Tanulj Krúbi menedzserétől. Vagy Lil Fraktól...

2023/10/13  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Hetedik, azaz utolsó előtti selejtezőjéhez ért a Budapest Open Mic, amelyen nemcsak versenyezni is, hanem okosodni is lehet. Az e heti workshop a koncertszervezésre és a menedzsment munkájára fókuszál.

FOTÓ: BOM

Az október 15-i menetrend:

A Subkult Production által szervezett BOM nem egyszerűen egy újabb tehetségkutató, sokkal inkább egy olyan személyiségépítő és egyben közösségteremtő kezdeményezés, amely figyelemmel kíséri a nyertesek útját a teljes ismeretlenségből a nagyközönséggel való első találkozásig  és azon túl.  

16:30 Regisztráció

NINCS HELYSZÍNI REGISZTRÁCIÓ, csak az előre egyeztetett és lefixált időpontra jelentkező versenyzők tudnak aznap beregisztrálni a versenyre! Arra kérnek titeket, hogy időben érkezzetek – 16:30-ra –, mert lemaradtok a versenyről! Aki az egyszer már módosított időpontján sem jelenik meg a regisztráción, a versenyből automatikusan kizárásra kerül.

17:00 - Zenei workshopok - Koncertszervezés és menedzsment

Hetedik zeneipari workshopunk témája: koncertszervezés és menedzsment. Milyen kihívásokkal jár ma fellépni, és milyen rendezvények állnak rendelkezésre (például fesztiválok, falunapok, koncertek)? Mire van szükség egy sikeres fellépéshez a fizikai és logisztikai tényezők tekintetében? Mennyire terhelő ez a folyamat, milyen az árképzés és a pénzügyi oldal? Mikor van szükség pihenésre vagy szünetre és mikor érdemes tovább dolgozni? Milyen egy menedzsment-struktúra, és honnan lehet támogatókat szerezni? Szükséges-e szponzor, és ha igen, meddig érdemes elmenni ez ügyben? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket boncolgatunk majd vendégeinkkel.

Előadók:

  • Lil Frakk,
  • Dezsényi Eszter (Krúbi),
  • Kelemen Zsófia (a Budapest Park marketingigazgatója).

    Nemcsak meghallgathatjátok a történeteiket, hanem interaktív beszélgetéseken és gyakorlati bemutatókon keresztül meg is oszthatjátok a gondolataitokat és kérdéseket tehettek fel nekik. Minden itt tanult új trükk hozzájárul majd ahhoz, hogy tehetségetek még jobban kibontakozhasson.

    18:30 - A hetedik selejtező

    Az utolsó előtti vasárnapon huszonöt versenyző lép egymás után a színpadra.

    21:00 - Open mic

A buli nem áll meg! Akik nem vállalnak versenyt, de szívesen megmutatnák tehetségüket, most itt a lehetőség.

Az Akváriumban megrendezésre kerülő novemberi díjátadó során derül ki, hogy ki a BOM közönségkedvence és a zsűri által legjobbnak ítélt előadója, akik a szponzorok jóvoltából értékes nyereményekkel, szakmai mentorációval, élő fellépési lehetőséggel, videóklippel, szponzorációs lehetőségekkel és egyéb szakmai díjakkal gazdagodnak.

További részletek itt:

 

Egy este – 25 versenyző: vasárnap folytatódik a Budapest Open Mic

 

Lil Frakk is beül a zsűribe: vasárnap indul a rapper Budapest Open Mic

 

 

Budapest Open Mic, A38

 

 

Szólj hozzá!


Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek