Pesti Sikk ünnepi koncert - nőnap az Orfeumban

2014. március 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Immár hagyományosnak mondható, hogy ilyentájt feltűnik a pesti éjszakában – pontosabban március 7-én– a Pesti Sikk zenekar. A nőnap alkalmából az Orfeumba invitálják a párokat, megkoronázva ezt a különleges alkalmat, amikor minden figyelem a hölygekre összpontosul.

Pesti Sikk ünnepi koncert - nőnap az Orfeumban

A '20-as, '40-es évek magyar slágerei valószínűleg még a fiatalabb korosztálynak is némiképp ismerősen csenghetnek, hiszen jó pár régi filmből készült frissebb változat, ahol az adott történetet újra feldolgozták. De nem csak a sztori, a dalok is új köntösbe kerültek – említhetjük itt a méltán híres Meseautó című klasszikus slágert, melyet eredetileg a kalandos életű Perczel Zita előadásában hallhattunk, a 2000-es feldolgozásban pedig az Escape zenekar adja elő.

Kiss Kamilka és a Pesti Sikk zenekar ebbe a picit már elfelejtett, letűnt időbe próbálja közönségét visszavarázsolni azáltal, hogy korhűen, mégis kicsit mai köntösben ad elő olyan akkori nagy slágereket, mint a „Május éjszakán”, a „Puszinyuszi” vagy a „Nekem a Balaton a Riviéra”.

Aki tehát könnyed kikapcsolódásra vágyik, és szeretné párját levenni a lábáról, az semmiképp se hagyja ki a március 7-én 21 órai kezdésű koncertet.

A zenekar tagjai:

Kiss Kamilka, a dívakirálykisasszony (ének)
Lőrincz Ádám, a stílusos férfi megtestesítője (zongora)
Csóka Péter, az elegáns, ámde hetyke virtuóz (gitár)
Vas Gyuszi, a női szívek titokzatos megdoboltatója (dobok)
Molnár Péter, a pesti lokálok szívtipró dzsentrije (nagybőgő)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek