Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában

2015. november 23.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Öt újdonsággal startolt a november a Magneotonnál. A friss lemezek között biztosan mindenki megtalálhatja majd a hangulatához illő dallamokat, hiszen Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran és a Green Day is vadiúj lemezzel rukkolt elő, az arany torkú ausztrál énekesnő, Kylie Minogue pedig karácsonyi albumával tör előre a közelítő télbe meg az ünnepekbe.

Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában

Heidi Klum elbűvölő hangú ex-férje, SEAL igazán lenyűgöző dalokkal lepte meg a közönségét. Az amerikai soul istenség legújabb, egész egyszerűen csak ’7’-nek keresztelt lemezén a szerelemről énekel. És hiába a felkapott és ezerszer átrágott téma, Seal ebben is különlegeset alkotott. Ő így nyilatkozott a témában:

„Próbáltam ennek az érzésnek a legkülönfélébb dinamikáit megfogni: amikor együtt jár a haraggal, az elfogadással, az elragadtatással, a szomorúsággal, az eufóriával vagy éppen a vakmerőséggel. Ez az érzelem a lényeg, és az, ahogy mi érezzük magunkat tőle.”


Seallel egyidőben hasonlóan romantikus hangulatú lemezzel rukkolt elő az ausztrál világsztár, KYLIE MINOGUE is. A pöttöm énekesnő most egy különleges karácsonyi albumon mutatja meg fergeteges hangját: a KYLIE CHRISTMAS az ünnep varázslatos mesevilágába kalauzolja el a hallgatóságot. A korongot pedig csak még izgalmasabbá teszi a tény, hogy olyan előadók vendégeskedtek rajta, mint a rockikon Iggy Pop, James Corden, vagy éppen Frank Sinatra, posztumusz. Ráadásul az album delux kiadásán Kylie-t a testvérével, Dannii-vel is hallhatjuk egy pörgős, klasszikus diszkó duettben.

Kicsit más stílusban ugyan, de szintén varázslatos újdonságokkal tért vissza két másik popsztár is. ED SHEERAN 240 ezer ember előtt lépett fel a nyáron, ezt az eseményt örökíti meg a frissen kiadott JUMPERS FOR GOALPOSTS című koncert DVD, és az ehhez tartozó, X WEMBLEY EDITION-nek keresztelt CD is, mely a brit énekes tavalyi listavezető albumának dalai mellett 5 vadiúj szerzeményt is tartalmaz.

 

CEELO GREEN pedig világklasszis nagylemezt rakott össze, a popba soul és hip-hop dallamokat keverve. Az album, melyen Mark Ronson és Rihanna egykori társzerzője, Jon Bellion is közreműködött, a HEART BLANCHE nevet kapta.

 

Végül, de nem utolsó sorban a GREEN DAY is igencsak meglepte a rajongóit. Legendás albumuk, az American Idiot felvételeiről kiadott DVD segítségével végre, 10 év késéssel bepillanthatunk az oly sokszor áhított kulisszák mögé. A sosem látott videókat rejtő kiadvány a HEART LIKE A HAND GRENADE nevet kapta.


Képtár

  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47430
  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47431
  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47433
  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47434
 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek