Tommy, rossz hírünk van: nem lesznek Mötley Crüe stadionkoncertek júniusban

Vannak a világban olyan koncertszervezők, akik biztosra mennek, és az idei turnékat már most átrakják 2021-re. Közéjük tartozik Daniel DeFonce is, aki szerint a legtöbb szakmabeli és a közönség is túlságosan optimista azzal kapcsolatban, hogy mikor indulhat be újra az élet a zenenipar szempontjából – olvastuk a Shockmagazinban.

Fotó: Ultimate Classic Rock
Fotó: 5FDP/FB

A metálvillák az égig értek – Five Finger Death Punch az Arénában

Történt egyszer, kb. 1992-ben, hogy egy magyar srác fogta magát és kiköltözött New Yorkba, hogy zenész legyen, majd 28 év elteltével világsztárként térjen vissza szülőföldjére, és telibe tömje az Arénát.
 
A FIVE FINGER DEATH PUNCH Budapesten beelőzi a saját albummegjelenését

A Five Finger Death Punch Budapesten beelőzi a saját albumát

A banda bejelentette régóta várt nyolcadik stúdióalbumát, amely az F8 címet kapta. Az album világpremierje 2020. február 28-án lesz. Budapestre február 20-án érkeznek, minden bizonnyal azért a fizikai megjelenés előtt is játszanak majd számokat róla.
 
 
Children Of Bodom/Britney Spears

5 sláger metál feldolgozása, amit érdemes meghallgatni!

A metál zenekarok is szeretnek néha kísérletezni, és 1-1 popdalt saját stílusukra formálni, amiből érdekes eredmények tudnak születni. Íme 5 dal, amit szerintünk érdemes meghallgatnod zúzósabb feldolgozásban!
 
A Five Finger Death Punch – Báthory Zoltánnal (balra)

S akkor felrobban az Aréna: jön a Five Finger Death Punch februárban – előzenekar: Bad Wolves, Megadeth

A FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette eddigi legnagyobb európai turnéját, amelyre 2020 januárjában és februárjában kerül sor, ráadásul a multi-platina eladásokkal rendelkező legenda, a MEGADETH, valamint 2018 legnagyobb rock-szenzációja, a BAD WOLVES is csatlakozik hozzájuk...
 
Ha valaha is megfordult a fejedben, hogy zenélni akarsz, ezt a programot ne hagyd ki!

Ha valaha is megfordult a fejedben, hogy zenélni akarsz, ezt a programot ne hagyd ki!

Több tízezer hangszert lehet szabadon kipróbálni, plusz első alkalommal lesz látogatható 93 teljesen ingyenes szakmai kurzus, valamint zeneiskolai bemutató óra az idei Budapest Music Expon.
 
Fotó: altrevolt.com

A Megadeth dobosa is fellép a a Budapest Music Expón

Ezúttal is gigantikus méretekben, de még erősebb szakmai és oktatási programmal, előadásokkal várja az érdeklődőket a Budapest Music Expo október 5-től 7-ig a Hungexpo területén. A 18.000 négyzetméter területű rendezvényen több tízezer hangszer kipróbálható, lesz rengeteg...
 
A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek