Év koncertje - szavazás

Újra szól a blues Óbudán

2015. szeptember 25.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Október 1-től immár második szezonját tapossa Óbuda élőzenés gyöngyszeme a Glob Royal klub. Török Ádám a Mini-formációk doyenje, aki a minőségi rock and blues elkötelezett híve, ezúttal is hatost dobott a programszervezés dobókockáján.

Újra szól a blues Óbudán

Október 1-én, csütörtökön az ünnepélyes megnyitón a házigazda Török Ádám lesz a vendége annak a Capriccio zenekarnak, amely épp tizenöt éves jubileumát ünnepeli az idén. A „Bőrgyári” előtagot korábban már elhagyott banda sorait – többek között - Zsoldos Tamás basszusgitáros és Gazdag Viktor, a kiváló gitáros erősíti. A következő napon (okt.2.) a Roxérum zenekart láthatja-hallgathatja a blues és a rock különleges keverékét kedvelő publikum  - Berkes Charlie nagyszerű basszusgitárossal és Kalmus Józseffel, a legendás énekessel. A Városligeti Sörsátor egyik nyári, közkedvelt blues-bandája volt a BluesSteel zenekar, amely a műfaj klasszikusainak interpretációját tűzi zászlajára. Reméljük, ez a kora őszi, október 8-i, csütörtöki időpontban sem lesz másképp, amikor a fiúk épp a Glob Royal színpadát veszik birtokba. A zenés őrület 9-én, a „szomorú” műfaj egész pályás letámadásával folytatódik: a Nagyi és a Bluesrut zenekar mellett egy másik nagyszerű csapat, a Blues Megálló is megméreti magát.   

A következő hét csütörtökjén (15.) jó befektetésnek tűnik a Budai Project, majd 16-án, pénteken egy igazi nagyágyú veszi át hatalmat: a Tűzkerék xT egyenesen Esztergomból érkezik, hogy az 1946. október 18-án született, és fiatalon elhunyt gitárkirály rajongóinak átnyújtsa Radics Béla zenei örökségét. Arra a péntekre a zenekar - meglepetés vendégekkel tűzdelve - RB Kapitány emlékestet hirdet. A kvartettá bővült trió egyébként kéthavi rendszerességgel kívánja a rock-blues klasszikusok, valamint a Radics-örökség igéjét hinteni az óbudai zene-szentélyben.  22-én ismét egy óriási durranás: Magyarország egyik legjobb gitárosa, Alapi István ezúttal a Front zenekarral rezegteti meg a helyiség levegőjét. Pénteken (23.) a Bronx zenekar lép színpadra, 29-én a Twin City CRG - két csodálatos szépségű énekes hölggyel -, majd 30-án a História zárja az októberi hónapot.

A belépés, mint mindig, most is ingyenes


 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek