Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben

2014. február 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Idén is lesz Akela buli februárban, ám most nemcsak a farkaskomákat várják majd szórakozni, hanem akár Piroskát és a többieket is.

Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben

Meghívja erre a mulatós kedvű Közönséget, aki hajlandóságot érez magában egy egész éjszakát (farkasokkal) áttáncolni, csak úgy fenevad-módra, vagyis éppen úgy, ahogy mindig is szokták, a Holdat üvöltve. A két évtizedes megemlékezés, most a ''FarkasFarsang '94” című albumnak szól, amely anno csak magnókazetta és VHS formátumban látott holdvilágot – de a napokban megjelenik CD-n, illetve DVD-in is a Hammer Record's jóvoltából. A február 15-i beöltözős falkabuliban most azonban nem csak hétköznapi ünneplés, tánc és több tucatnyi Piroska lesz, hanem hamisítatlan farsangi jókedv. Az átszerelési szünetekben pedig jelmezversennyel lehet majd elütni az időt, így garantált az egész éjszakás mókázás.


Képtár

  • Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben kép 26046
 

 

Szólj hozzá!


Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Az, hogy popos, nem káromkodás – Passenger is visszajön Budapestre

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal, azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája.

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek