Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken!

2014. március 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mindenképpen izgalmas estére számíthatunk Budapest régi-új koncerthelyszínén, a Dohány és Síp utca sarkán ugyanis az egykor legendás Metro Klub épülete bő 20 év után nyitotta meg kapuit ismét kulturális rendezvények számára.

Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken!

Aki még a Vas utcából ismeri a Roham bárt, egyértelműen érdemes elvonatkoztatnia: az új helyszínen egy tágasabb koncert teremmel rendelkezik, amihez többek közt a szigetes fesztiválok színpadairól ismert Meyersound hangrendszer, illetve egy a szezonra kialakított interaktív vizuális konstelláció párosult.

A colorStar intenzíven dolgozik új lemezén, amit heteken belül egy kislemez előz meg. A zenekar, megszakítva a felvételeket, március 7-én a nemrég új helyen megnyílt Roham Bárba várja rajongóit egy fantasztikus utazásra. A közönség ízelítőt kap az új dalokból is, de természetesen minden albumról felcsendülnek a kedvencek. Tavasszal új klippel is jelentkeznek, amit pár nappal a pénteki koncert után kezdenek forgatni.


 


Az este folyamán a ColorStar mellett bemutatkozik az Abbey Road és Rejtély zenekarokból avanzsálódott [zalan], akik márciusra tervezett dalpremierjük kapcsán először mutatkoznak be a közönségnek. 

 

Mindezek előtt az estet egy kellemes utazással nyitja a Moszkva Tér formáció, akik a terem bal oldalán kialakított sátorerdő alatti szőnyegen rendezkednek be – tőlük megszokott, meghitt, családias hangulatban.Most bejuthatsz a koncerte másodmagaddal, ha a koncert.hu Facebook-oldalán lájkolod a cikket! Csütörtökön 14.00-kor sorsolunk!Képtár

  • Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken! kép 27013
  • Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken! kép 27014
  • Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken! kép 27015
 

 

Szólj hozzá!


Mennyire Balaton? Nagyon!

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.

Gyászol a magyar underground

Meghalt Magyar Péter az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa – tette közzé a szomorú hírt a Zoom.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek