Szombat esti őrület a Parkban: Nagyon jön az Asian Dub Foundation!

2014. július 18.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Fesztiválok jönnek-mennek, a Parkban pedig folytatódik a nemzetközi sztárok és sztárcsapatok felvonultatása. A metál, a ska és a pop után a következő téma a drum and bass és a trip hop.

Szombat esti őrület a Parkban: Nagyon jön az Asian Dub Foundation!

Az angol származású Asian Dub Foundation nem először jár hazánkban, azonban a szombat esti koncert több szempontból is különlegesnek ígérkezik. Az 1993-ban alakult elektronikus zenét játszó csapat dalaiban többek között rapcore, dub, punk, ragga elemek keverednek, így a végeredmény igazi zenei csemege.


Az évek során számtalan tagcserén átesett csapat utoljára 2013-ban adott ki új albumot, ahol az eredeti felállásból tékozló fiúként visszatérő Ghetto Priest és Dr Das is újra hallható, illetve a még különlegesebb hangzás érdekében csatlakozott a formációhoz a furulya virtuóz Nathan „Flutebox” Lee is.


A Budapest Parkos koncerten a megtisztelő előzenekari pozíciót az ethno funk magyar képviselői, az idei évben Fonogram díjjal is jutalmazott Kerekes Band kapta, akik szintén egyedi hangzásvilággal tökéletes felvezetői avagy kiegészítői lesznek az utánuk színpadra lépő sztárcsapatnak.
Igazi műfaji kavalkád várható, egész estés motgolódással egybekötve. Kihagyhatatlan!


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek