Szeptember közepétől kitágul a világ: meggyőzően erős line-uppal nyit a TESLA

2015. szeptember 07.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szeptember 12-én egy meglepetésekkel teletűzdelt estével nyitja meg újra kapuit a TESLA.klub. A kisebb ráncfelvarráson- rebrandingen átesett bulihely barátságosabbá tétele után, új VIP résszel, tágasabb, színesebb térrel, egy gondosan válogatott rezidens DJ csapattal és a megszokott minőségi ital- és ételkínálattal várja a szórakozni vágyókat minden péntek és szombat este 11-től.

Szeptember közepétől kitágul a világ: meggyőzően erős line-uppal nyit a TESLA

A pult mögé állnak a belváros legkedveltebb lemezlovasai Nigel Stately, Goyah, Used Disco, Vikipop, Gensi és Meszi is, a pénteki és szombati bulikon pedig a továbbiakban olyan nevek csatlakoznak
hozzájuk, mint Moon Soulja, vagy Immi V. Havonta egyszer a rezidensek mellé, nagynevű külföldi előadók társulnak, hamisítatlan diszkó- hangulatot hozva a négy fal közé.

A nyári munkálatok során felújították az art deco épület középső, loft szintjét is, melyet rendezvény- és kulturális programok helyszíneként hasznosítanak a jövőben. Az első nagy falat a Szeptember 24-én induló Design Hét Budapest, melyen saját szervezésű grafikai kiállítással, divatbemutatóval, MOME-s
ékszer- és lámpakiállítással, aukcióval, valamint a hivatalos bulival töltik meg a házat.

Bővebb információk a facebookon és a honlapon. Gyertek, jó lesz!


 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek