Te azt mondod Frankhegy, én azt mondom: ŐSPARTY

2014. január 23.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A 20 éves jubileumát idén ünneplő hazai (underground) partikultúra legendás helyszíneit és hangulatát idézi az ŐSPARTY, amely a Dürerben lesz pénteken, 24-én.

Te azt mondod Frankhegy, én azt mondom: ŐSPARTY

Ezek a sokszor különleges helyszíneken (Katlan partik, Frankhegy, Ruhagyár, Tungsram Strand, Kilátó, Labirintus, Fürdők) megrendezett, akkor teljesen formabontónak számító multimédiás elektromos zenei "kirándulások" voltak a későbbi műfajok forrásai és ihletői is.

A SAAFI BROTHERS világhírű német duó (Gabriel Le Mar, Michael Kohlbecker) is fellép a rendhagyó eseményen, és az alkalomhoz illően kizárólag az első lemezeikről játszanak számokat.

A többi előadóművész is underground 'történelmi hős', közszereplői rádiók és stúdiók születésének, akik erre az estére leporolják a régi bakelitjeiket - az 'aranykor' analóg mementóit. 

(Képzőművészekből álló performance csoport is várható az este folyamán váratlan helyeken, és a táncos rituálé trópusi hangulatát a Korai Öröm kultusz-zenekar ütős szekciója fokozza tovább. Lesz minden ami a régi partikat idézi: fényfestés, stroboszkóp, füstgép...)

Tribal – Acid stage:

Saafi Brothers live (D/retro set)
Palotai (Tilos Radio)
Titus (X-Lab)
Oleg (Deep Smile)
Rusty (Alapzaj)

Techno – Minimal stage:
Dork (Frankhegy)
Isu (Minimalheadz)
L.A. King (D250 Lab)
Sandor bernathy Chloe live

I&I Records stage:
Christian
1000arc
Arab Sanyi

Chill stage:
Bosi (Love Alliance)
Kaszi (Varázsszőnyeg)

Visual: Kiégő Izzók
Színház: Psytrance Mascarade
Dec's Patented concept: Dama Szkara
Kicsi Dzzs lebegő teázója is ott lesz és mate, chai, gyömbéres mentás teával és Julinka sütödéjében készült sütikkel várnak mindenkit!


 

 


Képtár

  • Te azt mondod Frankhegy, én azt mondom: ŐSPARTY kép 25555
  • Te azt mondod Frankhegy, én azt mondom: ŐSPARTY kép 25556
 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek