Rockzenészek egy box klubért

2016. január 20.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Jótékonysági estet rendeznek februárban a Halásztelki Box Club ifjú sportolóiért. A példás összefogás eredményeképpen neves, élvonalbeli rockzenészek és sportolók várhatóan fergeteges koncerttel járulnak hozzá az egyesület boldogulásához.

Rockzenészek egy box klubért

A Halásztelki Box Club 1970 óta neveli a fiatal sportolókat, akik közül az ökölvívó sportágban többen szép eredményeket értek el az Európa-, illetve Világbajnokságon; az egyesület az olimpiára is küldhetett válogatott versenyzőket. Csipkés Barnabás elnök elmondása szerint főként az olimpiai utánpótlás képzését, a fiatalok megfelelő testi és lelki fejlődésének elősegítését tartják szem előtt, emellett rendszeresen szerveznek közös edzéseket mozgás-, vagy mentálisan sérült (pl. Down-kóros, látáskárosult) emberekkel is. Csak a tavalyi évben, huszonhét versenyen kilencvenegy sportolóval mérette meg magát a Halásztelki Box Club csapata, ahonnan a versenyzők ötven aranyéremmel, huszonöt ezüsttel, öt bronzzal, valamint egy világbajnoki harmadik és egy ötödik helyezéssel tértek haza. Az egyesület több tagja a magyar válogatott keretében is szerepel.

A Halásztelki Box Club, mint nonprofit szervezet, kizárólag szponzorok támogatásával, valamint pályázatokon való részvétellel tarthatja fenn magát. Az ifjú tehetséges sportolók szállításához elengedhetetlenül szükséges egy kisbuszra beruházniuk, ám az egyesületnek még az önrész előteremtése is nehézséget okoz.  

A magyar rockzenész-társadalom és a sportolók összefogásának eredményeképpen 2016. február 5-én, pénteken este 19 órátólRockzenészek egy boxklubért” címmel jótékonysági koncertet szerveznek a Halásztelki Általános Művelődési Központban (2134 Halásztelek Somogyi Béla u. 50.). A borítékolhatóan kitűnő hangulatú rendezvényen fellép Deák Bill Gyula, Török Ádám, Takáts Tamás, Jankai Béla, Demeter György, Kálmán György, a Historica zenekar, valamint Németh „Nyiba” Sándor, de támogatásáról biztosította a rendezvényt Növényi Norbert, Erdei Zsolt „Madár”, és ifj. Balzsay Károly is.


 

 

Szólj hozzá!


Nagy Feró és a Beatrice ingyenes koncertet ad Siófokon

Nagy Feró és a Beatrice ingyenes koncertet ad Siófokon

Idén először rendeznek Márton-napi Libadalmat Siófokon. A háromnapos ingyenes fesztivál egyik fő fellépője a Beatrice lesz, amely idén ünnepelte...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Zsédát hívták meg vendégnek az angol hercegi pár osztálytársai

Az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, a sármos fiúkból álló Blake trió a hazai pop-szcéna legvonzóbb énekesnőjét, Zsédát kérte fel vendégművészként az idén 10. születésnapját ünneplő formáció első budapesti koncertjére.

Egy zenész ne másszon fel a tetőre!

A Rockbook értesülése szerint kómában van Greg „Fritz" Hinz, a kanadai Helix dobosa.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek