Szenzációs programokkal tér vissza az Orfeum a nyári szünetről

2015. augusztus 28.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Napok vannak hátra a nyári szezonból, ami azt jelenti, hogy a fesztiválok nyugovóra térnek, viszont cserébe sorra éledeznek a pesti klubok. Az Orfeum is megnyitja kapuit, és új, illetve megújuló műsorkínálattal várják vendégeiket szeptemberben. Íme a havi kínálat részletezve:

Szenzációs programokkal tér vissza az Orfeum a nyári szünetről

2015.09.10. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Broadway Night – Farkas Gábor Gábriel

Cole Portertől Liza Minnelliig: egy estényi válogatás a Broadway-musicalek történelmének legizgalmasabb darabjaiból Gábriel és fúvósokkal kiegészült zenekara előadásában.

Gábriel számára a zenés színház legizgalmasabb dalai azok, amelyek bevonultak a könnyűzenei életbe és jazz-standardekké, örökzöldekké váltak. A klasszikus vaudeville show-k könnyed revümusicalek voltak. Nem akartak mély tartalommal élni; elég volt a szórakoztató, akkor divatos tánczene, a jazz, jó énekesek, zenészek és táncosok. Nem véletlen, hogy George Gershwin, Cole Porter és Duke Ellington is zenés darabokkal váltak ismertekké.

A Broadway Night egy olyan musical- és jazzkoncert, amelyen kiváló jazz-zenészek eredeti Broadway-hangszereléseket, illetve a dalok jazz-standard verzióit játsszák káprázatos összhangban.

Két nagysikerű, színházi előadóest, a Liza & Me és a Night & Day címū Orfeum-produkciók legjobb dalait, valamint néhány olyan klasszikussá vált jazzdalt foglal egybe, amelyekről nem is gondolnánk, hogy valaha színpadi művek részeiként íródtak.

Így mindannyian felfedezhetjük őket újra a saját örömünkre. S ami egy színházban ritkán fordulhatna elő: laza hangulatban iszogatva akár táncolhatunk is egy-egy dalra…

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.09.11. | 21.00                                                                                                                     

| koncert & party |

Soul Legends – Schwartz Dávid

A sok hangszínű Schwartz Dávid a soul- és funkyzene legendás alakjainak legnagyobb slágereit szólaltatja meg egy érzelmes és egyben mozgalmas koncert keretein belül.

Schwartz Dávid Soul Legends című műsorával visszarepít a soulzene gyökereihez.

A szintén fekete hangú Lelkes Reny-vel és zenekarával együtt időutazás-szerűen kalauzolnak el a műfaj nagy legendái között. A műfaj olyan jelentős ikonjait idézik meg, mint James Brown, Ray Charles, Aretha Franklin, Whitney Houston, Michael Jackson, Etta James, Chaka Khan, Tina Turner és Stevie Wonder. Ezen felül a Dreamgirls nagy balladái és pörgős nótái is terítékre kerülnek.

A zenei paletta igen színes, az 1950-es évektől egészen napjaink szólnak az ismerős dallamok; ezért minden korosztálynak ajánljuk ezt az estet.

A zenekar

Ének: Lelkes Reny

Gitár: Derzsi Zsolt

Dob: Oláh Gábor

Basszusgitár: Szilva János

Billentyűk: Tempfli Erik

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.09.12. | 21.00                                                                                                                           

| koncert & dj |

Jackson Forever + Funky Feeling PartyJ

Nádor Dávid, Schwartz Dávid és Fejes Anna Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel. A koncertet DJ Suri Imre Funky Feeling Party-ja követi.

 

A könnyűzene történetének legsikeresebb családja igazi popsztárokkal, köztük a legendás Pop Királyával ajándékozta meg a világot.

A Jackson név egyet jelent a minőségi szórakoztató zenével, a gigantikus show-kkal, valamint az összetéveszthetetlen, látványos mozdulatokkal, káprázatos, egyedi koreográfiákkal.

A néha megszólalásig Michael Jackson hangján éneklő fiatal tehetség, Nádor Dávid és zenekara különleges feladatra vállalkozik: Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel egy valóságos zenei kéjutazáson, amely tetőtől talpig átmozgat testet-lelket. Társai a fenomenális hangi adottságokkal rendelkező, több előadó hangját torkában őrző Schwartz Dávid, valamint a bájos Fejes Anna. Tehetséges fiatalok, különleges hangi adottságok és a világ kedvencének legjobb dalai.

A koncert után DJ Suri Imre pörgeti a fekete lemezeket: elsősorban az 1970/80-as évek soul-funk csemegéi közül válogat, de a lemezes kosarakban természetesen sok-sok Michael Jackson-korong is lapul.

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

 

Jegyárak

■ Prémium: 2.800 Ft

■ Standard: 1.800 Ft

 

 

 

2015.09.16. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Sting Forever – Kocsis Tibor

A legismertebb Sting- és The Police-dalok egyedi köntösben

 

A legismertebb Sting- és The Police-dalok egyedi köntösben.

 

A zenekar

Basszusgitár: Temesi Berci

Billentyűk: Romhányi Áron

Gitár: Tornóczky Ferenc

Dobok: Kottler Ákos

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.09.17. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Muzsikáló Filmkockák – Pesti Sikk

Egy sikkes időutazás régi magyar filmslágerek (Meseautó, Hamvadó cigarettavég, Nékem csak Budapest kell, Kétszer kettő néha öt stb.) között, a Pesti Sikk zenekar előadásában.

 

Egy hamisítatlan század eleji hangulat éled újjá a kultúrmissziót teljesítő, egyetlen pesti mulatóban. A Pesti Sikk – nevéhez hűen – a 20-40-es évek magyar sanzonait, őszinte zenei vallomásait hívatott előadni. A zenekar élén a páratlan szépségű díva, Kiss Kamilka művésznő mellett négy fess fiatalemberből álló kollektíva közvetíti a kortalan pesti elegancia sikkes hangulatát. Találóbban nem is lehetne csokorba szedni a repertoárt, mint Kamilka összeállításában: „Hol jár az eszem? Nézze, nekem a Balaton a riviéra, de mindenképp találkoznom kell magával Budapesten, mégpedig az Orfeumban! Az a baj, hogy végzetesen oda vagyok magáért; hogy miért, az egy rejtély, de érzem, hogy csak szerelem kell, és kész. Énmellettem elaludni nem lehet, mert nékem csak Budapest kell, főleg tíz után. Akár meseautóval, akár sikkes sétával érkezik, este várom ott, ahol a hatos megáll. Pá, kis aranyom!” Dalok a szerelemről, a barátságról, a könnyed szórakozásról, a pesti életről. Hanyag elegancia, bájos női líra, kortalan nívós zenei csemege.

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.09.18. | 21.00                                                                                                                           

| koncert & dj |

SwingHeart – Group’n’Swing

Visszatérés a kezdetekhez rengeteg saját magyar dallal, hű maradva az örök swingzenéhez és a közönséghez.

 

Öt évvel ezelőtt, az Orfeum megnyitásával egy időben nyert teret és vált egyre népszerűbbé a swing- és boogie-stílust kiválóan képviselő Group’n’Swing együttes. Túl egy sikeres Eurovíziós szereplésen, jó néhány, nagy koncerten, két lemezen és rengeteg új dalon (Botrány, Retikül stb.), visszatérnek a kezdetekhez, hogy hűséges közönségüknek és a swing kedvelőinek bemutassák SwingHeart című műsorukat. Összetéveszthetetlen hangok, lendületes tánczene, felhőtlen vidámság. A talpalávaló hajnalig garantált, hiszen a koncert után Party DJ pörgeti a jobbnál jobb partyzenéket.

A zenekar

Ének: Magyar Bálint, Mihályi Réka

Trombita, vokál: Csík Tibor, Nyikes Krisztián

Tenor szaxofon, vokál: Bakó István

Harsona, bariton szaxofon, vokál: Almási Attila

Zongora, vokál: Lőrincz Ádám

Gitár: Gyalog Zoltán

Nagybőgő: Molnár Péter

Dobok: Péntek Tibor

 

 

Kapunyitás 20 órakor

 

2015.09.19. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Pop Story + Classic Disco Night

Izgalmas, táncos, vérpezsdítő poptörténeti utazás (a pop/rock, az r&b és a soul gyöngyszemei, saját dalok) Heincz Gábor Bigával és Veres Mónika Nikával.

Izgalmas, táncos, vérpezsdítő poptörténeti utazás Heincz Gábor Bigával és Veres Mónika Nikával. Terítékre kerülnek a pop/rock, az r&b és a soul gyöngyszemei, a két előadó rádiókból jól ismert, saját dalai, valamint a Sztárban Sztárban megformált karaktereik (Adele, Aretha Franklin, Michael Jackson, Bruno Mars, Queen). Valódi bulizene a javából két kiváló előadóművésszel, első osztályú zenészekkel, na, meg persze, a megmásíthatatlan Orfeum-hangulattal. A mélyre hatoló és egyben táncra perdítő élőzene a fergeteges ritmusok ösvényén, folyamatosan megy át az 1970-es, az 1980-as és az 1990-es évek legütősebb dallamfülbemászóit szolgáltató buliba.

 

A zenekar

Ének: Heincz Gábor Biga & Veres Mónika Nika

Billentyűs hangszerek: Gyöngyösi Gábor

Basszusgitár: Baranyi Gergő

Dobok: Balogh Lacika

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

 2015.09.22. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Sister Act – Tóth Gabi & Tóth Vera

Gabi & Vera közös koncertje! A fekete muzsika legnagyobb világslágerei a 70-es, 80-as, 90-es évekből, valamint napjaink legismertebb soul-, r&b-, funky- és rapdalai.

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg az 1970-es, 1980-as, 1990-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére. A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt. Váltakozva adnak elő nem kis szakmai felkészültséget és tudást igénylő dalokat; mindeközben pedig eszméletlenül ütős egymásra hangoltsággal és duettekkel fűszerezik a műsort.

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.09.23. | 21.00                                                                                                                            | show-műsor |

Revük éjszakája: Josephine Baker Night

Farkas Gábor Gábriel, Veres Mónika NIKA, valamint 6 kiváló táncos az 1920/30-as évek revüvilágába, a „Fekete Gyöngy” korszakába invitálnak.

 

Farkas Gábor Gábriel, Veres Mónika NIKA, valamint 6 kiváló táncos az 1920/30-as évek revüvilágába, a „Fekete Gyöngy” korszakába invitálnak. A Josephine Baker Night igazán szórakoztató show, a dalok, a jól megkomponált táncok és látványos jelmezek a múltba utaztatnak. A híres banánszoknya mellett a tollas fejdíszek, a korszakra jellemző fekete és piros fűzők, az aranyszínben pompázó, csillogó ruhák mind-mind egy olyan kort tárnak elénk, amelyben a dekadencia és a cigarettafüstös erotika voltak a meghatározó fogalmak. Ma már cigarettafüst nélkül, rendhagyó módon, XXI. századi frissességgel hozzuk el ezt a világot az egyetlen pesti mulatóba.

 

Kapunyitás 20 órakor.

Programkezdés 21 órakor.

 

2015.09.24. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Bublé & More – Gájer Bálint

Gájer Bálint önálló műsora Michael Bublé-dalokkal, saját szerzeményekkel és feldolgozásokkal a swing és jazz világából.

A sármos énekest sokszor nevezik a magyar Michael Bublénak, hiszen habitusa, hangja néha kísértetiesen emlékeztet a kanadai szupersztárra. Gájer Bálint a fülbemászó Bublé-dalok mellett saját szerzeményekkel, valamint nemzetközi slágerek feldolgozásaival, swing- és jazz-örökzöldekkel zárja személyisége által összefogott, egységes keretbe zenei mondanivalóját. Bálint személyisége, laza előadásmódja nem csak a hölgyeket ragadja magával. Koncertjein szinte kivétel nélkül mindenki a táncparketten köt ki. Orgánumának és kiváló stílusérzékének köszönhetően hitelesen tolmácsolja az 1930/40-es évek örökifjú standardjeit csakúgy, mint a jelenkor dinamikus, swingköntösbe öltöztetett slágereit.

 

 

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.09.25. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Vegas Men – Bebe, Giorgio & Gyurcsík Tibor

Ikonikus showmanek (Elton John, Tom Jones, Elvis Presley, Robbie Williams) legnagyobb slágerei három kiváló énekes előadásában, Las Vegas-i módra.

Las Vegas-t, a kaszinók és a szórakoztató műsorok fellegvárát 1911-ben jegyezték be. A sivatag közepén létrehozott, az űrből nézve a világ legfényesebb környékeként számon tartott „Bűnös Város” számos, nemzetközi hírnévnek örvendő előadóművész (énekes, artista, bűvész, tánccsoport) és fergeteges show-műsoraik számára ad(ott) otthont. Bár a szerencse forgandó, az amerikai témájú este biztos pont a pesti éjszakában, hiszen az óceán túlpartján gyökerező zenei világ is megidézi a Grand Canyon tőszomszédságában felépített, fényesen csillogó, a játékgépek fáradhatatlan forgásától csilingelő szórakoztatóközpontot.

Három kiváló énekes, Bebe, a Back II Black frontembere, az X-Faktorban feltűnt, sármos, szívtipró Gyurcsík Tibor, a Megasztárból ismert Giorgio, valamint tehetséges zenészek gondoskodnak arról, hogy a nagy példaképekhez hűen, minőségi módon szólaltassák meg nagyszerű, ikonikus előadók és zenekarok (The Blues Brothers, Earth, Wind & Fire, Elton John, Tom Jones, Elvis Presley, Robbie Williams) dalait a show-műsorok fellegvárának hamisítatlan hangulatában.

 

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.09.26. | 22.00                                                                                                                     

| koncert & party |

Barry White Est + Funky Feeling Party

Egyedülálló koncertélmény a soullegenda, Barry White legismertebb dalaival, Éliás Gyula Jr. előadásában, amit DJ Suri Imre Funky Feeling Party-ja követ.

A soullegenda egyszerre hihetetlenül mély és puha hangja a mai napig a könnyűzene egyik legjellegzetesebb áruvédjegye. Amint megszólal a tulajdonosának a "szerelem rozmárja" becenevet biztosító, búgó basszus, a hallgató egyből tudja, hogy csakis egy Barry White-lemezzel lehet dolga. Legismertebb dalai (Never, Never Gonna Give You Up, Can't Get Enough Of Your Love Babe, You're The First, The Last, My Everything) sokunkban idéznek fel romantikus pillanatokat. Aki pedig egy estére megidézi, nem más, mint Éliás Gyula, alias Éliás Jr. – zeneszerző, énekművész, tanár. A magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége olyan ismert énekesek tanára volt, mint Harcsa Veronika, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Péterfy Bori, Weisz Viktor, Berkes Olivér, ill. Gájer Bálint.

A koncert után DJ Suri Imre pörgeti a fekete lemezeket: elsősorban az 1970/80-as évek soul-funk csemegéi közül válogat, de a lemezes kosarakban természetesen sok-sok Barry White-korong is lapul.

 

 

 

Kapunyitás 21 órakor

Programkezdés 22 órakor

 

2015.09.29. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Voodoopest – Lombos El Marci & a Juhász Attila Jazz Septet

Zenés közéleti est, felnőtt mese, szókimondó, bohém, kávéházi jazz Lombos el Marcival és a Juhász Attila Jazz Septettel.

Szókimondó, bohém, kávéházi jazz vár azokra, akik a budapesti zenés éjszakai élet egyik patinás helyszínét, az Orfeumot választják. A Voodopest album Lombos El Marci felnőtt „meselemeze”, életszagú dalszövegeihez a magyar jazzszíntér favorit csapata, a Juhász Attila Jazz Quartet teremtette meg a minőségi, s egyben közérthető smoothjazz-hangulattal átitatott muzsikát. Lombos Márton dalszövegíró-énekes nevét a nagyközönség először 1999-ben ismerhette meg, amikor a sikerei csúcsán lévő Warpigs zenekar énekese lett. Dalszövegíróként többek között Takács Nikolasnak, Tóth Verának, Gáspár Lacinak, Emiliónak, a Back II Blacknek, Nagy Adrinak, Náray Erikának, Völgyi Zsuzsinak és a Hooligans-nek is jegyzett szövegeket, ám nagy sikert aratott a a Group'n Swing együttesnek írt Retikül című slágere is. A Lombos El Marci művésznéven praktizáló zenész a 2010-ben megrendezésre került Jazzy Jazz Dalversenyen Jazz utca 10. című dalával nyerte el az első helyezést és a legjobb szövegírónak járó díjat. Marci dalszerzőként a 2015-ös A Dal-on is jelen van, Oláh Gergő A tükör előtt című dalával.

 

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.09.30. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Például Te – Szulák Andrea

A sokszínű díva, Szulák Andrea 2. jazzalbumának bemutató koncertje, amelyen szintén Balázs Elemér szegődött társául.

A sokszínű díva, Szulák Andrea 2. jazzalbumának bemutató koncertje, amelyen szintén Balázs Elemér szegődött társául.

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.10.01. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Kezdd a desszerttel! – Takács Nikolas

A népszerű, sármos énekes élete dalban.

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.10.02. | 21.00                                                                                                                     

| koncert & party |

Uptown Funk – Bebe, Pély Barna & DJ Gem-B

A hazai funky nagyágyúi egy színpadon: egy hamisítatlan funkybuli a legnagyobbaktól a legnagyobbakról(James Brown, Jamiroquai, Bruno Mars, Stevie Wonder).

Napjaink egyik legnépszerűbb, s egyben a party címadó dala, Mark Ronson & Bruno Mars Uptown Funk című slágere mellett olyan nagyszerű előadóktól is válogat Bebe, Pély Barna és a négytagú zenekar, mint James Brown, a Jamiroquai vagy Stevie Wonder. Kit ne pörgetne fel az I Got You (I Feel Good), a Superstition, a Disco Inferno vagy a Play That Funky Music? S mindezt élőzenével! Egy hamisítatlan funkybuli a legnagyobbaktól a legnagyobbakról.

A 2x45 perces koncert után DJ Gem-B, az országosan ismert és sikeres R’n’B All Stars-partysorozat producere, vezető dj-je pörgeti a legnagyobb funky slágereket rejtő lemezeket.

 

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

2015.10.03. | 21.00                                                                                                                                    

| koncert |

Simply Swing! – Csobot Adél

Időutazás Csobot Adéllal, aki a swing stílusjegyeivel gazdagon díszített esten az 1930-as évektől egészen napjainkig kalauzol bennünket.

A tehetséges és elhivatott énekesnő a swing stílusjegyeivel gazdagon díszített esten az 1930-as évektől egészen napjainkig kalauzol el. Csobot Adél egy hamisítatlan swingesttel viszi fergeteges időutazásra a közönséget természetes, közvetlen, fiatalosan bolondos és egyben bájos stílusában. Kifogyhatatlannak tűnő, folyamatosan megújuló és fejlődő energiaforrásként süvít végig az egyetlen pesti mulatón, magával ragadva a különböző korcsoportokból összetevődő közönségét. Az 1930/40-es évektől egészen napjaink legnagyobb slágereit összefoglaló, másfél órás koncertet héttagú élő zenekar kíséri.

 

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.10.09. | 21.00                                                                                                                     

| koncert & party |

Dzsentri Party – Sophie Cairo, Herold Peti, Koós-Hutás Áron & Mr. Vasovski

#DJ #ének #trombita #szaxofon #szexi #fancy #dzsentri, azaz funk house, nu disco, modern dallamos zenék dj-alapra, énekhangra és hangszerekre.

Kis kisasszonyok, fiatalurak, elkártyázott vagyonúak, vagyon nélküli nem kártyázók, mulatni vágyó pesti nép! Némi úri mulatozás, önfeledt, könnyed, hétköznapi bál vár azokra, akik ellátogatnak az egyedi, stílusos, múltidéző és mégis roppant friss gondolkodású Orfeumba. Funky, house, nu disco, modern dallamos zenék dj-alapra, énekhangra és hangszerekre. Koktélok, fröccskínálat, könnyed falatok, drámaian csokoládés édesség szerepelnek az est kínálatában. Izgalmas, minden kötöttségtől mentes szórakozás egy átdolgozott hét után.

A zenekar:

Ének: Farkas Zsófi alias Sophie Cairo

Szaxofon: Herold Péter

Trombita: Koós-Hutás Áron

DJ: Mr. Vasovski

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

 

2015.10.10. | 21.00                                                                                                                               

| show & dj |

Glamorous Night + Party DJ

Egy nagyon mai party, r&b, hip-hop és new pop élőben mixelve, amit a Glamorous Company show-műsora vezet fel. „Live music on a higher level!”

„Live music on a higher level!” Ez a mottója a Harót Balázs vezette The Glamorous Company-nak. A formáció célja, hogy a koncertre járóknak és a szórakozni vágyóknak kellemes, hangulatos, de leginkább sajátos zenei élményt nyújtson, a minőségi szórakoztatást szem előtt tartva exkluzivitást varázsolva előadásaikba. James Arthur, Bruno Mars, Jason Derulo, Snoop Dogg, John Newman, Robin Thicke, Justin Timberlake és Usher magukkal sodró dalai egytől egyig terítékre kerülnek, miközben a Bad Boys és az Appril Project vezető koreográfusai tapasztják magukra a közönség szemeit fergeteges táncbetéteikkel.

A zenekar

Ének, vokál, tánc: Harót Balázs

Ének, vokál, tánc: Priskin Gina

Gitár: Balogh Roland (a 2009-es Montreux Jazz Festival Jazz Guitar-versenyének győztese)

Billentyűk: Balogh Zoltán (a 2009-es Montreux Jazz Festival Jazz-Piano versenyének 3. helyezettje)

Dobok: Bordás József

Basszusgitár: Sipos László

Táncosok/koreográfusok: Erdei Nikolett, Kazarján Deniel, Kurucz Sándor (RTL), Szabó Kitty

Party DJ: Mr. Vasovski

 

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor


 

 

Szólj hozzá!


Sziget 2019: kilőnek még 2000 darab Ed Sheeran-jegyet

Sziget 2019: kilőnek még 2000 darab Ed Sheeran-jegyet

Május 30-án kezdik árulni azt a kétezer jegyet, melyek a Sziget Ed Sheeran-koncertnapjára szólnak.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta dalát a Rolling Stones-tól

A 90-es évek egyik legnagyobb slágere volt a Bitter Sweet Symphony, rengeteg helyen hallhattuk, filmekben, reklámokban is – és a rádiók is agyonjátszották. Szinte lehetetlen volt kikerülni, ez a dal hozta meg a sikert az együttesnek.

Fel, vörösök! Pörögnek a magyar fesztiválok sztárfellépői: Ed Sheeran, Jess Glynne

Mint tudjuk, Magyarország a világ közepe, ez abból is látszik, hogy idén nyáron mindenki idejön. Mindenki IS. A 10 éves albumokról írt cikkünkben felsoroltakból (alant csatoltuk) is 3 banda idelátogat, most további két "turista" frissen csomagolt bőröndjébe kukkantunk bele.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek