Újraértelmezték a zenészek a lemezborítókat, megnyitó ma este!

2016/06/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ugye, neked is van kedvenc lemezborítód, amit bárcsak te találtál volna ki? Vagy olyan kedvenc lemezed, amihez szívesen terveztél volna borítót? Vagy egyszerűen csak egy olyan lemez, aminek a címe megmozgatott benned valamit?

Újraértelmezték a zenészek a lemezborítókat, megnyitó ma este!

Hasonló kérdések járhattak Pritz Péter, az Open Air Rádió zenei szerkesztőjének a fejében, amikor arra gondolt: újraértelmezné néhány ismert magyar és külföldi lemez borítóját, hazai zenészek közreműködésével. Az alapötlet az volt, hogy a lemezek címéből kiindulva, azokból ihletet merítve új borítók szülessenek. Az ötletet előbb megosztotta Szűcs Barbara fotóssal, majd Open Air Rádiós kollégáival – és nem vetődött árnyékra. Az ötletből megszületett 25 izgalmas fotó és egy kiállítás, amely az Akvárium Klub és a VOLT Produkció közreműködésével jött létre.

A képek a VOLT Fesztivál kezdetéig tekinthetők meg az Akvárium Klubban, majd turnéra indulnak. Fellépnek a VOLT Fesztiválon, a Szigeten és a STRAND Fesztiválon, végül ősszel visszatérnek a tett színhelyére, az Akváriumba, ahol a fotókat egy jótékonysági aukción elárverezik. Az így befolyt összeget a kiállítás alkotói és szervezői az értelmi sérült színészekből álló Baltazár Színháznak ajánlják fel.

A különleges kiállítás megnyitója június 10-én, este 7 órakor lesz az Akvárium Klubban. A megnyitót 11 órától a VOLT Music Bárban hatalmas buli kíséri, melyen Doktor Pepper (Open Air Rádió) és DJ Palotai keveri majd az alkalomhoz illő tánczenéket. A kiállítást Lévai Balázs nyitja meg.

Íme, a zenészek, akik ingyen és jófejségből vállalták a szereplést, és akik nélkül a kiállítás és a jótékonysági árverés meg sem valósulhatna: Kiss Tibi, Lovasi András, ef Zámbó István, Wahorn András, a Bëlga (Bauxit, Még5Milliárd, DJ Titusz, DJ Marvin és Tokyo szelleme), Frenk, az Apey & the Pea zenekar (Áron András, Prepelicza Zoltán, Makai László), Sena, Minda Endre, Szabó Csaba, Pajor Tamás, Ganxsta Zolee, Zságer Balázs, Marge, Sonya, Baksa-Soós Attila, Linczényi Márk, KRSA, Papp Szabi, Vitáris Iván, Szűcs Krisztián, Mango, Palotai Zsolt, Ligeti György, MC Kemon.

 


 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek