasztanak, nem utazik velük saját szakács. Hozzánk Katowicéből érkeznek majd, hogy rögtön a koncert után tovább is utazzanak a másnapi belgrádi koncert miatt.

 


Képtár

  • On the road again: északon kezd a Deep Purple kép 26096
  • On the road again: északon kezd a Deep Purple kép 26097
  • On the road again: északon kezd a Deep Purple kép 26098
  • On the road again: északon kezd a Deep Purple kép 26099
 

 

Szólj hozzá!


Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a...

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC hírportálja.

Pápai Joci győzelmével és plágiumgyanúval zárult A Dal második elődöntője

Szombat este A Dal című műsorban utoljára pontozott a tisztelt zsűri – megint adtak okot némi mérgelődésre nézői körökben. A legnagyobb port mégsem ez kavarta, hanem Freddie külön bejelentése a műsor végén, ami előre vetít egy újabb botrányos, plágiumvádakkal teli hetet a végjáték előtt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek