Év koncertje - szavazás

Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban

2013. október 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Révész Sándort élőben legutóbb 2009-ben hallhattuk, ami nem most volt, a néhány előadásos turné mégis feledhetetlen emlék a közönség számára. Éppen ezért várta nagy érdeklődés idei, jubileumi koncertsorozatát, így érthető, hogy akadt helyszín, ahol már hetekkel korábban elfogyott minden jegy az előadásra.

Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban

Révész Sándort nem kell bemutatni a kitartó magyar zenerajongó közönségnek. A fiatalabbak kedvéért annyit, hogy tagja volt a Hearts, a Mogyorósi Trió és a Tűzkerék együtteseknek, a Generál együttessel már tizennyolc évesen megélte első sikereit, a Piramissal pedig, mai szemmel nézve, szinte elképzelhetetlen népszerűségre tett szert: egy generáció életérzését fogalmazva meg a zene nyelvén. Szólópályáját nem is annyira a hosszú szünetek, mint inkább az utánuk létrehozott értékálló alkotások jellemzik. Három igényes és egyéni hangvételű albumot készített, 1985-ben, 1993-ban és 2003-ban.

A Révész 60 – Gyere még közelebb! című turné Zajzon Gábor lantművész-gitárossal együtt adott intim hangulatú koncertjei ősztől újra hallhatóak lesznek. Régi Generál és Piramis számok mellett a szólóalbumok dalaival, valamint vadonatúj szerzeményekkel. Budapesten a MOM Kulturális Központban lép fel, méghozzá két este is, november 21-én és 24-én 19 órától.


Képtár

  • Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban kép 20264
  • Révész 60 - ünnepi koncertek a MOM-ban kép 20265
 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek