Szombat esti őrület a Parkban: Nagyon jön az Asian Dub Foundation!

2014/07/18  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Fesztiválok jönnek-mennek, a Parkban pedig folytatódik a nemzetközi sztárok és sztárcsapatok felvonultatása. A metál, a ska és a pop után a következő téma a drum and bass és a trip hop.

Szombat esti őrület a Parkban: Nagyon jön az Asian Dub Foundation!

Az angol származású Asian Dub Foundation nem először jár hazánkban, azonban a szombat esti koncert több szempontból is különlegesnek ígérkezik. Az 1993-ban alakult elektronikus zenét játszó csapat dalaiban többek között rapcore, dub, punk, ragga elemek keverednek, így a végeredmény igazi zenei csemege.


Az évek során számtalan tagcserén átesett csapat utoljára 2013-ban adott ki új albumot, ahol az eredeti felállásból tékozló fiúként visszatérő Ghetto Priest és Dr Das is újra hallható, illetve a még különlegesebb hangzás érdekében csatlakozott a formációhoz a furulya virtuóz Nathan „Flutebox” Lee is.


A Budapest Parkos koncerten a megtisztelő előzenekari pozíciót az ethno funk magyar képviselői, az idei évben Fonogram díjjal is jutalmazott Kerekes Band kapta, akik szintén egyedi hangzásvilággal tökéletes felvezetői avagy kiegészítői lesznek az utánuk színpadra lépő sztárcsapatnak.
Igazi műfaji kavalkád várható, egész estés motgolódással egybekötve. Kihagyhatatlan!


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek