Ponthatárváró buli a Parkban

2013/07/18  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Aki egyetemre jelentkezett - vagy egyetemre jelentkező barátja, haverja, hozzátartozója van, az pontosan tudja, hogy július 24-e az a nap, amikor minden eldől. Legalábbis egy évre. Erre már érdemes egy bulit szervezni. Noha néhány hétig úgy tűnt, elmarad ez a már hagyománynak tekinthető ponthatárhúzó buli, 24-én Pont a Határon?! néven a legnagyobb budapesti egyetemekkel mégis együtt lehet várni az eredményeket.

Ponthatárváró buli a Parkban

A Budapest Parkban 2013. július 24-én (szerda) tartandó rendezvény a korábbi évek PoP-jaihoz hasonlóan nemcsak egy buli lesz a végzős gimnazisták számára, hanem lehetőség arra is, hogy a ponthatárok nyilvánosságra kerülése előtt és után megismerkedjenek jövendőbeli egyetemük hallgatói életével, kérdéseket tegyenek fel az intézményekkel kapcsolatban. Az esemény célja, hogy ne csupán feszültséglevezetőként szolgáljon a diákok számára, hanem plusz töltettel, a kitelepülő egyetemek által szervezett kisebb programokkal közelebb hozzák a leendő hallgatókat és egyetemeiket egymáshoz.

A hivatalosan megjelenő egyetemek (számuk még bővül): Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), Budapesti Műszaki Egyetem (BME), International Business School (IBS), Kodolányi János Főiskola (KJF).

Az este nyolc órakor esedékes ponthatárhirdetést egy hatalmas ledfalon lehet figyelemmel kísérni, a feszültséget Majka & Curtis, illetve Nikola, Chris Vice, Ludmilla és Vinster oldja majd a megfelelő hangulat megteremtésével

A részletes program:

17:00 – nyitás

17:00-20:00 – ismerkedés az egyetemekkel

20:00-21:00 – ponthatárok hirdetése, közben Majka & Curtis

21:00-05:00 – Nikola, Chris Vice, Ludmilla és Vinster

Helyszín:

Budapest Park

1095 Budapest, Soroksári út 60.

A belépés 21 óráig ingyenes, azt követően 500 forint.


 

 

Szólj hozzá!


A koncert, amelyre az ember egy életen át emlékezni fog

A koncert, amelyre az ember egy életen át emlékezni fog

A magyar popzene állócsillaga múlt szombaton tizennegyedszer lépett a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.

Aki a virágot szereti: nárcisz és napraforgó Csepregi Éva programjában

Nemrég szóltunk, hogy a nem rég életmű-koncertet adó énekesnő április 27-én Babócsán fog dalolni a nárciszok kacspán egybegyűlteknek (link a cikk végén), akkor – anélkül, hogy bármiről is tudtunk volna – úgy kommentáltuk az infót, hogy majd nyáron fog a napraforgóról énekelni. De nem kellett nyárig várni.
Új koncertek