Év koncertje - szavazás

Rock, metál, ska? Válassz koncertet a Barba Negrában

2016. február 16.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A Barba Negra Music Club szó szerint elhalmozza, jobbnál jobb koncertajánlatokkal bombázza a bulizni vágyókat február második felében. Lesz ott minden, mi szem szájnak ingere, rock, pop, metál, ska, egymást érik majd a lemezbemutató koncertek, de a régi nagy kedvencekkel is együtt bulizhatunk. A farsangi időszakot meghosszabbítva, és kiváló koncertekkel feltöltve csak rajtunk áll, hogy elűzzük a telet és végre meghozzuk a tavaszt.

Rock, metál, ska? Válassz koncertet a Barba Negrában

AC/DC buli a Barba Negrában

Egy banda, és azon belül is egy zenész, Bon Scott, aki vastag betűkkel írta magát bele a rock történelembe. A legendás énekesre emlékezve számos hazai muzsikus gyűlik össze február 18-án a Barba Negra Music Club színpadán, hogy 2016-ban is a legnagyobb tisztelettel adózzanak Bon Scott emléke előtt. Hasonlóan a 2015-ös eseményhez, ezen alkalommal is Filip Gyuri invitálja muzsikus barátait, hogy egy cseppet sem szomorú estén idézzék meg a legenda rövid, de annál tartalmasabb pályafutását. Az est vendégei között ott lesz velünk Ganxsta Zoli, Kalmár Laca, Gubás Tibi, a Nemcsak Berry, az Asphalt Horsemen és a Káoszközpont. Highway to Hell, TNT, Jailbreak, tovább is van, mondjuk még? Rockerek sorakozó február 18-án este a Barba Negrában!  J

Részletek:

AC/DC dalok Bon Scott emlékére

Dátum:2016. február 18.
Helyszín: Barba Negra Music Club - Budapest - Prielle Kornélia utca 4.

Vendég: Ganxsta Zoli,Kalmár Laca, Gubás Tibi, a Nemcsak Berry, az Asphalt Horsemen, aKáoszközpont

Menetrend:

Kapunyitás: 20:00

Jegyárak: 1500 Ft február 15-ig
                 2000 Ft február 16-tól

 

 

 

Szellembál a Barba Negrában, vezényel a PASO

4 év kihagyás után végre új stúdiólemezzel jelentkezik Magyarország legnépszerűbb ska zenekara, a PASO, amivel ismét nagy robbantásra készül. A Ghost Train nevet viselő lemez egy része már ismerős lehet a rajongóknak korábbi koncertekről, mint például az ’Imperial Reggae’, a ’Million Times’, ’Billy Boyo’, a Deniz-zel közösen rögzített ’Az Én Utam’, vagy a ’Részeg’. Az album másik felét viszont elsőként február 19-én, az album megjelenése napján a Barba Negra Music Club-ban mutatja be a zenekar egy jelmezes szellembál keretében. A bulira beöltözni érdemes, hiszen az első 100 jelmezben érkezett vendéget egy ajándék mojito koktéllal ajándékozzák meg! Lemezbemutató koncertre felkészülni, 3, 2, 1, február 19-én Start.

Részletek:

PASO Ghost Train lemezbemutató koncert

Dátum: 2016. február 19.
Helyszín: Barba Negra Music Club - Budapest - Prielle Kornélia utca 4.

Menetrend:

20:00 Kapunyitás

21:00 Yellow Spots
22:30 PASO

Jegyárak: 1600 Ft február 15-ig
                  1900 Ft február 16-tól

 


 

Tömény metál egy estén a Barba Negrában

A következő dátumot, február 21, minden metálzene kedvelő vésse be a naptárába, mert nem akármilyen bulira készülhetnek. Ez lesz az az este, amiről bűn lemaradni, és amit utána még sokáig fognak emlegetni. Nem hiszed? Akkor most figyelj, Primal Fear, Brainstorm, Striker és EGO, 4 név, egy este, egy őrületes metál buli. A helyszín pedig nem más, mint a Barba Negra Music Club. Ha még ennyi nem lett volna elég, hozzátesszük, hogy a Primal Fear, Brainstorm és a Striker is új stúdióalbummal érkezik hozzánk. Ne maradj le te sem, találkozzunk február 21-én a Barba Negrában!

Részletek:

Primal Fear, Brainstorm, Striker és EGO koncert

Dátum: 2016. február 21.
Helyszín: Barba Negra Music Club - Budapest - Prielle Kornélia utca 4.

Menetrend:

18:00 Kapunyitás

18:00 - 18:40 EGO
19:00 - 19:40 STRIKER
20:00 - 21:00 BRAINSTORM
21:30 - 23:00 PRIMAL FEAR

Jegyárak: 5 999 Ft

 

 

A BIKINI hozza el a tavaszt a Barba Negrába

A hónap utolsó buliját, a Bikini koncertje zárja a Barba Negra Music Club-ban. Február 27-én a Bikini együttes legnagyobb slágereivel mutatunk fityiszt a télnek, és szaladunk bele közösen a legszebb évszakba, a tavaszba. Tarts velünk, énekeljünk és bulizzunk még egy nagyot együtt és ne aggódj, hogy részegen ki visz majd haza. J

Részletek:

BIKINI Farsang

Dátum:2016. február 27.
Helyszín: Barba Negra Music Club - Budapest - Prielle Kornélia utca 4.

Vendég:
MégEgyKör

Menetrend:

20.00 kapunyitás
21.00 MégEgyKör
22.00 Bikini

Jegyárak: 2000 Ft,- 2016.02.22-ig
                2500 Ft,- 2016.02.23-tól

 


 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek