Változatos zenei étlap decemberben a Muzikumban

2014/12/05  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Rock-zúzás, blues, latin, beat – minden műfaj képviselteti magát az év utolsó hónapjában a Muzikum Klubban. Csak győzzük beírni a naptárba!

Változatos zenei étlap decemberben a Muzikumban

Ma este a Soulbreakers és a Headbengs zúzásával nyit a hétvége, a „nagy öregeket” és az örök blues-t pedig Deák Bill Gyula és zenekara (december 13.), valamint Ferenczi György a Rackjammel (december 12.) képviseli

A Belmondo a Fourtissimo zenekarral a jól sikerült MR2 akusztik-együttműködés folytatásaként rézfúvósokkal kiegészülve lép fel 11.-én.

Beat műfajban a The Bits Beatles emlékzenekar kétszer is tiszteletét teszi, adventi (6.-án) és szilveszteri (30.-én) koncerttel egyaránt. Utóbbira speciális vacsorajegyek is igényelhetők. Érdemes lesz itt tölteni a szilvesztert.

Ausztriából és Szlovákiából is menő blueszenekarok érkeznek, 18.-án és 19.-én (a Mojo Workings társaságában) a Ripoff Raskolnikov (A), 29.-én a Peter Lipa Band (SLO) lép fel.

Különleges jam-session bulik is lesznek, a Magyar Atom formáció Jimi Hendrix és Tátrai Tibor előtt tiszteleg 20.-án, a Blackwater Bullfrog 27.-én Fekete Jenővel, Gál Csaba Boogie-val és Vörös Gáborral jammel.

A koncertek általában 21 órakor kezdődnek, a jegyárak megfizethetőek, irány a Muzikum!


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek