Pucér koncert Meztelen Diplomatákkal

2013. december 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Először adnak akusztikus koncertet a Meztelen Diplomaták december 5-én a Hunnia Bisztróban. A Mennyből az angyal helyett dánokkal és sok pucérsággal készülnek a srácok az ünnepekre!

Pucér koncert Meztelen Diplomatákkal

Valójában nem ádámkosztümös, inkább „pucér" hangszeres -tehát akusztikus koncertre kell készülni, ami a zenekar első ilyen és egyben idei utolsó budapesti fellépése is lesz.

Az áthangszerelt daloknak és a Hunnia Bisztró meghittségének köszönhetően a december 5-ei koncert egy igazi együtt éneklős, forralt borozós estnek ígérkezik, ahol - ha "Mennyből az angyal nem is" -, de dánok biztosan lesznek, és valószínűleg Füredi Zsófi is tiszteletét teszi az esten.

A Meztelen Diplomaták zenekar önfeledten ugrálós koncertjeiről és vidám, az életet egyszerűen megfogó dalszövegeiről híres. A Solymár-Pesthidegkút agglomerációs zenekar első nagylemeze idén jelent meg Sellő Grand Hotel címen, melynek több slágerét is rotációban játssza a Petőfi Rádió, a Nap Rádió és a Class FM, a Dánok, dánok, dánokhoz készült videó pedig rendszeresen látható az MTV Hungary-n.

 

Időpont: 2013. december 5.
Helyszín: Hunnia Bisztró, Bank u. 5., Budapest, 1054
Jegyár: 500Ft


 

 

Szólj hozzá!


Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai...

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.

A terápiás okoskerékpáron a bringás komponálja a zenét

Pancsa Emeséről a Kreativ.hu-n olvastunk: évek óta azon dolgozik, hogy olyan eszközöket tervezhessen, amitől egy kicsit mindenkinek jobb lehet a világ. A TEMPO elnevezésű okosbringával például pedálozás közben lehet zenét komponálni az edzéshez, de fejlesztést igénylő gyerekek, fiatalok is használhatják az eszközt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek