Szülinapi Budapest Bár-maraton

2012. szeptember 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Budapest Bár zenekar idén ünnepli fennállásának 5. évfordulóját: a születésnaphoz kapcsolódó eseménysorozat első programja egy kétnapos maratoni koncert a New Orleans Klubban szeptember 18-án és 19-én.

Szülinapi Budapest Bár-maraton

A koncertmaraton az ős- és az újsütetű Budapest Bár rajongóknak egyaránt kedvez: előbbieknek azért, mert ismét előkerülnek azok a BB-dalok, amelyekkel a zenekar története kezdődött, és amelyeken keresztül megszerették őket, utóbbiaknak azért, mert ezeket a dalokat talán még sosem hallották élőben. Hogy egyetlen dal se maradjon ki a repertoárból, a két este alatt a Lovag utcai klub színpadán megfordul az összes jelenlegi Budapest Bár tag. A második koncerten felléppéldául Szalóki Ági is, aki egy évig volt a Budapest Bár tagja, és szerepelt a zenekar első - Volume 1 című - lemezén.

Szeptember 18-a fellépői:

Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Ferenczi György, Keleti András, Lovasi András és természetesen a zenekar: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Ökrös Károly, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc.

Szeptember 19-én fellépnek:

Behumi Dóri, Rutkai Bori, Szalóki Ági, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Kiss Tibor, Szűcs Krisztián, valamint a zenekar: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Ökrös Károly, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc.

Szeptember 25-én pedig a zenekar utoljára játssza Budapesten a Hoppá! című koncertszínházi előadást a MOM Kulturális központban. Erre az alkalomra jelenik meg az előadás nyomán készült DVD is.

(Fotó: Ruthe Zuntz)


 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek