Ponthatárváró buli a Parkban

2013. július 18.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Aki egyetemre jelentkezett - vagy egyetemre jelentkező barátja, haverja, hozzátartozója van, az pontosan tudja, hogy július 24-e az a nap, amikor minden eldől. Legalábbis egy évre. Erre már érdemes egy bulit szervezni. Noha néhány hétig úgy tűnt, elmarad ez a már hagyománynak tekinthető ponthatárhúzó buli, 24-én Pont a Határon?! néven a legnagyobb budapesti egyetemekkel mégis együtt lehet várni az eredményeket.

Ponthatárváró buli a Parkban

A Budapest Parkban 2013. július 24-én (szerda) tartandó rendezvény a korábbi évek PoP-jaihoz hasonlóan nemcsak egy buli lesz a végzős gimnazisták számára, hanem lehetőség arra is, hogy a ponthatárok nyilvánosságra kerülése előtt és után megismerkedjenek jövendőbeli egyetemük hallgatói életével, kérdéseket tegyenek fel az intézményekkel kapcsolatban. Az esemény célja, hogy ne csupán feszültséglevezetőként szolgáljon a diákok számára, hanem plusz töltettel, a kitelepülő egyetemek által szervezett kisebb programokkal közelebb hozzák a leendő hallgatókat és egyetemeiket egymáshoz.

A hivatalosan megjelenő egyetemek (számuk még bővül): Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), Budapesti Műszaki Egyetem (BME), International Business School (IBS), Kodolányi János Főiskola (KJF).

Az este nyolc órakor esedékes ponthatárhirdetést egy hatalmas ledfalon lehet figyelemmel kísérni, a feszültséget Majka & Curtis, illetve Nikola, Chris Vice, Ludmilla és Vinster oldja majd a megfelelő hangulat megteremtésével

A részletes program:

17:00 – nyitás

17:00-20:00 – ismerkedés az egyetemekkel

20:00-21:00 – ponthatárok hirdetése, közben Majka & Curtis

21:00-05:00 – Nikola, Chris Vice, Ludmilla és Vinster

Helyszín:

Budapest Park

1095 Budapest, Soroksári út 60.

A belépés 21 óráig ingyenes, azt követően 500 forint.


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek