Év koncertje - szavazás

Tibor vagyok, énekelni akarok!

2013. május 06.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Kocsis Tibor X-faktor győzelme óta nem sokat pihent. Felénekelte első saját stúdióalbumát "Irány az élet" címmel, melynek húzó dalához, a "Lásd a csodát" című szerzeményhez klip is készült; közben folyamatosan járja az országot, s zenekarával állandó jelleggel koncertezik az Orfeumban,

Tibor vagyok, énekelni akarok!

Mindemellett különböző zenei produkciók meghívott vendége (Whitney Houston emlékest, Illés Lajos emlékkoncert), és gyakorlatilag heti szinten szerepel a rádiókban, tévéműsorokban, az írott sajtóban, ahol rendületlenül válaszol az őt faggató újságírók kérdéseire. A napokban forgatták a Soha már című érzelmes dala videoklipjét, szintén a rajongók bevonásával - ez a szám egyébként minden ismert rádióban előkelő helyen szerepel, még a Petőfin is hallható. Május 8-án este a szokásos orfeumi koncert helyett egy kis „csendesülős” akusztikus műsorral készülnek, ahol vendégként Tibó „kisöccse” a szintén X-faktoros Gyurcsík Tibor lép fel vendégként.


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek