Év koncertje - szavazás

UV klip és lemezbemutató: Watch Me

2016. április 04.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Bevállalósra s merészre sikeredett a Watch Me debütálása. Új dalukat, a „Naked Man” -t magyarul és angolul hallhatjuk, s hogy fokozzák a meghökkentést, egy vagány UV klipet forgattak hozzá. A zenekar bemutatkozó koncertje április 5-én lesz a Toldiban, amire rengeteg extrával készülnek.

UV klip és lemezbemutató: Watch Me

A 2015-ben alakult zenekar nem aprózta el egyáltalán a bemutatkozást, s komoly felütéssel igyekeztek felkerülni a hazai zenei élet palettájára. A kétnyelvű dal önmagában rizikós lehet, de a zenekar vállalta a kockázatot.

"Próbáltunk valami olyannal kijönni, ami kicsit meghökkenti az embereket, ezáltal könnyebben megragadunk a fejükben. Már az egy merész vállalkozás volt, hogy két nyelvűre terveztük meg a Naked Man-t, de a rap betét még egy szinttel magasabbra teszi a lécet" – árulta el Baracskay Rita, a Watch me szaxofonosa.

" Az MC személyén egy percig sem gondolkoztam, egyből Bomhoz mentem a dalunk vázával. Ő pedig igent mondott az együttműködésre. Véleményem szerint Bom az ország egyik legjobb szövegírója, ráadásul magyarul közvetíti a gondolatait, így egy percig sem jutott eszembe, hogy most inkább angolul tegye ezt."

A klipnél sem aprózták el a dolgot, itt is szerettek volna valami olyat mutatni, amire itthon eddig még nem nagyon volt példa, illetve nem így, s nem ebben a formában.

"Az ötlet kitalálója, ihletője és megalkotója Szundi Dalma volt. Nagyon kreatív ember, s szárnyal a fantáziája, de ez a végeredményen látszik is" – mesélt a kulisszatitkokról Rita.

"A stábot is ki kell emelnem, mert emberfeletti erővel forgattak végig velünk közel húsz órát, ráadásul minimális megállásokkal. Hálával tartozunk a rendezőnknek, Scrabo Speherdnek, illetve az Auróra Vision csapatának: Helényi Tamásnak, Regőczy Zoltánnak és Papp Simona Corinának, mert nélkülük nem jöhetett volna létre az a klip, amit mi létre szerettünk volna hozni."

Aki kíváncsi a Dósa Szelina (ének), Baracskay Rita (szaxofon), Csintalan György (dob), Csintalan Márk (gitár) és Meidl András (basszusgitár) alkotta Watch Me zenekarra, az április 5-én mindenképpen látogasson el a Toldiba, április 8-án pedig az Iskolába, ahol az INDYGO előtt lépnek fel.

 

Watch Me Bemutatkozó Koncert

 

Időpont: 2016. április 5. 10:00

Helyszín: Toldi Mozi (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36–38.)

Belépő: 500 Ft


 

 

Szólj hozzá!


Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával...

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vasárnapig lehet még szavazni az év koncertjére, fesztiváljára, klubjára!

Vasárnap éjfélig tart a Koncert.hu által meghirdetett szavazás, amely azt kívánja kideríteni, a közönség véleménye alapján melyik volt 2018 legemlékezetesebb koncertje, fesztiválja, s melyik zenei klubot kedvelték leginkább a látogatók.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek