Újra szól a blues Óbudán

2015. szeptember 25.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Október 1-től immár második szezonját tapossa Óbuda élőzenés gyöngyszeme a Glob Royal klub. Török Ádám a Mini-formációk doyenje, aki a minőségi rock and blues elkötelezett híve, ezúttal is hatost dobott a programszervezés dobókockáján.

Újra szól a blues Óbudán

Október 1-én, csütörtökön az ünnepélyes megnyitón a házigazda Török Ádám lesz a vendége annak a Capriccio zenekarnak, amely épp tizenöt éves jubileumát ünnepeli az idén. A „Bőrgyári” előtagot korábban már elhagyott banda sorait – többek között - Zsoldos Tamás basszusgitáros és Gazdag Viktor, a kiváló gitáros erősíti. A következő napon (okt.2.) a Roxérum zenekart láthatja-hallgathatja a blues és a rock különleges keverékét kedvelő publikum  - Berkes Charlie nagyszerű basszusgitárossal és Kalmus Józseffel, a legendás énekessel. A Városligeti Sörsátor egyik nyári, közkedvelt blues-bandája volt a BluesSteel zenekar, amely a műfaj klasszikusainak interpretációját tűzi zászlajára. Reméljük, ez a kora őszi, október 8-i, csütörtöki időpontban sem lesz másképp, amikor a fiúk épp a Glob Royal színpadát veszik birtokba. A zenés őrület 9-én, a „szomorú” műfaj egész pályás letámadásával folytatódik: a Nagyi és a Bluesrut zenekar mellett egy másik nagyszerű csapat, a Blues Megálló is megméreti magát.   

A következő hét csütörtökjén (15.) jó befektetésnek tűnik a Budai Project, majd 16-án, pénteken egy igazi nagyágyú veszi át hatalmat: a Tűzkerék xT egyenesen Esztergomból érkezik, hogy az 1946. október 18-án született, és fiatalon elhunyt gitárkirály rajongóinak átnyújtsa Radics Béla zenei örökségét. Arra a péntekre a zenekar - meglepetés vendégekkel tűzdelve - RB Kapitány emlékestet hirdet. A kvartettá bővült trió egyébként kéthavi rendszerességgel kívánja a rock-blues klasszikusok, valamint a Radics-örökség igéjét hinteni az óbudai zene-szentélyben.  22-én ismét egy óriási durranás: Magyarország egyik legjobb gitárosa, Alapi István ezúttal a Front zenekarral rezegteti meg a helyiség levegőjét. Pénteken (23.) a Bronx zenekar lép színpadra, 29-én a Twin City CRG - két csodálatos szépségű énekes hölggyel -, majd 30-án a História zárja az októberi hónapot.

A belépés, mint mindig, most is ingyenes


 

 

Szólj hozzá!


60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

Az Index mozis rovata számolt be arról, hogy a Gyöngyhajú lány melódiái is felcsendülnek Jonah Hill első nagyjátékfilmes rendezésének...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmarad az Alan Parsons Project koncertje!

Az eddig megvásárolt jegyek mostantól visszaválthatók a tervezett koncert dátumaitól számított 30 napig.

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek