Szombat esti őrület a Parkban: Nagyon jön az Asian Dub Foundation!

2014. július 18.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Fesztiválok jönnek-mennek, a Parkban pedig folytatódik a nemzetközi sztárok és sztárcsapatok felvonultatása. A metál, a ska és a pop után a következő téma a drum and bass és a trip hop.

Szombat esti őrület a Parkban: Nagyon jön az Asian Dub Foundation!

Az angol származású Asian Dub Foundation nem először jár hazánkban, azonban a szombat esti koncert több szempontból is különlegesnek ígérkezik. Az 1993-ban alakult elektronikus zenét játszó csapat dalaiban többek között rapcore, dub, punk, ragga elemek keverednek, így a végeredmény igazi zenei csemege.


Az évek során számtalan tagcserén átesett csapat utoljára 2013-ban adott ki új albumot, ahol az eredeti felállásból tékozló fiúként visszatérő Ghetto Priest és Dr Das is újra hallható, illetve a még különlegesebb hangzás érdekében csatlakozott a formációhoz a furulya virtuóz Nathan „Flutebox” Lee is.


A Budapest Parkos koncerten a megtisztelő előzenekari pozíciót az ethno funk magyar képviselői, az idei évben Fonogram díjjal is jutalmazott Kerekes Band kapta, akik szintén egyedi hangzásvilággal tökéletes felvezetői avagy kiegészítői lesznek az utánuk színpadra lépő sztárcsapatnak.
Igazi műfaji kavalkád várható, egész estés motgolódással egybekötve. Kihagyhatatlan!


 

 

Szólj hozzá!


El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy posztapokaliptikus rádióállomás szakítós dalokat játszik: JUNGLE

A kreatív zenei kollektíva nemrég vadonatúj dalokkal tért vissza. A "Happy Man" és a "House In LA" a Jungle közeledő, második, Londonban rögzített albumának első beharangozói.

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek