Szocrocktól a totális metálig, avagy egy újabb ütős hét a Barba Negra Track-ben

2016. június 28.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A héten már júliusra hajtjuk át a naptárt, és a nyári lendület tovább folytatódik. Bőséggel jut szórakozás a hétköznapokra is, esténként beköltözik a fesztiválhangulat a Barba Negra Track-be, koncert koncertet követ, nincs megállás.

Szocrocktól a totális metálig,  avagy egy újabb ütős hét a Barba Negra Track-ben

Műfajok széles palettájával, izgalmas látványvilággal, vég nélküli tombolással várjuk a rajongókat. Szocrock bulit csap a Jurij zenekar, első magyarországi fellépésén köszönthetjük a Trivium-ot. Demjén Ferenc a márciusi telt házas klubos buli után ezúttal a szabad ég alatt várja a szabadság vándorait, a Pokolgéppel pedig a Totális metál album 30 éves jubileumát ünnepelhetjük.

Szocrockra táncoltat a Jurij zenekar a Barba Negra Track-ben

A szocrockot játszó Jurij zenekar 15 éve van a pályán, és azóta nem pihen. A közönség pedig könnyedén felveszi a ritmust, táncol és élvezi az olykor lassabb és komolyabb hangvételű, máskor pedig nagyon is pörgős dallamokat. A nyíregyházi fiúk átestek több tagváltáson, számtalan koncertet és fesztiválfellépést tudhatnak maguk mögött itthon és külföldön. Legutóbbi albumukat, az Armsrong-ot úgy jellemezték a korábbi Kitartás! I love you lemezhez képest, hogy „a durvább még durvább, az elszállós még elszállósabb, a szép pedig még szebb". Biztosak lehetünk benne, hogy egy ütős és lendületes ízelítőt kapunk ebből az életérzésből az idei utolsó budapesti koncertjükön június 29-én a Barba Negra Track-ben.

Részletek:

Jurij

Dátum: 2016. június 29.
Helyszín: Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.

Menetrend:

18.00 Kapunyitás
18.30 Verőköltő
19.45 Néhai Bárány
21.00 Jurij

 

A Barba Negra Track-ben adja első magyarországi koncertjét a Trivium

Első alkalommal érkezik Magyarországra az orlandói metál banda, a Trivium. A kezdetben metalcore-t játszó zenekar már az 1999-es alapítás után pár évvel kitűnt a hasonló stílust képviselő együttesek közül. Az igazán kitörő sikert arató 2005-ös Ascendancy albumukkal írták be magukat a metál történelembe, amely a világ összes tájára eljutott. Számtalan eladott lemezzel és megannyi turnéval a hátuk mögött a későbbiekben bátran és rendkívüli érzékkel kísérleteztek többek között a thrash metál műfajában is. Június 30-án a Barba Negra Track közönségének is bizonyíthatják, hogy micsoda zúzásra képesek. Metál rajongók figyelem, ezt a bulit bűn lenne kihagyni!

Részletek:

Trivium

Dátum: 2016. június 30.
Helyszín: Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.

Menetrend:

Kapunyitás: 18:00
Ørdøg: 18:20 - 19:00
JINJER: 19:20 - 20:00
TRIVIUM: 20:30 - 22:00

 

Pénteken újra sajtból lesz a hold

Demjén Ferenc koncert a Barba Negra Track-ben

Márciusban telt házas Barba Negra Music Club-os koncerttel köszöntötte a tavaszi szezont Demjén Ferenc, ezúttal pedig a júliust indítja egy szabadtéri nyári koncerttel a Barba Negra Track-ben. Több generáción átívelő örökérvényű dalok, jóleső nosztalgia, meghitt pillanatokkal és vidámsággal elegyített este vár a rajongókra július 1-jén. Akár a napfelkeltét várjuk, akár a szerelemvonatra pattanunk fel együtt, az utánozhatatlan érzés magával ragad és elvarázsol. A hold aznap este sajtból lesz, a felhőkről pedig lábat lógatunk.

Részletek:

Demjén Ferenc

Dátum: 2016. július 1.
Helyszín: Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.

30 éve szól a Totális metál,

Jubileumi Pokolgép koncert a Barba Negra Track-ben

Rég felvéstük a naptárba a július 2-i dátumot, amikor éjszakai bevetésre indulunk a Pokolgéppel. 30 éves jubileumát ünnepeljük ugyanis az első nagylemezüknek, a Totális metál-nak, amely nem csak az együttes életében, hanem a magyar heavy metal történetében is különös jelentőséggel bírt. Emellett pedig az idén kiadott Metálbomba lesz a másik nagy durranása a koncertnek. Természetesen más korszakokból származó kedvenc dalok is felcsendülnek majd a rajongók legnagyobb örömére. Eszeveszett és ünnepi hangulatú szombat estére készülhetünk, biztosak lehetünk benne, hogy Metál az ész a Barba Negra Track-ben.

Részletek:

Pokolgép

Dátum: 2016. július 2.
Helyszín: Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.

Menetrend:

18.00 KAPUNYITÁS
18.45 PARTYZAN
20: 00 POKOLGÉP


 

 

Szólj hozzá!


Három év után után hazatérhet a kórházból Lerch István!

Három év után után hazatérhet a kórházból Lerch...

Egy állítólag csodával határos rehabilitációs módszernek köszönhetően az Erkel Ferenc-díjas zenész újra talpra állt és képes járni –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Demjén és vendégei: Kóbor János először lép fel magyar zenész koncertjén az Omega nélkül

Demjén Ferenc két hete mindennap több órát próbál, és ez így is marad az év végi dátumig. Nem csak azért fontos számára ez a fellépés, mert a legjobb barátaival léphet fel az Arénában tizenkétezer ember előtt, de azért is, mert májusi agyvérzése után itt találkozhat először közönségével, akik aggódva követték a...

Meghalt a 21 éves rapper, Juice Wrld

21 éves korában meghalt Jarad Anthony Higgin, azaz Juice Wrld, tudta meg a TMZ. A portál úgy tudja, az amerikai rapper a chicagói Midway nemzetközi repülőtéren kapott epilepsziás rohamot, miután vasárnap hajnalban egy Kaliforniából induló járattal megérkezett – értesült a 24.hu
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek