S akkor felrobban az Aréna: jön a Five Finger Death Punch februárban – előzenekar: Bad Wolves, Megadeth

2019/09/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette eddigi legnagyobb európai turnéját, amelyre 2020 januárjában és februárjában kerül sor, ráadásul a multi-platina eladásokkal rendelkező legenda, a MEGADETH, valamint 2018 legnagyobb rock-szenzációja, a BAD WOLVES is csatlakozik hozzájuk előzenekarként. Budapestre február 20-án érkeznek.

A Five Finger Death Punch – Báthory Zoltánnal (balra)

A FIVE FINGER DEATH PUNCH arénákat tölt meg a világ minden táján. Már túl vannak a 3 milliárdnyi streamingen és folyamatosan döntik meg a rekordokat. A bandának 24 top10-es sikere volt az elmúlt években, és felfelé ívelő pályafutásuk nem torpan meg: 2018 egy újabb hatalmas év volt a zenekar számára, hiszen az amerikai rock rádiók év végi összesítése szerint ők voltak a legjátszottabb előadók az előző évben. 2018 nyarán és őszén zajló turnéjukkal pedig a banda több mint 250.000 dollárt gyűjtött össze és adományozott jótékonysági szervezeteknek. A banda nyolcadik stúdióalbuma 2020 elején várható.

“Ez a line-up nagyon erős. A Bad Wolves az elmúlt évek nagy felfedezettje, és minden bizonnyal hozzák majd most is a formájukat. A Megadeth-nek pedig nincs szüksége bemutatásra, abszolút legendák...” – nyilatkozta Báthory Zoltán, a FFDP magyar születésű alapító-gitárosa.

Báthory a Wiki szerint 1995-ben hagyta el Magyarországot, hogy New Yorkba költözhessen. 2004-ben csatlakozott a post-grunge zenekarhoz, az U.P.O.-hoz, de egy év múlva kiszállt onnan. Aztán megalapította a Five Finger Death Punch-ot. Ő találta ki a zenekar nevét, a kifejezés Quentin Tarantino Kill Bill című filmjéből ismerjük, egyébként Báthory maga is nagy kungfu-rajongó. Mind a zenekar, mind Báthory széles körben elismert az amerikai metaléletben, 2010-ben ő kapta a Dimebag Shredder-díjat a Revolver Golden Gods díjátadón, a BC Rich pedig 3 saját gitárt készített számára.

A BAD WOLVES az elmúlt másfél évben három #1 slágert is begyűjtött, és jelenleg második albuma október 25-i megjelenésére készül. Ők (is) ott lesznek!

 

A MEGADETH énekese, Dave Mustaine pedig azt üzeni:

“Komoly bajba kerültök, ha nem jöttök el megnézni bennünket a Five Finger Death Punch koncertre 2020 elején. Higgyétek el, nem akarjátok kihagyni. Hamarosan találkozunk!”

 

 

Bad Wolves, Megadeth, Five Finger Death Punch, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


A koncert, amelyre az ember egy életen át emlékezni fog

A koncert, amelyre az ember egy életen át emlékezni fog

A magyar popzene állócsillaga múlt szombaton tizennegyedszer lépett a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.

Aki a virágot szereti: nárcisz és napraforgó Csepregi Éva programjában

Nemrég szóltunk, hogy a nem rég életmű-koncertet adó énekesnő április 27-én Babócsán fog dalolni a nárciszok kacspán egybegyűlteknek (link a cikk végén), akkor – anélkül, hogy bármiről is tudtunk volna – úgy kommentáltuk az infót, hogy majd nyáron fog a napraforgóról énekelni. De nem kellett nyárig várni.
Új koncertek