Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban

2013. október 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Révész Sándort élőben legutóbb 2009-ben hallhattuk, ami nem most volt, a néhány előadásos turné mégis feledhetetlen emlék a közönség számára. Éppen ezért várta nagy érdeklődés idei, jubileumi koncertsorozatát, így érthető, hogy akadt helyszín, ahol már hetekkel korábban elfogyott minden jegy az előadásra.

Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban

Révész Sándort nem kell bemutatni a kitartó magyar zenerajongó közönségnek. A fiatalabbak kedvéért annyit, hogy tagja volt a Hearts, a Mogyorósi Trió és a Tűzkerék együtteseknek, a Generál együttessel már tizennyolc évesen megélte első sikereit, a Piramissal pedig, mai szemmel nézve, szinte elképzelhetetlen népszerűségre tett szert: egy generáció életérzését fogalmazva meg a zene nyelvén. Szólópályáját nem is annyira a hosszú szünetek, mint inkább az utánuk létrehozott értékálló alkotások jellemzik. Három igényes és egyéni hangvételű albumot készített, 1985-ben, 1993-ban és 2003-ban.

A Révész 60 – Gyere még közelebb! című turné Zajzon Gábor lantművész-gitárossal együtt adott intim hangulatú koncertjei ősztől újra hallhatóak lesznek. Régi Generál és Piramis számok mellett a szólóalbumok dalaival, valamint vadonatúj szerzeményekkel. Budapesten a MOM Kulturális Központban lép fel, méghozzá két este is, november 21-én és 24-én 19 órától.


Képtár

  • Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban kép 20264
  • Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban kép 20265
 

 

Szólj hozzá!


Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.

Ahol Einstein volt a villanyszerelő: minden, amit tudnod kell a müncheni Oktoberfestről

Az Oktoberfest minden év szeptember utolsó napjaiban kerül megrendezésre világszerte. Németországban közel két hétig mulatnak a világ legnagyobb népi fesztiválján. Átlagosan 6 millió ember csatlakozik és több mint 7 millió liter sört fogyasztanak el. A ShopAlike készített egy útmutatót tele tippekkel, tanácsokkal és hasznos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek