Péterfy Bori+Mystery Gang=rockabilly underground

2013/06/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Péterfy Borit legutóbb oszlopra láttuk mászni a FOO-n, június 28-án, pénteken este a ZP-ben egy másik oldaláról mutatkozik be, és ebben Magyarország leghíresebb rockabilly csapata, a Mystery Gang lesz lesz a segítségére.

Péterfy Bori+Mystery Gang=rockabilly underground

Nem ez az első alkalom, hogy az egyik legnépszerűbb magyar underground díva eleget tesz egy-egy felkérésnek, hogy hangját és arcát adja különböző stílusú előadók dalaihoz, gondoljunk csak Zagar elsöprő sikerű „Wings Of Love”-jára, vagy a Soerii és PoolekMaximális Extázis” című partyhimnuszára. Azonban most egészen más vizekre evezve, egy kis időutazással a rockabilly műfajban próbálja  ki magát.

Egy fesztiválon látott minket először élőben Egri Peti, a Mystery Gang énekes/gitárosa, ezt követően megkeresett és elmondta, hogy ő mennyire el tud képzelni engem, mint ’50-es évekbeli rockabilly énekesnőt, majd megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha csinálnánk közösen egy számot. Természetesen nagyon tetszett az ötlet és örömmel vállaltam a felkérést. A végeredményre pedig nagyon büszke vagyok, szerintem szuper dalt hoztunk össze– mondta Bori a duettről.

A „Gitár peng az éjszakában” című számot már bárki meghallgathatja a világhálón, és lassan remélhetőleg a rádiók is a műsorukra tűzik majd. Viszont koncerten először pénteken hallhatja majd a közönség, és az is lehet, hogy ebben a formában jó ideig utoljára is.

Igazán különleges alkalom lesz a ZP-s buli, mivel a duettek esetében majdnem mindig kivitelezhetetlen, hogy a két előadó egyszerre legyen egy helyszínen, ám most a véletlen úgy hozta, hogy a Mystery Gang-es fiúknak aznap pont nincsen koncertjük, így csatlakoznak hozzánk és közösen fogjuk előadni az új dalunkat. További újdonság, hogy a legutóbbi „Fehér éjszakák” című lemezünk még több dalát beépítettük a repertoárunkba, hiszen azt gondoljuk, hogy az eddigi legkiforrottabb, legérettebb, legjobb lemezünket készítettük el. De persze annak sem kell csalódnia, aki a régebbi, ismertebb számokra kíváncsi, hiszen azok sem maradhatnak ki a programunkból. Nagyon várjuk már a koncertet, a zenekar az eddigi legjobb időszakát éli, csak úgy sugárzunk, és szeretnénk, ha ez , pénteken este átragadna a közönségre is - tette hozzá az énekesnő. 

A belépő a koncertre 600 Ft lesz.


Képtár

  • Péterfy Bori+Mystery Gang=rockabilly underground kép 14709
  • Péterfy Bori+Mystery Gang=rockabilly underground kép 14711
 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek