Tessék választani: gazdag menü a januári Orfeumban

2014/01/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A zenei pályán már ikonoknak számító énekesek, friss hangok és különleges párosítások jellemzik az Orfeum januári koncertműsorát. Azt szokták mondani, januárban a fű sem nő (ez mondjuk igaz), de ahogy végig böngésztük, a körúti mulatóban egy egész dzsungel burjánzik.

Tessék választani: gazdag menü a januári Orfeumban

2014. 01. 14. 21.00

Neoton Swing – Csepregi Éva koncertje

Czomba Imre és Honyecz Ferenc – Hajós-Dévényi Kristóf ötlete nyomán – hol merengős, lassú szvinges, hol játékosabb bigbandes átdolgozásában élednek újra a Neoton Família legismertebb dalai, illetve az egykori szerző, Jakab György által felénekelt és a koncerteken hatalmas ovációt kiváltó, azóta ritkán elhangzott gyöngyszemei Csepregi Éva varázslatos előadásban, akinek a kihívás, a kaland és a szabadság érzésének sajátos egyvelegét jelenti ez a műsor.

2014. 01. 15. 19.00

Interaktív vacsoraszínház - A dizőz halála

A borzongást, a zenét, a fekete humort, a társaságot, a revü világát és a finom ételeket egyaránt kedvelőknek kínáljuk ezt az estét, mert mindezt megtalálhatják ebben a színházi előadásban. A program a vacsora elfogyasztása közben történik, időtartama kb. 3 óra.
A limitált részvétel regisztrációhoz kötött.

 2014. 01. 16. 21.00

Liza & Me - Gábriel zenés színházi estje

Gábriel 13 éve a show világának meghatározó alakja, nemzetközileg elismert énekes-konferanszié. A Kabaré című musicalben és egyéb színházi szerepeiben egyaránt a klasszikus revü és varieté világából merített tapasztalataiból tudott különleges alakításokat formálni. Ezen az orfeumi-színházi estén a musicaltörténelem legenergikusabb színésznője, Liza


2014. 01. 17. 21.00

Pesti Sikk

Egy hamisítatlan század eleji hangulat éled újjá a kultúrmissziót teljesítő, egyetlen pesti mulatóban. A Pesti Sikk – nevéhez hűen – a 20-40-es évek magyar sanzonait, őszinte zenei vallomásait hívatott előadni. A zenekar élén a páratlan szépségű díva, Kiss Kamilka művésznő mellett négy fess fiatalemberből álló kollektíva közvetíti a kortalan pesti elegancia sikkes hangulatát. Újabb színeket adva az amúgy is pompásan festő palettához, a Back II Black szaxofonosa, Herold Péter, valamint Magyar Bálint énekes is csatlakoznak a sikkes csapathoz. Dalok a szerelemről, a barátságról, a könnyed szórakozásról, a pesti életről. Hanyag elegancia, bájos női líra, kortalan nívós zenei csemege.

2014. 01. 18.

Crazy in Love – Gondi Helén Beyoncé-estje

Eddig senki sem vállalkozott arra, hogy egy igazi nagybetűs és sokoldalú alkotóművész, Beyoncé komoly szakmai felkészültséget igénylő dalait önálló műsorba foglalja. Az ikonikus, számos fiatal énekesnő számára példamutató előadó magasra tette a mércét. A fantasztikus tehetségű Gondi Helén azonban kiválóan alkalmas a popdíva legnagyobb slágereinek hiteles megszólaltatására. Molnár Ferenc Caramel háttérénekese most szólistaként lép ki a rivaldafénybe, hogy a szerző-énekes amerikai szupersztár előtt tisztelegve, aktuális repertoárjából válogasson. A koncert után a Luxfunk Party dj-je, Whiteboy pörgeti tovább a hangulatot.

2014. 01. 21. 21.00

Sister Act – Tóth Vera & Tóth Gabi

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére. A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.

2014. 01. 22. 21.00

Simply Swing! - Időutazás Csobot Adéllal


Az X-Faktor 2012-ben megismert, tehetséges és elhivatott énekesnő a szving stílusjegyeivel gazdagon díszített esten a 30-as évektől egészen napjainkig kalauzol el bennünket. Csobot Adél egy hamisítatlan szvingesttel viszi fergeteges időutazásra a közönséget.

 

2014. 01. 23. 21.00

Fábián Juli & Zoohacker

Az elektroakusztikus formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező, a közös hangot mégis hamar megtaláló fiatal zenész: Fábián Juli és Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker. A két zenész világának összefonódása egy olyan hatékony szerzőpárost hívott életre, amely azonnal egyedi hangvételű saját szerzeményeket komponált. A számok különlegességét az adja, hogy egyrészt a régi zenei stílusok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap, másrészt a régebbi műfajok újraértelmeződnek a mai, modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által, s mindennek eredménye igazi, minőségi popzene. Az Orfeum színpadára különleges, a hely adottságaihoz és az alkalomhoz igazított, exkluzív műsorral és felállásban érkezik a csapat.

 2014. 01. 24. 21.00

A Nagy Gatsby Show

A 20-as évek izgalmas, vad és erkölcstelen, dekadens világában játszódó film az Orfeumot is megihlette. Látványos táncok, szexi ruhák, kiváló énekesek garantálják, hogy egy estére mindenki Jay Gatsby titkos világában érezze magát. Berkes Olivér, Gondi Helén, valamint Kállai-Kiss Zsófi szólói és duettjei mellett a színpad az Orfeum táncosaié.

 

2014. 01. 25. 21.00

Egy fiú a házból – Weisz Viktor koncertje

Weisz Viktor, a 2013. évi The Voice műsorának finalistája immár több mint 16 éve "koptatja" az ország színpadait. A zene szeretetét édesapjától örökölte, a gitáros papa bandájában kezdett el ő maga is zenélni. Különös képessége, hogy nemcsak saját, hanem mások hangján is kitűnően énekel: Pataky Attilától Korda Györgyig mindenki "ott van a torkában"; de amitől egyedivé válik, az maga Weisz Viktor. Többek között a 60-as és 70-es évek nagy magyar táncdalai – Máté Péter, Szécsi Pál, Koós János, Korda György és mások slágerei – szerepelnek a repertoárban, ám mindig lehet egy kis meglepetésre számítani.

 

2014. 01. 30. 21.00

Sinatra & Friends – Gábriel

Farkas Gábor Gábriel és zenekara kilenc éve játszik együtt. Zenéjük képviseli a magyar dzsesszpalettán a klasszikus standard, easy listening, azaz szórakoztató, örökzöld zenét.  Múltba repítő műsorukban Dean Martin, Sammy Davis Jr., Frank Sinatra, Nat King Cole, Mel Tormé, Tony Bennett, Liza Minnelli, valamint Tom Jones ismert és kedvelt dalait idézik fel.  Farkas Gábor Gábriel nemcsak kiváló énekes, hanem musicalszínész, így nem pusztán elénekli a dalokat, hanem elő is adja azokat. Minden dal olyan, mint egy kisfilm. Miközben a kényelmesen hátradőlve kortyolunk egyet a koktélunkból, térben és időben visszautazunk az 50-es évek Las Vegas-ába.

 

2014. 01. 31. 21.00

Jackson Forever

A TV2 tehetségkutató versenyének, a The Voice-nak döntőse, Nádor Dávid és zenekara különleges feladatra vállalkozik: Michael, Janet és La Toya Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel. Társai Fejes Anna, valamint a szintén a televíziós műsorban megismert Schwartz Dávid. Három tehetséges fiatal, különleges hangi adottságok, és a világ kedvencének legjobb dalai. A koncert után a Luxfunk Party dj-e pörgeti tovább a hangulatot, hogy méltó módon idézzük meg A Pop Királyának "uralkodását".

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek