Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken!

2014. március 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mindenképpen izgalmas estére számíthatunk Budapest régi-új koncerthelyszínén, a Dohány és Síp utca sarkán ugyanis az egykor legendás Metro Klub épülete bő 20 év után nyitotta meg kapuit ismét kulturális rendezvények számára.

Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken!

Aki még a Vas utcából ismeri a Roham bárt, egyértelműen érdemes elvonatkoztatnia: az új helyszínen egy tágasabb koncert teremmel rendelkezik, amihez többek közt a szigetes fesztiválok színpadairól ismert Meyersound hangrendszer, illetve egy a szezonra kialakított interaktív vizuális konstelláció párosult.

A colorStar intenzíven dolgozik új lemezén, amit heteken belül egy kislemez előz meg. A zenekar, megszakítva a felvételeket, március 7-én a nemrég új helyen megnyílt Roham Bárba várja rajongóit egy fantasztikus utazásra. A közönség ízelítőt kap az új dalokból is, de természetesen minden albumról felcsendülnek a kedvencek. Tavasszal új klippel is jelentkeznek, amit pár nappal a pénteki koncert után kezdenek forgatni.


 


Az este folyamán a ColorStar mellett bemutatkozik az Abbey Road és Rejtély zenekarokból avanzsálódott [zalan], akik márciusra tervezett dalpremierjük kapcsán először mutatkoznak be a közönségnek. 

 

Mindezek előtt az estet egy kellemes utazással nyitja a Moszkva Tér formáció, akik a terem bal oldalán kialakított sátorerdő alatti szőnyegen rendezkednek be – tőlük megszokott, meghitt, családias hangulatban.Most bejuthatsz a koncerte másodmagaddal, ha a koncert.hu Facebook-oldalán lájkolod a cikket! Csütörtökön 14.00-kor sorsolunk!Képtár

  • Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken! kép 27013
  • Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken! kép 27014
  • Rohammal bevették az egykori Metro Klubot: ColorStar pénteken! kép 27015
 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek