Év koncertje - szavazás

Pucér koncert Meztelen Diplomatákkal

2013. december 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Először adnak akusztikus koncertet a Meztelen Diplomaták december 5-én a Hunnia Bisztróban. A Mennyből az angyal helyett dánokkal és sok pucérsággal készülnek a srácok az ünnepekre!

Pucér koncert Meztelen Diplomatákkal

Valójában nem ádámkosztümös, inkább „pucér" hangszeres -tehát akusztikus koncertre kell készülni, ami a zenekar első ilyen és egyben idei utolsó budapesti fellépése is lesz.

Az áthangszerelt daloknak és a Hunnia Bisztró meghittségének köszönhetően a december 5-ei koncert egy igazi együtt éneklős, forralt borozós estnek ígérkezik, ahol - ha "Mennyből az angyal nem is" -, de dánok biztosan lesznek, és valószínűleg Füredi Zsófi is tiszteletét teszi az esten.

A Meztelen Diplomaták zenekar önfeledten ugrálós koncertjeiről és vidám, az életet egyszerűen megfogó dalszövegeiről híres. A Solymár-Pesthidegkút agglomerációs zenekar első nagylemeze idén jelent meg Sellő Grand Hotel címen, melynek több slágerét is rotációban játssza a Petőfi Rádió, a Nap Rádió és a Class FM, a Dánok, dánok, dánokhoz készült videó pedig rendszeresen látható az MTV Hungary-n.

 

Időpont: 2013. december 5.
Helyszín: Hunnia Bisztró, Bank u. 5., Budapest, 1054
Jegyár: 500Ft


 

 

Szólj hozzá!


Ági 60  – meg a resztli

Ági 60 – meg a resztli

Lehet, hogy igazából nem is ez a koncert címe, merthogy az „igazi” Ági 60 koncert kicsit több mint két éve volt az egykori Fáklya művházban,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek