Tetoválók Éjszakája

2012. december 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Múzeumok Éjszakája elég virulens rendezvénysorozat, mert ma már kevés olyan szakma vagy más tömörülés létezik, akiknek még nem volt vagy lesz "éjszakájuk". Az efféle fertőzéseknek örülünk. Mondhatnánk, hogy a 15.30-as kezdés nem éppen az éjszaka kategória, de a Tetoválók Éjszakáját korán el kell kezdeni, hogy beleférjen minden program a Pecsába.

Tetoválók Éjszakája

 “A nemcsak Magyarországon, de az egész világon egyedülálló kezdeményezés egy izgalmas, formabontó rendezvénynek ígérkezik és remélhetőleg új tradíció van megszületőben a magyarországi tetováló fesztiválok történetében” – nyilatkozták a szervezők. 

2012. december 29-én az ország több mint ötven ismert tetoválóművésze egy éjszakára a budapesti Petőfi Csarnokba költözik a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE) szervezésében. A Tetoválók Éjszakája  a francia kezdeményezés alapján itthon is ismertté és sikeressé vált Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat tetoválókra szabott változata, és elsősorban a testdíszítés ősi művészetét hivatott terjeszteni, újra felfedezni és megünnepelni.

A programhoz csatlakozott művészek az éjszaka folyamán ajándéktetoválásokat készítenek az érdeklődőknek. Emellett a közönség közelebbről is megismerkedhet magával a műfajjal, láthatja, hol tart ma a tetoválóművészet, hogyan készül egy tetoválás.

Kora estétől koncertekkel és egyéb kiegészítő programokkal folytatódik a rendezvény. Lemezbemutatóját tartja Ganxsta Zolee és a Kartel, fellép a Hooligans, a The Grenma, a Blind Myself, a Dorothy és a Till We Drop is.

Emellett testékszer bemutató, hajshow és body modification is gazdagítja és színesíti a rendezvényt. Sőt, még látványkonyha is lesz, hiszen a TV Paprika ismert szakácsa, Serényi Zsolt fog főzni mindenki szeme láttára.

 


 

 

Szólj hozzá!


Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába......
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Agykárosodást szenvedett a Glass Animals dobosa

Joe Seaward kerékpárral ütközött egy teherautó pótkocsijával – írja a 24.hu. Az oxfordi együttes a hátralévő összes idei fellépését lemondta.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek