Patikadomb-karnevál és születésnapi buli a G3 Klubban!

2016/02/10  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Második idei budapesti koncertjére készül a Patikadomb, 2016. február 18-án a Gödör Klubban (G3 Rendezvényközpont). A korábban, Süssön és Mechwart liget című dalaikkal a Petőfi Rádióban játszott zenekar a zenei ténykedését újrakezdő Thaifun társaságában játszik majd a Király utcában.

Patikadomb-karnevál és születésnapi buli a G3 Klubban!

 

A nemrég második születésnapját ünneplő Patikadomb újfent egy szülinapot ünnepel majd a G3-ban, most azonban nem a sajátját, hanem Ujvári Gyuláét (ének). A zenekar jelenleg új dalokon dolgozik, melyek közül február végéig, minimum egyet feltár majd a nagyérdemű előtt. Elég sűrű a zenekar időbeosztása, hiszen 2016. február 12-étől, hat állomásos, országos turnéra indulnak a srácok, a Belmondo és a Mongooz And The Magnet társaságában.

 

 


 

Az este másik fellépője, a Thaifun zenekar, a 90-es évek végén alakult. Azóta többek között, a Tilos Partikon, a PeCsa-ban, a Kincsem Parkban, az Almássy Hallban és a Hajógyári szigeten is megfordultak. A magyar ébredező elektronikus partykultúra első DJ-i és zenekarai között koncerteztek. A banda stílusát nehéz deffiniálni, de mindig is diszkó, táncos parti zene volt az elsődleges szempont: Egy élő DJ live act. Az első felállás: Borcsik Attila „Izil”, DJ, samplerek; Süle Ferenc, dob; Bertalan Laca, gitár; Zana Ferenc (Zsazsa), basszusgitár.

A végleges felállásba, Takács Paulina (Panka) ének, vokál, ill. Kapitány Csabi (dob) szálltak be.

A koncert után DJ Zsazsa setjére pöröghetnek az ellátogatók.


 

Patikadomb, Thaifun koncert

After: DJ Zsazsa

2016. február 18., csütörtök 20:00

Gödör Klub (G3 Rendezvényközpont - 1061 Király utca 8-10. CENTRAL PASSAGE)

 

Belépő: 1000 HUF

 


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek