Újra szól a blues Óbudán

2015. szeptember 25.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Október 1-től immár második szezonját tapossa Óbuda élőzenés gyöngyszeme a Glob Royal klub. Török Ádám a Mini-formációk doyenje, aki a minőségi rock and blues elkötelezett híve, ezúttal is hatost dobott a programszervezés dobókockáján.

Újra szól a blues Óbudán

Október 1-én, csütörtökön az ünnepélyes megnyitón a házigazda Török Ádám lesz a vendége annak a Capriccio zenekarnak, amely épp tizenöt éves jubileumát ünnepeli az idén. A „Bőrgyári” előtagot korábban már elhagyott banda sorait – többek között - Zsoldos Tamás basszusgitáros és Gazdag Viktor, a kiváló gitáros erősíti. A következő napon (okt.2.) a Roxérum zenekart láthatja-hallgathatja a blues és a rock különleges keverékét kedvelő publikum  - Berkes Charlie nagyszerű basszusgitárossal és Kalmus Józseffel, a legendás énekessel. A Városligeti Sörsátor egyik nyári, közkedvelt blues-bandája volt a BluesSteel zenekar, amely a műfaj klasszikusainak interpretációját tűzi zászlajára. Reméljük, ez a kora őszi, október 8-i, csütörtöki időpontban sem lesz másképp, amikor a fiúk épp a Glob Royal színpadát veszik birtokba. A zenés őrület 9-én, a „szomorú” műfaj egész pályás letámadásával folytatódik: a Nagyi és a Bluesrut zenekar mellett egy másik nagyszerű csapat, a Blues Megálló is megméreti magát.   

A következő hét csütörtökjén (15.) jó befektetésnek tűnik a Budai Project, majd 16-án, pénteken egy igazi nagyágyú veszi át hatalmat: a Tűzkerék xT egyenesen Esztergomból érkezik, hogy az 1946. október 18-án született, és fiatalon elhunyt gitárkirály rajongóinak átnyújtsa Radics Béla zenei örökségét. Arra a péntekre a zenekar - meglepetés vendégekkel tűzdelve - RB Kapitány emlékestet hirdet. A kvartettá bővült trió egyébként kéthavi rendszerességgel kívánja a rock-blues klasszikusok, valamint a Radics-örökség igéjét hinteni az óbudai zene-szentélyben.  22-én ismét egy óriási durranás: Magyarország egyik legjobb gitárosa, Alapi István ezúttal a Front zenekarral rezegteti meg a helyiség levegőjét. Pénteken (23.) a Bronx zenekar lép színpadra, 29-én a Twin City CRG - két csodálatos szépségű énekes hölggyel -, majd 30-án a História zárja az októberi hónapot.

A belépés, mint mindig, most is ingyenes


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek