Táncold le! Karácsonyi koncertkörkép

2018/12/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az viszonylag nyilvánvaló, hogy 24-én este senki sem keresgél a koncertek között, utána viszont megeshet, hogy egyesek lemozognák a felszedett kalóriákat, mutatjuk, mi megy az edzőtermekben közvetlenül karácsony után. Amint majd tapasztalhatjátok, lesz bőven mód az ugrálásra.

Táncold le! Karácsonyi koncertkörkép

Akvárium

december 26. Pál Utcai Fiúk – Karácsonyi koncert

Az idén 35 éves zenekar jelenleg is folyamatosan koncertezik és új lemezén dolgozik, amit a PUF rajongók nagy örömére jövőre be is fognak mutatni.

december 27. Parno Graszt- Évzáró koncert

Őszinte zenészek, akik teljes szívből énekelnek és lüktető dalaikkal nem csak a magyar, de a külföldi közönség előtt is sikerrel megállják a helyüket.

december 27. Hiperkarma ‘a napsütötte rész’ – lemezbemutató

Bérczesi Robi dalai nyíltan mesélnek a legbensőbb szorongásainkról, az élet legsürgetőbb kérdéseiről, és a saját démonjaink előli menekülésről. Év végére pont jó :)

Barba Negra

december 25. ZORALL Karácsony

Több mint 15 éves hagyomány a zenekar karácsonyi bulija, bizonyára elhangzanak majd az ősszel megjelent vadonatúj Zorall album, a Presszó Metál dalai, de az alábbi dal tuti!

 

december 26. REPUBLIC

A koncerten igazi Republic karácsonyi hangulat várható: a legnagyobb, legnépszerűbb slágerek mellett néhány új dal is felcsendül majd.

 

A38

december 26. Kaukázus KpOp lemezbemutató koncert

15 új dallal jelentkezik a Kaukázus, de mindezek mellett a régi „kötelező” nagy dalok is felcsendülnek majd.

december 27. Lithium Night

A legfrissebb brit zenék estjén ezúttal a legvadabb és legéletrevalóbb lemezlovasok jóvoltából dőlnek majd ránk az őrjítőbbnél őrjítőbb zenék. Töltött kápoasztára pont jó :)

 

Ellátóház

december 27. Anima Sound System 25. év zárókoncert

December közepén jelent meg auz Anima & Animus c. dupla válogatáslemezük, amelyen ismert zenészek (Presser Gábor, Müller Péter, a Csík Zenekar, a Carbonfools stb.) gondolták újra a zenekar legismertebb dalait.Az Ellátóházban ezekből is megmutatnak!

 

NyolcTíz Klub (régi Gödör)

december 27. Kaláka koncert

A Kaláka együttes 2019-ben ünnepli alakulásának fél évszázadát!
Ezen az estén bensőséges hangulatú klub koncertet adnak a NyolcTíz színpadán.

 

Instant-Fogas

december 25-31. Szilveszter Fantastique!

Buli és dj-k rogyásig. Az Instant-Fogas idén sem hagyja ki a főváros leghosszabb sziveszteri buliját, ami 7 napon át tart majd.

 

 

 

karácsony, koncert, ajánló

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek