Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben

2014. február 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Idén is lesz Akela buli februárban, ám most nemcsak a farkaskomákat várják majd szórakozni, hanem akár Piroskát és a többieket is.

Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben

Meghívja erre a mulatós kedvű Közönséget, aki hajlandóságot érez magában egy egész éjszakát (farkasokkal) áttáncolni, csak úgy fenevad-módra, vagyis éppen úgy, ahogy mindig is szokták, a Holdat üvöltve. A két évtizedes megemlékezés, most a ''FarkasFarsang '94” című albumnak szól, amely anno csak magnókazetta és VHS formátumban látott holdvilágot – de a napokban megjelenik CD-n, illetve DVD-in is a Hammer Record's jóvoltából. A február 15-i beöltözős falkabuliban most azonban nem csak hétköznapi ünneplés, tánc és több tucatnyi Piroska lesz, hanem hamisítatlan farsangi jókedv. Az átszerelési szünetekben pedig jelmezversennyel lehet majd elütni az időt, így garantált az egész éjszakás mókázás.


Képtár

  • Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben kép 26046
 

 

Szólj hozzá!


Az időjárás tönkretette 12 ezer ember szórakozását – elmaradt a Backstreet Boys koncertje

Az időjárás tönkretette 12 ezer ember...

Óriási vihar tombolt, az egyik beengedő kapu a rajongókra is dőlt a népszerű zenekar oklahomai koncertje előtt – írja a CNN értesüléseire...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Benéztünk a Zártosztályra

Igaz, ez a koncert még a Sziget előtt volt, tehát bizony kissé megkésett ez a beszámoló (fesztiválok országszerte, meg még munka is, nehéz ügy ez, de hát szegény ember akkor ír, amikor ideje van, azt, hogy lusta disznó is vagyok mellesleg, most ne feszegessük), de hát talán jobb későn, mint soha.

Könnyeket csal az ember szemébe a tegnap meggyilkolt énekesnő hangja

Megölték a Britain’s Got Talent énekesnőjét. Simone Kerrt Londonban szúrták halálra tegnap – írja az NLC.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek