Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben

2014. február 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Idén is lesz Akela buli februárban, ám most nemcsak a farkaskomákat várják majd szórakozni, hanem akár Piroskát és a többieket is.

Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben

Meghívja erre a mulatós kedvű Közönséget, aki hajlandóságot érez magában egy egész éjszakát (farkasokkal) áttáncolni, csak úgy fenevad-módra, vagyis éppen úgy, ahogy mindig is szokták, a Holdat üvöltve. A két évtizedes megemlékezés, most a ''FarkasFarsang '94” című albumnak szól, amely anno csak magnókazetta és VHS formátumban látott holdvilágot – de a napokban megjelenik CD-n, illetve DVD-in is a Hammer Record's jóvoltából. A február 15-i beöltözős falkabuliban most azonban nem csak hétköznapi ünneplés, tánc és több tucatnyi Piroska lesz, hanem hamisítatlan farsangi jókedv. Az átszerelési szünetekben pedig jelmezversennyel lehet majd elütni az időt, így garantált az egész éjszakás mókázás.


Képtár

  • Piroska és a farsang: Akela-mulatság a Club 202-ben kép 26046
 

 

Szólj hozzá!


Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az Arénában koncertezik!

Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az...

A 77 éves ikonikus énekes 60 éves munkásságát ünneplendő, világkörüli turnéra indul, melynek budapesti állomásaként 2019. július 17-én...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Jackson-fivérek mellett Rick Astley is a Paloznaki Jazzpiknikre érkezik!

Újabb három névvel bővült az idei Paloznaki Jazzpiknik fellépőinek kínálata, és ezzel teljessé vált a nagyszínpad programja. A popikonból lett soul énekes Rick Astley augusztus 3-án ad majd koncertet.

Az egész Pink Floyd-életmű egy estébe sűrítve: Keep Floyding a Hajón

Jó, jó, nem maradék nélkül, mert azért ahhoz elég gyorsan kellene játszani, és az egyetlen este még akkor sem lenne feltehetően elég: a zenekar minden korszakból kiválogatja a zenetörténetben (is) ikonikussá vált slágereket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek