Roger Waters jegyek ötezerért!

2013/07/04  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nem csak azok zengenek ódákat róla, akik két éve a technikailag teljesen felújított showt látták az aréna turné valamelyik állomásán, de minden szerencsés néző egybehangzóan állítja, hogy a stadion verzió olyan lenyűgöző, grandiózus és lélegzetelállító, amit mindenkinek az életben egyszer látnia kellene: Roger Waters The Wall

Roger Waters jegyek ötezerért!

Már csak 7 hét van hátra, hogy Budapesten köszönthessük a világ jelenlegi legnagyobb szabású produkcióját, a legendás Fal előadást, ami technikai értelemben a legzseniálisabb show, amit valaha színpadra állítottak, különleges effektekkel, quadrofonikus hangzással, óriási bábukkal, pirotechnikával – egy mindent elsöprő vizuális élmény zseniális zenével párosítva.

Ahogy azt a művész már többször nyilatkozta, ez az utolsó alkalom, hogy a Falat élőben láthassuk, utoljára indult turnéra Roger Waters mesterművével. Érdemes tehát mindenkinek bebiztosítania a helyét mihamarabb az augusztus 25-i, Puskás Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő előadásra!

A budapesti előadás előkészítése is megkezdte hajráját, s a produkcióval történt technikai egyeztetések után két újabb szektor került megnyitásra a jegyvásárlók számára.

Az U jobb és a X jobb elnevezésű szektorokba ráadásul rendkívül kedvező áron, 4.900,- forintért lehet a belépőket megvásárolni az előadásra!

Miután a szektorok kapacitása korlátozott, így aki szeretne lecsapni erre a különleges lehetőségre, érdemes sietnie!Limitált számban egy exkluzív jegyfajta is forgalomba kerül, amely a tetővel védett tribünön kialakításra kerülő helyekre szól. Az úgynevezett fedett ülőhelyre szóló belépők 34.900,- forintért vásárolhatók meg. Az újabb fajta jegyek a még elérhető többi belépővel együtt július 5-től kaphatók.


Képtár

  • Roger Waters jegyek ötezerért! kép 15176
  • Roger Waters jegyek ötezerért! kép 15177
  • Roger Waters jegyek ötezerért! kép 15178
  • Roger Waters jegyek ötezerért! kép 15179
 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek