Prágából érkezik Budapestre Diana Krall

2012. november 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A magyar közönség immáron harmadszorra lehet részese Diana Krall lebilincselő zongorajátékának és utánozhatatlan elődásmódjának november 13-án az Arénában

Prágából érkezik Budapestre Diana Krall
Az énekesnő mellett Dennis Crouch basszusgitáros, Aram Bajakian és Stuart Duncan gitárosok, Patrick Warren billentyűs és Jay Bellerose lép majd a Papp László Sportaréna színpadára. Az előadás 8 órakor, előzenekar nélkül, Diana Krall koncertjével kezdődik, és szünet nélkül, közel 2 órán át tart majd.
 
Diana Krall nem tartozik az extra kérésekkel érkező művészek közé. Az egyetlen dolog, amire vele kapcsolatosan külön figyelni kell - az allergiája, így kizárólag rózsa lehet az öltözőben, amelybe ezen kívül csupán egy kanapét és néhány karosszéket kért. A közönségtől azonban néhány dolgot előre kér a  koncertszervező. A koncert intim hangulata miatt arra kérik a rajongókat hogy ne feledjék kikapcsolni a telefonjaikat. A későn érkezőket csak bizonyos időnként tudják a helyükre engedni, így érdemes lesz mindenkinek időben elindulni a helyszínre.
 
Budapestre a koncert előtti órákban érkezik meg Prágából, s mint mindenhol, itt is próbálni fog délután a zenekarával.

Képtár

  • Prágából érkezik Budapestre Diana Krall kép 7698
  • Prágából érkezik Budapestre Diana Krall kép 7699
 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek