Tereskova utoljára a színpadon!

2015. november 02.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Rendhagyó koncertnek nézünk elébe november 7-én, szombaton, ugyanis a G3 színpadán Nagy Kriszta, alias Tereskova az utolsó koncertjét adja!

Tereskova utoljára a színpadon!

"Hát, EZ LESZ AZ UTOLSÓ TERESKOVA KONCERT, azt hiszem, ezt el kell mondanom. felnőttem. " - írta Facebook oldalán az énekesnő a hétvégén.

Belépőjegyek még korlátozott számban kaphatók a Gödör Klub pénztárában, hétfőtől péntekig mindennap 18:00-22:00-ig. Hétfőn és szerdán viszont 18:30-20:00-ig a pénztár zárva. 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek