Változatos zenei étlap decemberben a Muzikumban

2014. december 05.  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Rock-zúzás, blues, latin, beat – minden műfaj képviselteti magát az év utolsó hónapjában a Muzikum Klubban. Csak győzzük beírni a naptárba!

Változatos zenei étlap decemberben a Muzikumban

Ma este a Soulbreakers és a Headbengs zúzásával nyit a hétvége, a „nagy öregeket” és az örök blues-t pedig Deák Bill Gyula és zenekara (december 13.), valamint Ferenczi György a Rackjammel (december 12.) képviseli

A Belmondo a Fourtissimo zenekarral a jól sikerült MR2 akusztik-együttműködés folytatásaként rézfúvósokkal kiegészülve lép fel 11.-én.

Beat műfajban a The Bits Beatles emlékzenekar kétszer is tiszteletét teszi, adventi (6.-án) és szilveszteri (30.-én) koncerttel egyaránt. Utóbbira speciális vacsorajegyek is igényelhetők. Érdemes lesz itt tölteni a szilvesztert.

Ausztriából és Szlovákiából is menő blueszenekarok érkeznek, 18.-án és 19.-én (a Mojo Workings társaságában) a Ripoff Raskolnikov (A), 29.-én a Peter Lipa Band (SLO) lép fel.

Különleges jam-session bulik is lesznek, a Magyar Atom formáció Jimi Hendrix és Tátrai Tibor előtt tiszteleg 20.-án, a Blackwater Bullfrog 27.-én Fekete Jenővel, Gál Csaba Boogie-val és Vörös Gáborral jammel.

A koncertek általában 21 órakor kezdődnek, a jegyárak megfizethetőek, irány a Muzikum!


 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek