Tökös punk-rock a Parkban: Simple Plan

2017/05/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Idén 15 éve, hogy a Simple Plan debütáló lemezével elindult a világhírnév felé. A kanadai banda egy turné keretében idézi fel a legnagyobb slágereiket, melyekkel június 13-án a Budapest Park színpadát is letarolják.

Tökös punk-rock a Parkban: Simple Plan

A Simple Plan Kanada egyik legnagyobb zenei kincse. A Pierre Bouvier vezette punk-rock csapat immáron lassan két évtizede, hogy meghódította a vájtfülűeket és a toplistákat is. Legelső, tökös és megalkuvás mentes, energiákkal teli No Pads, No Helmets... Just Balls című lemezük pont idén lesz 15 éves. Ez pedig éppen elegendő apropó ahhoz, hogy a rendíthetetlen ötös újra útra kelljen, hogy közönségével együtt ünnepelhesse a kerek évfordulóját annak, hogy menthetetlenül elindultak a világsiker útján.  

A kanadai zenekar azóta is töretlenül szállítja a jobbnál-jobb punk-rock szerzeményeket, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint legutóbbi, Taking One for the Team lemezük, mely ugyanolyan zsigeri és őrült energiákkal operál, mint két évtizede.

Azonban ezúttal a mára-már legendás státuszba emelkedett lemezen van a sor, melyen olyan slágerek vannak, mint az I'm Just A Kid, az I'd Do Anything, az Addicted vagy a Perfect és amelyekkel nemcsak hazájukban, de a világ számos pontján értek el többszörös platinaminősítést. A születésnapi turnén így ismét élőben hallhatjuk a karrierjüket elindító albumot, méghozzá az elejétől a végéig.

A Simple Plan előtt az amerikai Four Year Strong és a brit Mallory Knox játszik. A Four Year Strong jubileumi, 10 éves turnéjával és feszes pop-punk dalaival indul Európa hódító körútjára. A banda igen aktív, az egy évtized alatt öt lemezzel büszkélkedhetnek és népes rajongótáborral. A Cambridge-ből érkező Mallory Knox 2013-ban debütált Signals című lemezével, mely egyből szép helyen nyitott a brit lemezlistákon, csakúgy, mint az azt követő Asymmetry, amely már a 16. helyig kúszott fel. Annyi biztos, a banda nem fukarkodik az erőteljes gitárfutamokkal, vadonat új, Wired című lemezüket pedig június 13-án élőben is hallhatjuk a Budapest Park színpadán.

 


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek