Változatos zenei étlap decemberben a Muzikumban

2014. december 05.  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Rock-zúzás, blues, latin, beat – minden műfaj képviselteti magát az év utolsó hónapjában a Muzikum Klubban. Csak győzzük beírni a naptárba!

Változatos zenei étlap decemberben a Muzikumban

Ma este a Soulbreakers és a Headbengs zúzásával nyit a hétvége, a „nagy öregeket” és az örök blues-t pedig Deák Bill Gyula és zenekara (december 13.), valamint Ferenczi György a Rackjammel (december 12.) képviseli

A Belmondo a Fourtissimo zenekarral a jól sikerült MR2 akusztik-együttműködés folytatásaként rézfúvósokkal kiegészülve lép fel 11.-én.

Beat műfajban a The Bits Beatles emlékzenekar kétszer is tiszteletét teszi, adventi (6.-án) és szilveszteri (30.-én) koncerttel egyaránt. Utóbbira speciális vacsorajegyek is igényelhetők. Érdemes lesz itt tölteni a szilvesztert.

Ausztriából és Szlovákiából is menő blueszenekarok érkeznek, 18.-án és 19.-én (a Mojo Workings társaságában) a Ripoff Raskolnikov (A), 29.-én a Peter Lipa Band (SLO) lép fel.

Különleges jam-session bulik is lesznek, a Magyar Atom formáció Jimi Hendrix és Tátrai Tibor előtt tiszteleg 20.-án, a Blackwater Bullfrog 27.-én Fekete Jenővel, Gál Csaba Boogie-val és Vörös Gáborral jammel.

A koncertek általában 21 órakor kezdődnek, a jegyárak megfizethetőek, irány a Muzikum!


 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek