Év koncertje - szavazás

Pesti Sikk ünnepi koncert - nőnap az Orfeumban

2014. március 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Immár hagyományosnak mondható, hogy ilyentájt feltűnik a pesti éjszakában – pontosabban március 7-én– a Pesti Sikk zenekar. A nőnap alkalmából az Orfeumba invitálják a párokat, megkoronázva ezt a különleges alkalmat, amikor minden figyelem a hölygekre összpontosul.

Pesti Sikk ünnepi koncert - nőnap az Orfeumban

A '20-as, '40-es évek magyar slágerei valószínűleg még a fiatalabb korosztálynak is némiképp ismerősen csenghetnek, hiszen jó pár régi filmből készült frissebb változat, ahol az adott történetet újra feldolgozták. De nem csak a sztori, a dalok is új köntösbe kerültek – említhetjük itt a méltán híres Meseautó című klasszikus slágert, melyet eredetileg a kalandos életű Perczel Zita előadásában hallhattunk, a 2000-es feldolgozásban pedig az Escape zenekar adja elő.

Kiss Kamilka és a Pesti Sikk zenekar ebbe a picit már elfelejtett, letűnt időbe próbálja közönségét visszavarázsolni azáltal, hogy korhűen, mégis kicsit mai köntösben ad elő olyan akkori nagy slágereket, mint a „Május éjszakán”, a „Puszinyuszi” vagy a „Nekem a Balaton a Riviéra”.

Aki tehát könnyed kikapcsolódásra vágyik, és szeretné párját levenni a lábáról, az semmiképp se hagyja ki a március 7-én 21 órai kezdésű koncertet.

A zenekar tagjai:

Kiss Kamilka, a dívakirálykisasszony (ének)
Lőrincz Ádám, a stílusos férfi megtestesítője (zongora)
Csóka Péter, az elegáns, ámde hetyke virtuóz (gitár)
Vas Gyuszi, a női szívek titokzatos megdoboltatója (dobok)
Molnár Péter, a pesti lokálok szívtipró dzsentrije (nagybőgő)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek