Röviden: Baleset miatt maradt el a koncert

2013. március 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2010-ben egy sajnálatos buszbaleset miatt nem valósult meg az akkori Eric Martin-koncert, és egészen mostanáig kellett várni, hogy a Mr. Big frontembere újra szólóban érkezzen a magyar fővárosba.

Röviden: Baleset miatt maradt el a koncert

A rendezvény helyszíne valóban testközeli élményeket ígér az érdeklődőknek, hiszen a Pecsa Kávézójának intim közegében hallgathatjuk végig a koncertet, utána pedig dedikálásra és közönségtalálkozóra is sort kerítenek a szervezők, így a szerencsések akár még koccinthatnak is a rocksztárral. Az akusztikus koncerten saját dalai és a Mr. Big legnagyobb slágerei is elhangzanak majd, az estét pedig egy olasz gitáros duó, a The Morning produkciója nyitja.


Képtár

  • Röviden: Baleset miatt maradt el a koncert kép 10683
  • Röviden: Baleset miatt maradt el a koncert kép 10684
  • Röviden: Baleset miatt maradt el a koncert kép 10685
 

 

Szólj hozzá!


Palkonyának már van saját hangja!

Palkonyának már van saját hangja!

Az Irie Maffia vezetője, Élő Márton, a Zing Burger alapítója, Susánszky Ádám és a palkonyai borász, Haraszti Ferenc összeálltak, hogy egy, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lementünk hídba: a Szabihíd zenés programjai

A Szabadság hidat a mostani hétvége urán 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak. Itt a programlista!

A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

Két igazán szerethető énekes, két tökéletes koncert, és végre esőmentes fesztivál-élmény a csütörtöki napunk története, ahol még egy rögtönzött táncverseny, és egy elfelejtett dalszöveg részlet is belefért a produkcióba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek