Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken!

2014. március 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mindenképpen izgalmas estére számíthatunk Budapest régi-új koncerthelyszínén, a Dohány és Síp utca sarkán ugyanis az egykor legendás Metro Klub épülete bő 20 év után nyitotta meg kapuit ismét kulturális rendezvények számára.

Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken!

Aki még a Vas utcából ismeri a Roham bárt, egyértelműen érdemes elvonatkoztatnia: az új helyszínen egy tágasabb koncert teremmel rendelkezik, amihez többek közt a szigetes fesztiválok színpadairól ismert Meyersound hangrendszer, illetve egy a szezonra kialakított interaktív vizuális konstelláció párosult.

A colorStar intenzíven dolgozik új lemezén, amit heteken belül egy kislemez előz meg. A zenekar, megszakítva a felvételeket, március 7-én a nemrég új helyen megnyílt Roham Bárba várja rajongóit egy fantasztikus utazásra. A közönség ízelítőt kap az új dalokból is, de természetesen minden albumról felcsendülnek a kedvencek. Tavasszal új klippel is jelentkeznek, amit pár nappal a pénteki koncert után kezdenek forgatni.


 


Az este folyamán a ColorStar mellett bemutatkozik az Abbey Road és Rejtély zenekarokból avanzsálódott [zalan], akik márciusra tervezett dalpremierjük kapcsán először mutatkoznak be a közönségnek. 

 

Mindezek előtt az estet egy kellemes utazással nyitja a Moszkva Tér formáció, akik a terem bal oldalán kialakított sátorerdő alatti szőnyegen rendezkednek be – tőlük megszokott, meghitt, családias hangulatban.Most bejuthatsz a koncerte másodmagaddal, ha a koncert.hu Facebook-oldalán lájkolod a cikket! Csütörtökön 14.00-kor sorsolunk!Képtár

  • Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken! kép 27013
  • Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken! kép 27014
  • Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken! kép 27015
 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek