Szürreál: Metál és mulatási októberben a Barba Negrában

2015. október 09.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A következő két hét nem telik unalmasan a Barba Negra Music Clubban. Szerencsére, nem attól visszhangoznak majd az épület falai, hogy a mulatásiak egy színpadra keverednek a metálosokkal, bár ki tudja, lehet, hogy egyszer ki kellene próbálni...

Szürreál: Metál és mulatási októberben a Barba Negrában

Október 14-én ismét a skandináv országé lesz a főszerep, amikor is a STRATOVARIUS lép színpadra legújabb, Eternal című albumával. A power metál formáció előtt a GLORYHAMMER, valamint a DIVINE ASCENSION melegíti be a terepet. Másnap egy nagy kanyarral, a komoly riffeket a mulatós legnagyobb sztárjaival oldják fel. Jön KIS GRÓFO, PIXA, és a BULIBÁRÓ EGYETEMI PARTY. Miután rendesen kidáridóztátok magatokat, igazi örökzöld rockslágerek kerülnek előtérbe a BIKINI tollából. D. Nagy Lajosék már visszajáró vendégnek számítanak a Barba Negrában, akárcsak a másnap, október 17-én 19 éves, idén újra kiadott lemezével színpadra álló HOOLIGANS. A srácok ráadásul a vadiúj dalokkal megspékelt dupla korongot ajándékba adják a jegyekhez, így az élmény mellett egy relikviával is gazdagodhat, aki ellátogat a koncertre.

Programok időrendi sorrendben:

OKTÓBER 14.

STRATOVARIUS (FIN) – ETERNAL WORLD TOUR, GLORYHAMMER (UK), DIVINE ASCENSION (AUS)
 OKTÓBER 15.

KIS GRÓFÓ & PIXA // BULIBÁRÓ EGYETEMI PARTYOKTÓBER 16.

BIKINI, LINDÁMOKTÓBER 27.

HOOLIGANS – NEM HALL, NEM LÁT, NEM BESZÉL –
LEMEZBEMUTATÓ KONCERT, ZAPOROZSEC, HOOLIGANS FOREVER BAND


 

 

Szólj hozzá!


Palkonyának már van saját hangja!

Palkonyának már van saját hangja!

Az Irie Maffia vezetője, Élő Márton, a Zing Burger alapítója, Susánszky Ádám és a palkonyai borász, Haraszti Ferenc összeálltak, hogy egy, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lementünk hídba: a Szabihíd zenés programjai

A Szabadság hidat a mostani hétvége urán 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak. Itt a programlista!

A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

Két igazán szerethető énekes, két tökéletes koncert, és végre esőmentes fesztivál-élmény a csütörtöki napunk története, ahol még egy rögtönzött táncverseny, és egy elfelejtett dalszöveg részlet is belefért a produkcióba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek