Tibor vagyok, énekelni akarok!

2013. május 06.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Kocsis Tibor X-faktor győzelme óta nem sokat pihent. Felénekelte első saját stúdióalbumát "Irány az élet" címmel, melynek húzó dalához, a "Lásd a csodát" című szerzeményhez klip is készült; közben folyamatosan járja az országot, s zenekarával állandó jelleggel koncertezik az Orfeumban,

Tibor vagyok, énekelni akarok!

Mindemellett különböző zenei produkciók meghívott vendége (Whitney Houston emlékest, Illés Lajos emlékkoncert), és gyakorlatilag heti szinten szerepel a rádiókban, tévéműsorokban, az írott sajtóban, ahol rendületlenül válaszol az őt faggató újságírók kérdéseire. A napokban forgatták a Soha már című érzelmes dala videoklipjét, szintén a rajongók bevonásával - ez a szám egyébként minden ismert rádióban előkelő helyen szerepel, még a Petőfin is hallható. Május 8-án este a szokásos orfeumi koncert helyett egy kis „csendesülős” akusztikus műsorral készülnek, ahol vendégként Tibó „kisöccse” a szintén X-faktoros Gyurcsík Tibor lép fel vendégként.


 

 

Szólj hozzá!


FEZEN: Úgy tűnik, Pitbull kihagyja a bulit

FEZEN: Úgy tűnik, Pitbull kihagyja a bulit

Minden fesztivál rémálma, hogy egy előadó pár nappal a meghirdetett dátum előtt lemondja a koncertet - a fezenesek még várnak a hivatalos...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chris Cornell szobrot kap!

Az egykori Soundgarden- és Audioslave-frontember, Chris Cornell szobra a seattle-i Pop Kultúra Múzeumában kap majd helyet.

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek