Szombat esti őrület a Parkban: Nagyon jön az Asian Dub Foundation!

2014. július 18.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Fesztiválok jönnek-mennek, a Parkban pedig folytatódik a nemzetközi sztárok és sztárcsapatok felvonultatása. A metál, a ska és a pop után a következő téma a drum and bass és a trip hop.

Szombat esti őrület a Parkban: Nagyon jön az Asian Dub Foundation!

Az angol származású Asian Dub Foundation nem először jár hazánkban, azonban a szombat esti koncert több szempontból is különlegesnek ígérkezik. Az 1993-ban alakult elektronikus zenét játszó csapat dalaiban többek között rapcore, dub, punk, ragga elemek keverednek, így a végeredmény igazi zenei csemege.


Az évek során számtalan tagcserén átesett csapat utoljára 2013-ban adott ki új albumot, ahol az eredeti felállásból tékozló fiúként visszatérő Ghetto Priest és Dr Das is újra hallható, illetve a még különlegesebb hangzás érdekében csatlakozott a formációhoz a furulya virtuóz Nathan „Flutebox” Lee is.


A Budapest Parkos koncerten a megtisztelő előzenekari pozíciót az ethno funk magyar képviselői, az idei évben Fonogram díjjal is jutalmazott Kerekes Band kapta, akik szintén egyedi hangzásvilággal tökéletes felvezetői avagy kiegészítői lesznek az utánuk színpadra lépő sztárcsapatnak.
Igazi műfaji kavalkád várható, egész estés motgolódással egybekötve. Kihagyhatatlan!


 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek