Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában

2015. november 23.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Öt újdonsággal startolt a november a Magneotonnál. A friss lemezek között biztosan mindenki megtalálhatja majd a hangulatához illő dallamokat, hiszen Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran és a Green Day is vadiúj lemezzel rukkolt elő, az arany torkú ausztrál énekesnő, Kylie Minogue pedig karácsonyi albumával tör előre a közelítő télbe meg az ünnepekbe.

Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában

Heidi Klum elbűvölő hangú ex-férje, SEAL igazán lenyűgöző dalokkal lepte meg a közönségét. Az amerikai soul istenség legújabb, egész egyszerűen csak ’7’-nek keresztelt lemezén a szerelemről énekel. És hiába a felkapott és ezerszer átrágott téma, Seal ebben is különlegeset alkotott. Ő így nyilatkozott a témában:

„Próbáltam ennek az érzésnek a legkülönfélébb dinamikáit megfogni: amikor együtt jár a haraggal, az elfogadással, az elragadtatással, a szomorúsággal, az eufóriával vagy éppen a vakmerőséggel. Ez az érzelem a lényeg, és az, ahogy mi érezzük magunkat tőle.”


Seallel egyidőben hasonlóan romantikus hangulatú lemezzel rukkolt elő az ausztrál világsztár, KYLIE MINOGUE is. A pöttöm énekesnő most egy különleges karácsonyi albumon mutatja meg fergeteges hangját: a KYLIE CHRISTMAS az ünnep varázslatos mesevilágába kalauzolja el a hallgatóságot. A korongot pedig csak még izgalmasabbá teszi a tény, hogy olyan előadók vendégeskedtek rajta, mint a rockikon Iggy Pop, James Corden, vagy éppen Frank Sinatra, posztumusz. Ráadásul az album delux kiadásán Kylie-t a testvérével, Dannii-vel is hallhatjuk egy pörgős, klasszikus diszkó duettben.

Kicsit más stílusban ugyan, de szintén varázslatos újdonságokkal tért vissza két másik popsztár is. ED SHEERAN 240 ezer ember előtt lépett fel a nyáron, ezt az eseményt örökíti meg a frissen kiadott JUMPERS FOR GOALPOSTS című koncert DVD, és az ehhez tartozó, X WEMBLEY EDITION-nek keresztelt CD is, mely a brit énekes tavalyi listavezető albumának dalai mellett 5 vadiúj szerzeményt is tartalmaz.

 

CEELO GREEN pedig világklasszis nagylemezt rakott össze, a popba soul és hip-hop dallamokat keverve. Az album, melyen Mark Ronson és Rihanna egykori társzerzője, Jon Bellion is közreműködött, a HEART BLANCHE nevet kapta.

 

Végül, de nem utolsó sorban a GREEN DAY is igencsak meglepte a rajongóit. Legendás albumuk, az American Idiot felvételeiről kiadott DVD segítségével végre, 10 év késéssel bepillanthatunk az oly sokszor áhított kulisszák mögé. A sosem látott videókat rejtő kiadvány a HEART LIKE A HAND GRENADE nevet kapta.


Képtár

  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47430
  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47431
  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47433
  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47434
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek