Valentin napi Rock and Roll Party - A Hotel Mentholtól a Heartbreak Hotelig

2016/02/08  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A New Orleans Music Club vérpezsdítő és nosztalgikus rock and roll bulival várja a jampi életérzés és az 50-es évek szerelmeseit Valentin nap előestéjén. A szőnyeg felcsavarásáról a Hungária Tribute zenekar gondoskodik, majd Andorai Péter & The Graceband forrósítja tovább a táncparkettet Elvis Presley legközkedveltebb slágereivel.

Valentin napi Rock and Roll Party - A Hotel Mentholtól a Heartbreak Hotelig

Az esemény kiváló alkalmat nyújt a 30-as, 40-es évek táncvilágába való betekintésre is a Happy Hoppers táncegyüttes közreműködésével, valamint az este folyamán lehetőség lesz a helyszínen korhű frizurák elkészítésére is.

Andorai Péter & The Graceband időrakétával repít vissza a múltba, amikor Elvis Presley uralta a zene világát, és útjára indította azokat az álmokat, amiket még ma is sokan élünk. A wurlitzer, a csillogó fekete bakelitlemez, a fecskefarkú Cadillac-ek, Disneyland és a vidámparkok sikítós hullámvasútjai mind ezt a korszakot fémjelzik. Az 50-es és a beatkorszak előtti 60-as évek színes, szélesvásznú hangulatát leginkább a zene és a filmek adják vissza. Elvis korszakmeghatározó dalai, személyiségének és színpadi előadásának hatása a 21. században is élő és a mai napig érezteti hatását, akár észrevesszük, akár nem. Itt az ideje kicsit visszatérni és felszabadulni a Rock and Roll Királyának mesés zenei birodalmában.

A Hungária Tribute zenekar az 1980-as évek Rock and Roll zenéjét itthon meghonosító Hungária együttes nagysikerű dalait és látványvilágát kelti újra életre. A koncerteken a legendás zenekar dalai mellett, az eredetivel azonos színpaddíszletek is emelik a show hangulatát. A zenekar tagjai hosszú évek óta Fenyő Miklós kisérőzenészei. A két énekes előadó Baby Gabi és Niedermüller Péter "Neon" szintén több alkalommal fellépő vendégei voltak a Fenyő show-nak. A Hungária Tribute Produkció minősége, látványvilága és elsöprő lendülete minden igényt kielégítően megfelel egy nívós rendezvény műsoraként.

A zenekarok mellett táncbemutatót tart majd a koncertek között a Happy Hoppers. Az 1996-ban alakult Táncegyüttes a 20-as, 30-as, 40-es évek táncait idézi a lehető legeredetibb módon, de szívesen utaznak más “happy” világokba is. Fontos, hogy jól érezzék magukat a műsoraikban, a humor és a “Swing” életérzés mindig jelen legyen. A tradicionális jazz és swing táncok, mint a Lindy Hop, a Sztepp (Tap Dance), Charleston, Shag, Black Bottom, Cake Walk, Boogie Woogie és sok más megtalálható repertoárjukban. Az egyszemélyes improvizációtól, a szórakoztató show-műsorokon keresztül az egész estés színpadi produkciókig vállalnak fellépéseket, előadásokat. Egyéni elképzeléseiket játékos megoldásokkal vagy ‘agyament’ kreativitással színpadi koreográfiákba öntik.
Művészeti vezető: Bóbis László kétszeres világbajnok, a Színművészeti Egyetem tanára, koreográfus


Jegyek 1.500.- Ft-os áron a helyszínen kaphatóak.
Időpont: 2016. február 13. szombat
Műsorkezdés: 21 órakor.
Helyszín: New Orleans Music Club, 1066 Budapest, Lovag utca 5.


 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek