Szülinapi Budapest Bár-maraton

2012. szeptember 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Budapest Bár zenekar idén ünnepli fennállásának 5. évfordulóját: a születésnaphoz kapcsolódó eseménysorozat első programja egy kétnapos maratoni koncert a New Orleans Klubban szeptember 18-án és 19-én.

Szülinapi Budapest Bár-maraton

A koncertmaraton az ős- és az újsütetű Budapest Bár rajongóknak egyaránt kedvez: előbbieknek azért, mert ismét előkerülnek azok a BB-dalok, amelyekkel a zenekar története kezdődött, és amelyeken keresztül megszerették őket, utóbbiaknak azért, mert ezeket a dalokat talán még sosem hallották élőben. Hogy egyetlen dal se maradjon ki a repertoárból, a két este alatt a Lovag utcai klub színpadán megfordul az összes jelenlegi Budapest Bár tag. A második koncerten felléppéldául Szalóki Ági is, aki egy évig volt a Budapest Bár tagja, és szerepelt a zenekar első - Volume 1 című - lemezén.

Szeptember 18-a fellépői:

Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Ferenczi György, Keleti András, Lovasi András és természetesen a zenekar: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Ökrös Károly, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc.

Szeptember 19-én fellépnek:

Behumi Dóri, Rutkai Bori, Szalóki Ági, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Kiss Tibor, Szűcs Krisztián, valamint a zenekar: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Ökrös Károly, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc.

Szeptember 25-én pedig a zenekar utoljára játssza Budapesten a Hoppá! című koncertszínházi előadást a MOM Kulturális központban. Erre az alkalomra jelenik meg az előadás nyomán készült DVD is.

(Fotó: Ruthe Zuntz)


 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek