Twin Peaks klub indul a film 25. évfordulójának alkalmából

2014/02/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Twin Peaks évtizedek óta tartó kultuszának bűvöletében budapesti filmesek és szervezők régóta dédelgetett álmukat valósítják meg ezúttal, a sorozat keletkezésének 25. évfordulóján. A február 21-én induló klubest sorozat első állomásán az isteni meggyes pitét és utánozhatatlan fekete kávét magába foglaló Cooper menü mellett Angelo Badalamenti világát idéző zenei műsorral találkozhatunk az erre kialakított, szinte megszólalásig a filmbe illő helyszínen.

Twin Peaks klub indul a film 25. évfordulójának alkalmából

Az eseménysorozat szervezői tematikus részekkel készülnek, állomásonként lebontva részeit a filmben szereplő karakterekre, helyszínekre, motívumokra. A február 21-én induló sorozat első állomásához a farsang apropóján felbuzdulva a jelmezben érkezőket Cooper menüvel fogadják a klubban, illetve egyéb nyereményekkel is gazdagodhatnak a legjobb Dr Jacoby-k, Tuskó Lady-k, Cooper ügynökök vagy éppen Laura Palmerek és Bob-ok. Az este folyamán a The Best Bad Trip koncertje segít mélyebb tudat állapotba kerülnünk, amit egy kifulladásig tartó live-act műsor követ: a The Alternative Soundtracks Of Twin Peaks műsorhoz Dj Panda sok éven át gyűjtött hangmintákból rakja össze több órás szettjét.

A klubest sorozat további állomásain a tervek szerint ellátogathatunk a Félszemű Jack-be, Találkozhatunk a Könyvesház Fiúkkal, Briggs őrnaggyal, Tuskó Lady-vel, végezetül pedig eljuthatunk a Fekete és a Fehér Barlangokba. A nyári állomásokon a kertben kialakításra kerülő moziban kerül vetítésre a teljes sorozat, így egy Twin Peaks maraton keretein belül nyílik lehetőségünk újra végig borzongani a teljes sorozatot. 






A február 21-i eseményre a belépő 1000Ft, jelmezben 500Ft + ajándék Cooper menü.


Képtár

  • Twin Peaks klub indul a film 25. évfordulójának alkalmából kép 26230
  • Twin Peaks klub indul a film 25. évfordulójának alkalmából kép 26232
  • Twin Peaks klub indul a film 25. évfordulójának alkalmából kép 26233
  • Twin Peaks klub indul a film 25. évfordulójának alkalmából kép 26234
  • Twin Peaks klub indul a film 25. évfordulójának alkalmából kép 26235
 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek