Prágából érkezik Budapestre Diana Krall

2012. november 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A magyar közönség immáron harmadszorra lehet részese Diana Krall lebilincselő zongorajátékának és utánozhatatlan elődásmódjának november 13-án az Arénában

Prágából érkezik Budapestre Diana Krall
Az énekesnő mellett Dennis Crouch basszusgitáros, Aram Bajakian és Stuart Duncan gitárosok, Patrick Warren billentyűs és Jay Bellerose lép majd a Papp László Sportaréna színpadára. Az előadás 8 órakor, előzenekar nélkül, Diana Krall koncertjével kezdődik, és szünet nélkül, közel 2 órán át tart majd.
 
Diana Krall nem tartozik az extra kérésekkel érkező művészek közé. Az egyetlen dolog, amire vele kapcsolatosan külön figyelni kell - az allergiája, így kizárólag rózsa lehet az öltözőben, amelybe ezen kívül csupán egy kanapét és néhány karosszéket kért. A közönségtől azonban néhány dolgot előre kér a  koncertszervező. A koncert intim hangulata miatt arra kérik a rajongókat hogy ne feledjék kikapcsolni a telefonjaikat. A későn érkezőket csak bizonyos időnként tudják a helyükre engedni, így érdemes lesz mindenkinek időben elindulni a helyszínre.
 
Budapestre a koncert előtti órákban érkezik meg Prágából, s mint mindenhol, itt is próbálni fog délután a zenekarával.

Képtár

  • Prágából érkezik Budapestre Diana Krall kép 7698
  • Prágából érkezik Budapestre Diana Krall kép 7699
 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek