Év koncertje - szavazás

Tetoválók Éjszakája

2012. december 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Múzeumok Éjszakája elég virulens rendezvénysorozat, mert ma már kevés olyan szakma vagy más tömörülés létezik, akiknek még nem volt vagy lesz "éjszakájuk". Az efféle fertőzéseknek örülünk. Mondhatnánk, hogy a 15.30-as kezdés nem éppen az éjszaka kategória, de a Tetoválók Éjszakáját korán el kell kezdeni, hogy beleférjen minden program a Pecsába.

Tetoválók Éjszakája

 “A nemcsak Magyarországon, de az egész világon egyedülálló kezdeményezés egy izgalmas, formabontó rendezvénynek ígérkezik és remélhetőleg új tradíció van megszületőben a magyarországi tetováló fesztiválok történetében” – nyilatkozták a szervezők. 

2012. december 29-én az ország több mint ötven ismert tetoválóművésze egy éjszakára a budapesti Petőfi Csarnokba költözik a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE) szervezésében. A Tetoválók Éjszakája  a francia kezdeményezés alapján itthon is ismertté és sikeressé vált Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat tetoválókra szabott változata, és elsősorban a testdíszítés ősi művészetét hivatott terjeszteni, újra felfedezni és megünnepelni.

A programhoz csatlakozott művészek az éjszaka folyamán ajándéktetoválásokat készítenek az érdeklődőknek. Emellett a közönség közelebbről is megismerkedhet magával a műfajjal, láthatja, hol tart ma a tetoválóművészet, hogyan készül egy tetoválás.

Kora estétől koncertekkel és egyéb kiegészítő programokkal folytatódik a rendezvény. Lemezbemutatóját tartja Ganxsta Zolee és a Kartel, fellép a Hooligans, a The Grenma, a Blind Myself, a Dorothy és a Till We Drop is.

Emellett testékszer bemutató, hajshow és body modification is gazdagítja és színesíti a rendezvényt. Sőt, még látványkonyha is lesz, hiszen a TV Paprika ismert szakácsa, Serényi Zsolt fog főzni mindenki szeme láttára.

 


 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek