Év koncertje - szavazás

Torta, ródmúvi, könyvbemutató, koncert: Ivan & The Parazol a Muzikumban

2014. január 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az Ivan & The Parazol az elmúlt évben két amerikai fesztiválon is játszott. A másodikról, azaz a New York-i CBGB Fesztiválról egy kisfilm is készült, melyet most egy lemezbúcsúztató koncerttel egybekötve mutatnak be a közönségnek.

Torta, ródmúvi, könyvbemutató, koncert: Ivan & The Parazol a Muzikumban

„A filmet – mely egy klasszikus road movie - a "Take my hand" című klipünket rendező Bőgi Máté készítette. Az utunk során mindenhol forgattunk, például a brooklyni lakásunk előtt, Manhattan utcáin, vagy éppen abban a klubban, ahol játszottunk. Beszélgetünk egymás között, és közben elmondjuk, hogy mi történik velünk, mesélünk az élményeinkről. Érdekes nézőpont ez a film és szerintem jól bemutatja azt, hogy mit csináltunk kint.” – meséli Vitáris Iván énekes.

„Különleges helyet foglal el ez a kisfilm a szívünkben, hiszen egy olyan remek szakaszát konzerválja a karrierünknek, amire mindig emlékezni akarunk és most a film segítségével fogunk is.” – tette hozzá Simon Bálint dobos.

A filmvetítés után színpadra lép a zenekar, és természetesen a koncertnek is lesz különlegessége.

„Ezen a bulin utoljára eljátsszuk elejétől végéig a Mama don't you recognize Ivan & The Parazol? című album anyagát, egyfajta lemezbúcsúztatóként.” – árulja el Iván.

Az eseményen kapható lesz egy fotóalbum is, mely ugyancsak a frontember ötletéből készült.

„Nagy álmom vált valóra ezzel a limitált példányszámban gyártott, csak a koncert napján és helyén kapható fotóalbum-könyvvel, amelyben az USA-turnéinkat megörökítő képek vannak, nagy részben a saját fotóim. Az album különlegessége, hogy kézzel írva kommentáltuk is a képeket, leírtunk élményeket, szóval egy igazán különleges dologgal ajándékozzuk most meg a rajongóinkat!”

A koncert után pedig, együtt fognak tortázni az ott megjelent emberekkel.

A zenekar egyébként gőzerővel készíti az új albumot és bizakodóan tekint a 2014-es év elé:

„Jó úton haladunk az álmaink elérése felé, nagyon izgatottan várjuk, hogy mit fog hozni ez az év. Folytatjuk a kemény munkát és a kemény bulizást is.” – mondja Bálint, Iván pedig ennyivel egészíti ki: „2014 a bizarrság éve lesz. Érkezik az új lemez, ami remélem nagyon fog tetszeni az embereknek!”

Ivan & The Parazol 4. születésnapi koncert, filmvetítés és könyvbemutató
Muzikum Klub és Bisztró
Budapest, VIII. Múzeum u. 7.
2014. január 23. este 8 óra


Képtár

  • Torta, ródmúvi, könyvbemutató, koncert: Ivan & The Parazol a Muzikumban kép 25313
 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek