Menopauza 1170x180

Technikai okok miatt nem a Barba Negrában, hanem a KVLT-ban lesz a metálbuli

2017/04/18  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A svéd modern metalos Sonic Syndicate áprilisban Budapestre érkezik! A bandát legutóbb tavaly novemberben az Amaranthe társaságában lehetett elcsípni, ezúttal azonban headliner turné keretében térnek vissza hozzánk. A CONFESSIONS TOUR névre keresztelt körút a legutóbbi, sorban a hatodik Sonic Syndicate lemez bemutatkozó útja.

Technikai okok miatt nem a Barba Negrában, hanem a KVLT-ban lesz a metálbuli

 

A napokban egy új feldolgozással jelentkeztek a fiúk; a post-hardcore vonal popos oldalát képviselő amerikai PVRIS zenekar Fire című dalát gyúrták át:

 

A turné állandó vendégeként, így a budapesti bulin is a frontcsajos olasz dark/alter rock csapat, a The Shiver játszik.

Egy hazai banda kapta a lehetőséget az est nyitására, ráadásul a Lovecrose erre az alkalomra időzítette éppen a napokban megjelent, Alvilág és Ég címre keresztelt első albumának bemutatását!

SONIC SYNDICATE + The Shiver + Lovecrose
Budapest, KVLT (Az eredetileg a Barba Negra-ba szervezett koncert technikai okok miatt a KVLT-ba költözött a szervezők, a Barba Negra és a menedzsment egyeztetésével.)

2017.04.30.


 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek