Változatos zenei étlap decemberben a Muzikumban

2014. december 05.  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Rock-zúzás, blues, latin, beat – minden műfaj képviselteti magát az év utolsó hónapjában a Muzikum Klubban. Csak győzzük beírni a naptárba!

Változatos zenei étlap decemberben a Muzikumban

Ma este a Soulbreakers és a Headbengs zúzásával nyit a hétvége, a „nagy öregeket” és az örök blues-t pedig Deák Bill Gyula és zenekara (december 13.), valamint Ferenczi György a Rackjammel (december 12.) képviseli

A Belmondo a Fourtissimo zenekarral a jól sikerült MR2 akusztik-együttműködés folytatásaként rézfúvósokkal kiegészülve lép fel 11.-én.

Beat műfajban a The Bits Beatles emlékzenekar kétszer is tiszteletét teszi, adventi (6.-án) és szilveszteri (30.-én) koncerttel egyaránt. Utóbbira speciális vacsorajegyek is igényelhetők. Érdemes lesz itt tölteni a szilvesztert.

Ausztriából és Szlovákiából is menő blueszenekarok érkeznek, 18.-án és 19.-én (a Mojo Workings társaságában) a Ripoff Raskolnikov (A), 29.-én a Peter Lipa Band (SLO) lép fel.

Különleges jam-session bulik is lesznek, a Magyar Atom formáció Jimi Hendrix és Tátrai Tibor előtt tiszteleg 20.-án, a Blackwater Bullfrog 27.-én Fekete Jenővel, Gál Csaba Boogie-val és Vörös Gáborral jammel.

A koncertek általában 21 órakor kezdődnek, a jegyárak megfizethetőek, irány a Muzikum!


 

 

Szólj hozzá!


Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

A PLACCC Nemzetközi Művészeti Fesztivál keretein belül Budapestre érkezett Marco Barotti olasz hangtervező audio-vizuális installációja, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mi a közös Liszt Ferencben és a világhírű ütős formációban?

Ha mélyen áttúrjuk a dolgot, biztosan találnák sokféle megállapítást, most kivételesen arra gondoltunk, hogy Liszttel indul és dobshow-val zárul a Koreai Kulturális Fesztivál.

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a Hajógyári, hanem a fesztivál. Ez alatt a száznegyven év alatt rengeteg szervezővel/fellépővel/látogatóval és megannyi feltűnő, eltűnő helyszínnel, színpaddal, no meg számos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
Charlie
Charlie
Budapest 
BOOM BOOM
BOOM BOOM
Budapest