Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában

2015/11/23  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Öt újdonsággal startolt a november a Magneotonnál. A friss lemezek között biztosan mindenki megtalálhatja majd a hangulatához illő dallamokat, hiszen Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran és a Green Day is vadiúj lemezzel rukkolt elő, az arany torkú ausztrál énekesnő, Kylie Minogue pedig karácsonyi albumával tör előre a közelítő télbe meg az ünnepekbe.

Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában

Heidi Klum elbűvölő hangú ex-férje, SEAL igazán lenyűgöző dalokkal lepte meg a közönségét. Az amerikai soul istenség legújabb, egész egyszerűen csak ’7’-nek keresztelt lemezén a szerelemről énekel. És hiába a felkapott és ezerszer átrágott téma, Seal ebben is különlegeset alkotott. Ő így nyilatkozott a témában:

„Próbáltam ennek az érzésnek a legkülönfélébb dinamikáit megfogni: amikor együtt jár a haraggal, az elfogadással, az elragadtatással, a szomorúsággal, az eufóriával vagy éppen a vakmerőséggel. Ez az érzelem a lényeg, és az, ahogy mi érezzük magunkat tőle.”


Seallel egyidőben hasonlóan romantikus hangulatú lemezzel rukkolt elő az ausztrál világsztár, KYLIE MINOGUE is. A pöttöm énekesnő most egy különleges karácsonyi albumon mutatja meg fergeteges hangját: a KYLIE CHRISTMAS az ünnep varázslatos mesevilágába kalauzolja el a hallgatóságot. A korongot pedig csak még izgalmasabbá teszi a tény, hogy olyan előadók vendégeskedtek rajta, mint a rockikon Iggy Pop, James Corden, vagy éppen Frank Sinatra, posztumusz. Ráadásul az album delux kiadásán Kylie-t a testvérével, Dannii-vel is hallhatjuk egy pörgős, klasszikus diszkó duettben.

Kicsit más stílusban ugyan, de szintén varázslatos újdonságokkal tért vissza két másik popsztár is. ED SHEERAN 240 ezer ember előtt lépett fel a nyáron, ezt az eseményt örökíti meg a frissen kiadott JUMPERS FOR GOALPOSTS című koncert DVD, és az ehhez tartozó, X WEMBLEY EDITION-nek keresztelt CD is, mely a brit énekes tavalyi listavezető albumának dalai mellett 5 vadiúj szerzeményt is tartalmaz.

 

CEELO GREEN pedig világklasszis nagylemezt rakott össze, a popba soul és hip-hop dallamokat keverve. Az album, melyen Mark Ronson és Rihanna egykori társzerzője, Jon Bellion is közreműködött, a HEART BLANCHE nevet kapta.

 

Végül, de nem utolsó sorban a GREEN DAY is igencsak meglepte a rajongóit. Legendás albumuk, az American Idiot felvételeiről kiadott DVD segítségével végre, 10 év késéssel bepillanthatunk az oly sokszor áhított kulisszák mögé. A sosem látott videókat rejtő kiadvány a HEART LIKE A HAND GRENADE nevet kapta.


Képtár

  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47430
  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47431
  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47433
  • Seal, Ceelo Green, Ed Sheeran, Kylie Minogue és Green Day a Magneoton őszi kínálatában kép 47434
 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek