Év koncertje - szavazás

Tereskova utoljára a színpadon!

2015. november 02.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Rendhagyó koncertnek nézünk elébe november 7-én, szombaton, ugyanis a G3 színpadán Nagy Kriszta, alias Tereskova az utolsó koncertjét adja!

Tereskova utoljára a színpadon!

"Hát, EZ LESZ AZ UTOLSÓ TERESKOVA KONCERT, azt hiszem, ezt el kell mondanom. felnőttem. " - írta Facebook oldalán az énekesnő a hétvégén.

Belépőjegyek még korlátozott számban kaphatók a Gödör Klub pénztárában, hétfőtől péntekig mindennap 18:00-22:00-ig. Hétfőn és szerdán viszont 18:30-20:00-ig a pénztár zárva. 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek