Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben

2014. február 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Idén is lesz Akela buli februárban, ám most nemcsak a farkaskomákat várják majd szórakozni, hanem akár Piroskát és a többieket is.

Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben

Meghívja erre a mulatós kedvű Közönséget, aki hajlandóságot érez magában egy egész éjszakát (farkasokkal) áttáncolni, csak úgy fenevad-módra, vagyis éppen úgy, ahogy mindig is szokták, a Holdat üvöltve. A két évtizedes megemlékezés, most a ''FarkasFarsang '94” című albumnak szól, amely anno csak magnókazetta és VHS formátumban látott holdvilágot – de a napokban megjelenik CD-n, illetve DVD-in is a Hammer Record's jóvoltából. A február 15-i beöltözős falkabuliban most azonban nem csak hétköznapi ünneplés, tánc és több tucatnyi Piroska lesz, hanem hamisítatlan farsangi jókedv. Az átszerelési szünetekben pedig jelmezversennyel lehet majd elütni az időt, így garantált az egész éjszakás mókázás.


Képtár

  • Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben kép 26046
 

 

Szólj hozzá!


Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Nem indul Bulgária a jövő évi tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntést a Bolgár Nemzeti Televízió igazgatótanácsa hozta meg és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eric Clapton 2019-ben ismét Európában turnézik

Bár a többszörös Grammy-díjas legendás "lassúkezű" 2015-ben bejelentette visszavonulását, a színpad csak nem engedi, 2019-ben újra visszatér Európába. Egyelőre néhány koncertről tudni Németországban és Ausztriában.

Újra Budapestre érkezik Al Di Meola!

A Grammy-díjas gitárvirtuóz 2019. május 12-én a MOM Kulturális Központba látogat, ahol a tavasszal megjelent Opus című albumának turnéja kapcsán ad koncertet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek