Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban

2013. október 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Révész Sándort élőben legutóbb 2009-ben hallhattuk, ami nem most volt, a néhány előadásos turné mégis feledhetetlen emlék a közönség számára. Éppen ezért várta nagy érdeklődés idei, jubileumi koncertsorozatát, így érthető, hogy akadt helyszín, ahol már hetekkel korábban elfogyott minden jegy az előadásra.

Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban

Révész Sándort nem kell bemutatni a kitartó magyar zenerajongó közönségnek. A fiatalabbak kedvéért annyit, hogy tagja volt a Hearts, a Mogyorósi Trió és a Tűzkerék együtteseknek, a Generál együttessel már tizennyolc évesen megélte első sikereit, a Piramissal pedig, mai szemmel nézve, szinte elképzelhetetlen népszerűségre tett szert: egy generáció életérzését fogalmazva meg a zene nyelvén. Szólópályáját nem is annyira a hosszú szünetek, mint inkább az utánuk létrehozott értékálló alkotások jellemzik. Három igényes és egyéni hangvételű albumot készített, 1985-ben, 1993-ban és 2003-ban.

A Révész 60 – Gyere még közelebb! című turné Zajzon Gábor lantművész-gitárossal együtt adott intim hangulatú koncertjei ősztől újra hallhatóak lesznek. Régi Generál és Piramis számok mellett a szólóalbumok dalaival, valamint vadonatúj szerzeményekkel. Budapesten a MOM Kulturális Központban lép fel, méghozzá két este is, november 21-én és 24-én 19 órától.


Képtár

  • Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban kép 20264
  • Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban kép 20265
 

 

Szólj hozzá!


FEZEN: Úgy tűnik, Pitbull kihagyja a bulit

FEZEN: Úgy tűnik, Pitbull kihagyja a bulit

Minden fesztivál rémálma, hogy egy előadó pár nappal a meghirdetett dátum előtt lemondja a koncertet - a fezenesek még várnak a hivatalos...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chris Cornell szobrot kap!

Az egykori Soundgarden- és Audioslave-frontember, Chris Cornell szobra a seattle-i Pop Kultúra Múzeumában kap majd helyet.

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek