Thank You: Rock You Minifest a ZP-ben

2013/09/03  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Fix TV csapata szeptember 4-én, szerdán este a Rock You Minifest keretében köszöni meg a ZP-nek az egész nyáron át tartó együttműködést. Az este során fellép a Foo Lighters, a RedHeart, valamint DopeMan, Kicsi Dope és Lory B is.

Thank You: Rock You Minifest a ZP-ben

A Rock You magazin idén nyáron minden alkalommal a Zöld Pardonból jelentkezve adott hírt a legnépszerűbb zenekarokkal kapcsolatos újdonságokról és látta vendégül az ország legnépszerűbb zenészeit. A legénység egy minifesztivállal és óriási bulival mond köszönetet mindezért, s várja a zene szerelmeseit, stílustól és műfajtól függetlenül. Az este során ugyanis a fellépők között ugyanúgy megtalálhatják a kedvükre valót a klasszikus és a modern rock, valamint a rap és a hip hop kedvelői is.

Az estét a Black-Out-ból ismert Csányi Szabi Foo Fighters tribute bandája, a Foo Lighters nyitja, akik ezúttal duó formában, Szabi és Csordás Robi kettőseként, akusztikus hangvételben adják majd elő Dave Grohl-ék legsikeresebb dalait. Őket követi a Rock You műsorvezetőjeként is ismert Peru csapata, a RedHeart, akik az idén 40 éves AC/DC munkássága előtt tisztelegnek majd, az ausztrál rockerek legnagyobb slágereivel. Végül, a két rockzenekar után érkezik a hazai rap legismertebb fenegyereke, Pityinger László alias DopeMan, aki természetesen most is öccsével, Kicsi Dope-pal együtt lép majd színpadra, és hozza el ma már klasszikusnak számító himnuszait. Külön érdekesség, hogy a Pityinger-fiúk egy speciális vendéggel is kiegészülnek majd a koncert során, ő pedig nem más, mint az a Lory B., aki megalakulásától 1997-ig volt a Ganxsta Zolee és a Kartel tagja. Szeptember 4-én a Rock You Minifesten végre visszatér, hogy 17 év után először a Zöld Pardonban nyomja együtt újra a szöveget Magyarország Rémálmával.

Jó kis buli várható tehát szerda este a ZP-ben, ahol a színes zenei kínálatban - akárcsak egy fesztiválon - mindenki megtalálhatja majd az igazán hozzá illő stílust. 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek