Saját séf kíséri a zenekart - fakanálon...

2013. február 26.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Március 8-án Budapestre érkezik a Mumford & Sons. A csapat saját szakáccsal utazik, amire leginkább az egyik tag súlyos allergiája miatt van szükség.

Saját séf kíséri a zenekart - fakanálon...

A négy zenekari tag mellett még 6 további zenész, fúvósok és vonósok is lesznek a színpadon a Mumford & Sons előadása alatt.  Bár az egész európai turnén kisebb helyszíneken lépnek fel, de közepes méretű, 22 fős saját stábbal utaznak, és a felszerelést 3 kamion és 2 busz szállítja városról városra. Hozzánk az előző napi fellépésüket követően Bécsből érkeznek meg a koncert napján, majd kora reggel kezdik a helyszínen az építést, amiben 26 magyar technikai segítő vesz részt.  Az öltözőbe csupán kényelmes székeket, dohányzóasztalt és helyi, asztali világítást kértek, semmilyen extra kívánsága nem volt a csapatnak. Az öltöző mellett egy próbahelyiséget is kialakítanak, hogy bármikor tudjanak a délutáni, technikai próbán kívül is gyakorolni, illetve újabb dalokat kipróbálni.  Az estét Jesse Quin előadása nyitja majd, aki jóbarátja a Mumford & Sons tagjainak, és nem mellesleg a nemrég Budapesten járt Keane együttes basszusgitárosa. Most önálló dalokkal jelentkezik, amelyek a hamarosan megjelenő debütáló albumán is hallhatóak lesznek, nem sokkal budapesti fellépése után. 

A március 8-i koncertre már minden jegy elkelt, reméljük, hogy a Mumford & Sons hamarosan újabb európai turnéra indul, és ebben ismét helyet kap majd Budapest is. 


Képtár

  • Saját séf kíséri a zenekart - fakanálon... kép 10509
  • Saját séf kíséri a zenekart - fakanálon... kép 10511
  • Saját séf kíséri a zenekart - fakanálon... kép 10512
 

 

Szólj hozzá!


Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek