Szocrocktól a totális metálig, avagy egy újabb ütős hét a Barba Negra Track-ben

2016. június 28.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A héten már júliusra hajtjuk át a naptárt, és a nyári lendület tovább folytatódik. Bőséggel jut szórakozás a hétköznapokra is, esténként beköltözik a fesztiválhangulat a Barba Negra Track-be, koncert koncertet követ, nincs megállás.

Szocrocktól a totális metálig,  avagy egy újabb ütős hét a Barba Negra Track-ben

Műfajok széles palettájával, izgalmas látványvilággal, vég nélküli tombolással várjuk a rajongókat. Szocrock bulit csap a Jurij zenekar, első magyarországi fellépésén köszönthetjük a Trivium-ot. Demjén Ferenc a márciusi telt házas klubos buli után ezúttal a szabad ég alatt várja a szabadság vándorait, a Pokolgéppel pedig a Totális metál album 30 éves jubileumát ünnepelhetjük.

Szocrockra táncoltat a Jurij zenekar a Barba Negra Track-ben

A szocrockot játszó Jurij zenekar 15 éve van a pályán, és azóta nem pihen. A közönség pedig könnyedén felveszi a ritmust, táncol és élvezi az olykor lassabb és komolyabb hangvételű, máskor pedig nagyon is pörgős dallamokat. A nyíregyházi fiúk átestek több tagváltáson, számtalan koncertet és fesztiválfellépést tudhatnak maguk mögött itthon és külföldön. Legutóbbi albumukat, az Armsrong-ot úgy jellemezték a korábbi Kitartás! I love you lemezhez képest, hogy „a durvább még durvább, az elszállós még elszállósabb, a szép pedig még szebb". Biztosak lehetünk benne, hogy egy ütős és lendületes ízelítőt kapunk ebből az életérzésből az idei utolsó budapesti koncertjükön június 29-én a Barba Negra Track-ben.

Részletek:

Jurij

Dátum: 2016. június 29.
Helyszín: Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.

Menetrend:

18.00 Kapunyitás
18.30 Verőköltő
19.45 Néhai Bárány
21.00 Jurij

 

A Barba Negra Track-ben adja első magyarországi koncertjét a Trivium

Első alkalommal érkezik Magyarországra az orlandói metál banda, a Trivium. A kezdetben metalcore-t játszó zenekar már az 1999-es alapítás után pár évvel kitűnt a hasonló stílust képviselő együttesek közül. Az igazán kitörő sikert arató 2005-ös Ascendancy albumukkal írták be magukat a metál történelembe, amely a világ összes tájára eljutott. Számtalan eladott lemezzel és megannyi turnéval a hátuk mögött a későbbiekben bátran és rendkívüli érzékkel kísérleteztek többek között a thrash metál műfajában is. Június 30-án a Barba Negra Track közönségének is bizonyíthatják, hogy micsoda zúzásra képesek. Metál rajongók figyelem, ezt a bulit bűn lenne kihagyni!

Részletek:

Trivium

Dátum: 2016. június 30.
Helyszín: Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.

Menetrend:

Kapunyitás: 18:00
Ørdøg: 18:20 - 19:00
JINJER: 19:20 - 20:00
TRIVIUM: 20:30 - 22:00

 

Pénteken újra sajtból lesz a hold

Demjén Ferenc koncert a Barba Negra Track-ben

Márciusban telt házas Barba Negra Music Club-os koncerttel köszöntötte a tavaszi szezont Demjén Ferenc, ezúttal pedig a júliust indítja egy szabadtéri nyári koncerttel a Barba Negra Track-ben. Több generáción átívelő örökérvényű dalok, jóleső nosztalgia, meghitt pillanatokkal és vidámsággal elegyített este vár a rajongókra július 1-jén. Akár a napfelkeltét várjuk, akár a szerelemvonatra pattanunk fel együtt, az utánozhatatlan érzés magával ragad és elvarázsol. A hold aznap este sajtból lesz, a felhőkről pedig lábat lógatunk.

Részletek:

Demjén Ferenc

Dátum: 2016. július 1.
Helyszín: Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.

30 éve szól a Totális metál,

Jubileumi Pokolgép koncert a Barba Negra Track-ben

Rég felvéstük a naptárba a július 2-i dátumot, amikor éjszakai bevetésre indulunk a Pokolgéppel. 30 éves jubileumát ünnepeljük ugyanis az első nagylemezüknek, a Totális metál-nak, amely nem csak az együttes életében, hanem a magyar heavy metal történetében is különös jelentőséggel bírt. Emellett pedig az idén kiadott Metálbomba lesz a másik nagy durranása a koncertnek. Természetesen más korszakokból származó kedvenc dalok is felcsendülnek majd a rajongók legnagyobb örömére. Eszeveszett és ünnepi hangulatú szombat estére készülhetünk, biztosak lehetünk benne, hogy Metál az ész a Barba Negra Track-ben.

Részletek:

Pokolgép

Dátum: 2016. július 2.
Helyszín: Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.

Menetrend:

18.00 KAPUNYITÁS
18.45 PARTYZAN
20: 00 POKOLGÉP


 

 

Szólj hozzá!


3 hét múlva Budapesten a dEUS

3 hét múlva Budapesten a dEUS

Hét év után visszatér Budapestre az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai indie- és art rock csapata, a belga dEUS. A nagyhatású együttes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A tettes megvan, a Lamb of God gitárja még mindig sehol...

Ahogyan nemrég megírtuk, valaki ellopta a Lamb Of God zenekar gitárját és basszusgitárját egy phoenixi fellépés előtt. A tetteseket azóta sikerült lecsukni, a hangszereknek azonban nyoma sincs.

Sir Elton John sírt Cannes-ban a róla készült életrajzi film bemutatóján

A kötelező szmoking helyett a hátán ezüst strasszokkal díszített zakóban és szív alakú napszemüvegben érkezett Elton John csütörtök este Cannes-ba a róla készült életrajzi film, a Rocketman bemutatójára, a művet versenyen kívül vetítették a fesztiválon.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek